fredag, juni 15, 2007

Man bør tale med hinanden...........

og ikke igennem advokater, noget visse kvindelige, islamistiske bloggere burde lægge sig på sinde, selvom jeg ikke har de største forhåbninger. Copyright nu om dage, er et job for specialister, men man bør huske at vore blogs er absolut ukommercielle. Og af og til er vi til stede hvor aviserne holder ferie. eller har artikler 14 dage inden de foreligger i dansk oversættelse. - Jeg har ikke meget tilovers for TV, men jeg må medgive, , Mette Vibe Utzon er en virkelig professionel. Hun burde have et vigtigere job, hun er en bedre sag
værdig.
Copyright-sagen afblæst - undertegnede [Uriasposten] i Mediemagasinet Pressemøde
De seneste ni dage har denne blog handlet alt for meget om copyright og teknikaliteter, men det er slut nu, og posteringen som har prydet forsiden de senere dage vil langsomt forsvinde længere ud i cyberspace.

Igår ringede TV2 fordi de ville have mig som deltager i Mediemagasinet Pressemøde, til en debat om copyright-sagen, og idag jeg en lille time i studiet på Hovedbanegården, i selskab med Nyhedsavisens Knud Brix og Journalistens redaktør Jacob Elkjær. Sidstnævnte kunne blandt andet fortælle at journalisterne var delte i spørgsmålet, og selv hans egen webredaktør stod på min side.
Jeg snakkede længe med Knud Brix før og efter optagelsen, og vi blev i fællesskab enige om at stoppe den juridiske kamp før den begyndte for alvor. Vi havde begge vores grunde, og mine vil jeg uddybe her på siden når forligsteksten er klar. Den vil i samme ombæring komme online.
TV2 News, Lørdag 9.15
TV2, Søndag Kl. 12.10
Snaphane-Steen tog en række billeder fra seancen, og dem vil jeg smide online når udsendelsen er bragt.
foto© Snaphanen, klik f. helskærm
Er hele uriasposten.net mon ulovlig?

Et godt grin: “Han tager et citat… og så kommenterer han herefter på citatet.” - i fængsel jeg går
"Marianne Vestager"
Kurt Strand´s Freudian Slip. Hvem vil ikke gerne ha´en ny fremmedpolitik ? En "anstændig fremmedpolitik" der hæfter for Mellemøstens kroniske vanvid og arabverdenens fødselsoverskud . Vi kan slet ikke vente. DR 2 holdt intern Radikal rådslagning - attention, Kartoffelrækkerne ! - "De Radikale har bragt sig selv i spil igen" (Lisbeth Knudsen). Og hvem er ikke oprigtigt bekymret for Morten Helwegs politiske skæbne ?
´Anstændig udlændingepolitik´: Hvad betyder det? Hvem kan du lave ´anstændig udlændingepolitik´ med? Hvad med S, som jo fastholder 24-års regel?
DR 2 Deadline

Historien om en vellykket integration
Den jødiske minoritet i Danmark har aldrig været særlig stor. Alligevel har den spillet en væsentlig rolle i det danske samfund. Navne som Brandes, Bohr, David, Dessau, Henriques, Hirschsprung, Bing, Gedalia, Goldschmidt, Hertz, Salomonsen, Nathansen, Glückstadt, Schutzmann, Melchior, Nathan, Trier og Meyer er vævet tæt sammen med dansk kunst og kultur, forskning, handel, jura og politik.
Kristeligt Dagblad
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net