torsdag, juni 07, 2007

Sverigebilden

Tyskland är Sveriges bästa vän. Men ska Sverige bli ett starkare varumärke internationellt är det dags att göra reklam på arabiska, hävdar Svenska institutet. Kanske inte så oväntat var Tyskland det land som rankade Sverige högst när intervjupersoner i 35 länder fick sätta betyg på de respektive ländernas attraktionskraft på olika områden.
"Att Sverige nästan inte har något informationsmaterial på arabiska och att vi inte finns med på det område där människor i arabvärlden söker sitt andningshål är olyckligt", skriver Wästberg, som är generaldirektör för Svenska institutet.
Dina pengar
Sverigebilden pdf

"Leve den svenska nationen"
Jan Myrdal - lidt pep talk fra uventet hold

Det finns en folkligt svensk dimension som inte har ett spår med gener och blod att göra. Renrasig är ingen bland oss De nyliberaler och globalister som nu på universitet, i medier och politik hävdar att folkligt nationsbundet kulturella olikheter är imaginära är, om de inte tillhör det traditionellt tunna överskiktet, antingen oberesta, dumt obildade eller köpta.
AB

Humanisme-religionen
»Først efter Anden Verdenskrig blev kristendommen en humanistisk religion, som har arbejdet for gensidig forståelse på tværs af religiøse skel...«
Forfatteren Lene Andersen afviser, at kristendommen skulle være en særlig forudsætning for demokratiet. I en kronik i Kristeligt Dagblad.

»Jeg forsikrer dig, at islam aldrig har været uretfærdig over for nogen som helst. »
Svar på læserspørgsmål om profeten Muhammed og hans forhold til jødedommen. På det engelsksprogede website
www.readingislam.com

Folkekirkens dødshjælp
til Israel.

Nu skal den sagesløse Folkekirke ikke lastes for det foretagende, den har ikke meget at gøre med den politiserende forening i Nørregade. (fotos © Snaphanen)


"Onsdag d. 6. og torsdag d. 7. etablerer frivillige fra Folkekirkens Nødhjælp 'checkpoints' i Nørregade i København, hvor de uddeler informationsmateriale om de humanitære forhold i de besatte palæstinensiske områder. I virkelighedens Palæstina er det betydeligt sværere at passere et checkpoint."
De tal de nævner for dræbte under den israelsk-arabiske konflikt har de taget fra B´tselem . De har bare udelukkende taget tallene for arabere dræbt af de israelske sikkerhedsstyrker. De har ikke syntes, at myrdede israelere var værdige til at tælle med. De 61 "israelere", de nævner er palæstinensiske arabere, der er blevet dræbt inde i Israel - hovedparten mens de var igang med at udføre terrorangreb.
De har for den sags skyld heller ikke gidet tage de arabere med, som palæstinenserne selv har slået ihjel. Eller dem, der er blevet dræbt af israelske civile - igen hovedparten mens de prøvede at udføre terrorangreb.
Et eksempel på en, der ikke er involveret i "fjendtligheder":
Kifah Khaled 'Obeid 13 year-old resident of Bethlehem, killed on 25.11.2001 in Bethlehem, by gunfire. Did not participate in hostilities when killed. Additional information: Killed before he managed to throw a petrol bomb he was holding.


Folkekirkens Nødhjælp - angsten for de andre

Palæstinensisk kvinde: “I’m relieved the Israelis have started a bombing campaign”
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net