mandag, juni 18, 2007

William Skotte Olsen

blev sindssyg af stoffer. Han kom "ud hvor han ikke kunne bunde". Jeg fotograferede ham på Christiania i 1999. Spillede med Steppeulvene. som jeg hørte hele sommeren 1967 i Valhal på Dyrehavsbakken med min gode ven Rasmus. Sin generations største kunstneriske talent, sagde hans lærer på akademiet, Svend Wiig Hansen. Wiig, som Ole Sarvig smukt beskrev som "uhjælpelig kunstner". Den vinter-morgen i 1981 Sarvig tog sit liv, var Svend fortvivlet. Han havde haft den samme tanke hele sit liv, selvom han på ældre dage sagde "Steen, mine nerver har aldrig haft det bedre". Hvem savner ikke Svend fra Møgeltønder ? (fotos,© Snaphanen, klik f. helskærm)

Hizb ut-Tahrir på rød stue
To danske pædagoger ledede indtil for nylig en privat børnehave på Nørrebro, men de to kvinder gav op, da forældre med tilknytning til Hizb ut-Tahrir opnåede flertal i forældrebestyrelsen. Nogle børn måtte ikke tegne, synge, danse eller klæde sig ud, og selv en uskyldig udflugt til Zoologisk Have udviklede sig til en voldsom konflikt, hvor børn blev påduttet at klippe nissehuer i stykker. De to pædagoger ønsker i dag ikke at udtale sig om sagen, men ud fra sagsakter i Københavns Kommune fortæller Berlingske Søndag i dag historien om børnehaven Salam.
Berlingske, kultur, 1
Berlingske kultur,2
»Alle vi forældre er dem, som danskerne vil kalde fanatiske«

- Vi er muslimer der forholder os, så vores børns hjerne bliver rigtig, Document.no

Pædagog-fagforening: Ikke alle pædagoger er i stand til at rumme den mangfoldighed, som Hizb-ut-Tahrir repræsenterer…

Muslimerne i Danmark står over for store farer som truer deres identitet.

video : 2 min, HUT, Allahu Akhbar , en video TV ikke ville vise. Kom igen, de Radikale, forbandede landsforræ.......nå ja, mine forældres generation kendte så udmærket ordet, fra deres ungdom under besættelsen, I kan jo gætte jer til det..........vær så rar at sagsøge mig for injurier, hvis I mener I har en god sag. Kom an, Simon Emil,Bondam og not in my back yard-Vestager.Er det forrædderi at gi´ et land væk, eller er det ikke? Var Wennerström og Quisling forræddere, eller er man bare in the clear når man er folkevalgt? Det er jo spørgsmålet man kan tygge drøv på. Smag og behag. Jeg ved godt, hvad jeg mener om jer. Hvad mener I om mig?
foto ©Snaphanen, klik f. helskærm! . Rådhuspladsen 2006, ny-fascister demonstrerer....så du med, Tøger ? Oppe fra hjørneværelset, dine nyfundne kompissar .Skænk dem en venlig tanke når du nøgenbader i søen i Örkelljunga, et ganske ømt syn. Selvom Jens Jørgen Thorsen er død. Allah og Politiken være med ham. Jeg mødte ham faktisk af og til i hans PV544 på E 4 eren., Gud være ham nådig for hans sjæl og hans dårlige film. En dårlig kunstner, der skrev en glimrende bog om kunsthistorien. . Hvad vil eftertiden sige om Tøger og hans nye venner? Vil Tine Eiby stadig elske ham ? Kvinder er et virkeligt mysterium, ikke sandt ?
Et varsel om onde tider

I Guds og Enhedslistens navn

Populister?
You aint seen nothing yet, men de slipper fint afsted med det....

Hör ni ungdomar, detta är Mellanskåne och inte Mellanöstern
»Der Islam ist ein Entführungsopfer«
Hans Magnus Enzensberger über die Anziehungskraft von Religion, das Trauma der arabischen Welt und die Zukunft des Terrorismus
Zeit. online

Eliten fra minefeltet
Eliten fra minefeltet (45:24)
værd at høre. Fra dengang p 1 var noget værd. Også med en venlig hilsen til Christian Stentoft, min gamle medmusikant.

Mens ungdomsoprøret var i fuld gang sidst i 1960'erne - akkompagneret af supergruppernes rockmusik, blev der i det indre af København holdt klassisk salon. Det var i Brolæggerstræde, hvor pianisten Klaus Heerfordt boede i en lejlighed med flyglet som eneste inventar af værdi.
Klaus Heerfordt debuterede i 1960 og regnedes for et originalt talent, men han formåede ikke at skabe sig en karriere og leve op til sine ambitioner. Skuffelsen gav sig udtryk gennem en vild, kaotisk livsførelse sammen med andre af tidens bohemer.Han nåede kun at blive 45 år, men han huskes af vennerne, der kan fortælle om alle de bizarre og højstemte stunder i den lille lejlighed, midt i det københavnske minefelt.Montagen vandt Prix Italia i 1989.Medvirkende bl.a.

Jurij Moskvitin, min gamle nabo fra Sankt Pauls Plads firserne, Henrik Stangerups kompis. Stangerup der i Politiken blev socialdemokrat rent pronto efter sin død. Sådan kan det gå. Lad være med at dø. I Politiken, i al fald.
P1 1989

Leder: Arabisk nedsmeltning, Mellemøsten er ikke vigtig - lad dem slås!
DET ER ET sejlivet mantra i den internationale debat, at konflikten mellem Israel og palæstinenserne er den grundlæggende årsag til uroen ikke alene i Mellemøsten, men i hele den arabiske verden som sådan. Hvis bare denne konflikt blev bilagt - på den ene eller anden måde - ville regionen falde til ro og verden være befriet for en permanent, ulykkelig krigstilstand.Det er en stor og fed myte. [..]
Dermed er vi tilbage ved udgangspunktet. Det eneste demokrati i regionen er staten Israel. Den er omgivet af en stenørken af mere eller mindre islamistiske diktaturstater. Der bør ikke være tvivl om, hvem Vesten - og Danmark - fundamentalt skal identificere sig med, støtte og håbe på: Israel.Mere end nogensinde er Israel vores alles ansvar.
JP

Irakiska Sally drömmer om Sverige
Här sitter hon, Sally Feras, 10, mitt i världens snabbast växande flyktingkris. Hon är en av två miljoner människor som är på flykt från Irak. Ytterligare två miljoner är på flykt inne i Irak. Alla när de en dröm om en fristad. För många är detsamma som drömmen om Sverige.
DN


Nolltolerans mot hot och våld
SKÅNE. Det förekommer allt oftare att ambulanspersonalen i Skåne får ta emot hot, förolämpningar och till och med slag när de kommer för att hjälpa någon. Nu deklarerar deras arbetsgivare att det hädanefter ska råda nolltolerans mot hot och våld.
Magnus Bengtsson, ambulanssjuksköterska
Falck Ambulans AB och Kamber, som ansvarar för den prehospitala akutvården i Region Skåne har bestämt sig för att man ska se hårdare på att personal hotas eller skadas i jobbet.
Hädanefter ska allt som händer rapporteras och skrivas upp. Det som kan vara brottsligt ska polisanmälas.
Redan nu är det så att ambulanspersonal inte ska åka fram till platser där man vet att det kan bli problem.

SR Kristiansstad

"Fördelen" med att utrota sig själv?

Inbördeskrig inom 15-20 år?
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net