tirsdag, juni 26, 2007

"Vi är alla rasistjävlar"

hvis vi antager at det er sandt, burde man jo undgå at blande folk for meget, for ikke at opnå ulykker. Nu mener forfatteren heldigvis, at det kun er "hvide, postkoloniale svenskere" det gælder, og det gør jo det pædagogiske projekt lidt mere overskueligt. Lån en pisk og slå dig selv i rumpen! Måske det lindrer.
Den virkelighed jeg daglig ser i Sverige, ser som bekendt noget anderledes ud. Hvem er det nu der røver, myrder og voldtager hvem ? Og hvem betaler pænt gildet ?
Kulturen

Hvordan kom antisemitismen forresten til Danmark ?
nu vi er ved "rasistdjävler" - for jeg kan forsikre for, at den var der ikke i 1960 eller 1970, det har jeg er ret intimt kendskab til. Man kan jo gætte engang :

Chikane over for danske jøder
Danske jøder er udsat for en voksende chikane. Vi bringer en oversigt over en række hændelser fra de første måneder af 2007. Mange noteres i parentes bemærket ikke, idet ofrene søger at undgå enhver opmærksomhed.

DDF

»Israel har været emnet for tre ud af fire ekstraordinære sessioner, der har resulteret i fordømmende resolutioner. Resolutionerne nævner aldrig den terrorisme og de drab på uskyldige, som Israel er udsat for.«
Juristen Jacob Mchangama beskriver FNs menneskerettighedsråd som en sump af diktaturlande og antiisraelske holdninger. I Politiken.

»Ligegyldigt hvor meget diplomatisk, militær og financiel ilt man pumper ind i Mahmoud Abbas palæstinensiske styre, så vil det være ilt, der flyder ind i en død krop.«

Redaktør Bret Stephens. I Wall Street Journal .

"Fredens religion" på skolebænken
Dramatic rise in school violence in Berlin

Næste gang Amnesty antaster mig på gaden
vil jeg tænke på Ruhal Ahmed, inden jeg forfalder til min naturlige høflighed. Som om de i forvejen ikke irriterede mig nok

"Ruhal Ahmed går ind for dødsstraf til pædofile, voldtægtsmænd og mordere. I øvrigt synes han, at det internationale samfund skulle have holdt sig væk fra Eksjugoslavien og Mellemøsten og i stedet acceptere, at muslimer ikke nødvendigvis har lyst til at leve i demokratiske samfund."
Tilhænger af dødsstraf kæmper for Amnesty

Amnestys frontfigur förespråkar dödsstraff

Pas på afveje
Og her troede Groft sagt, at militante islamister pr. definition er udstyret med sand dødsforagt i deres stræben efter det højeste. Men nu konstaterer vi også, at hjemkaldte krigere til f. eks. Libanon omhyggeligt lægger deres danske eller andet udenlandske pas i lommen, inden de kaster sig ud i den retfærdige kamp. Politiken meddeler - vanen tro - at »en dansk islamist er taget til fange«. Bag den begrædelige rubrik gemmer sig historien om et slag mellem den libanesiske hær og militante islamister fra Fatah al-Islam-gruppen. Mindst ti mennesker blev dræbt under slaget, mens den danske islamist samt en australsk islamist lige nåede at vifte tilstrækkeligt med deres pas til, at de foreløbig klarede frisag. Som mindstemål forlanger Groft sagt, at den danske islamist får tilsendt sin overførselsindkomst til fængslet, selvom det naturligvis ville være mere værdigt, at den danske repræsentation omgående går i gang med at få løsladt og hjemsendt manden til mors kødgryder i Danmark. Egon Balsby, Groft Sagt

Hvordan gik det så med "integrationen" efter tyve år ?
Vi ved jo fra Politiken , at det er svenskerne dødskrappe til. Opsummering efter 20 år - man ser at successkriterne er yderst beskedne, men "hvad var der sket hvis vi intet havde gjort" ? (må her betyde: ha´ brugt utalte milliarder af kroner). Mere skånsomt kan en komplet, social fiasko næppe omtales, men det er jo også sig selv man skåner:

Omfattande studie av integrationenvisar nedslående resultat
Invandrare som inte kommer från västländer är mer sjuka, oftare utan jobb, bor sämre, är fattigare och har barn med sämre skolresultat. Det visar Integrationsverkets sista rapport till regeringen.

På samtliga områden är läget sämre för invandrare
Integrationsverkets analytiker Mikael Rundqvist tycker inte att det är integrationspolitiken som har misslyckats.
– Vi tycker att den inte har genomförts riktigt. För att kunna säga att den har misslyckats måste den ha genomförts. Sedan vet vi ju inte vad som hade hänt om vi inte hade gjort någonting alls, säger Mikael Rundqvist.
Få förändringar

Det är egentligen bara en bekräftelse på vad andra rapporter visat tidigare. Men Integrationsverkets senaste granskning är den mest omfattande som gjorts.
Läget är alltså nästan likadant som för 20 år sedan, och Integrationsverket är självkritiskt.[..]
– Det man måste se är att vi i Sverige till exempel inte har haft upplopp i förorterna. Det finns en massa problem som vi inte haft i Sverige, som man haft i Frankrike till exempel, säger Björn Colliander.

Omfattande studie av integrationenvisar nedslående resultat
rapporten Integrationspolitikens resultat

"Hvorfor tilbringer mænd mere tid på lokum"
er det samtalekøkkenets skyld" ? Kom af vanvare til at åbne for P 1´s "tankevækkende radio", Danmark kulturbærende station. Slukkede igen. Stærkere nerver må til.
Hvorfor ikke bare sende en Øbberbøv film ?

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net