mandag, juli 23, 2007

Red flag

Cox and Forkum

Kriminella gäng tar över Sverige
Södertäljenätverket är ett 30-tal yrkeskriminella som känner varandra väl och ibland gör gemensam sak vid olika brott. De låg bland annat bakom skottlossningen mot Södertälje polishus.
Naser Dzeljilji sköts och skadades allvarligt för ett drygt år sedan. Bara minuterna efter sköts flera skott på den här pizzerian som har kopplingar till Original Gangsters.
Den organiserade brottsligheten och gängen med kriminella ökar dramatiskt i Sverige.– Inom tio år kommer de att överstiga polisens förmåga att bekämpa brottsligheten, säger Polisförbundets ordförande Jan Karlsen.

I mitten av 1990-talet fanns det en handfull kriminella gäng eller nätverk i Sverige. De bestod av ett mindre antal brottsdömda personer i några mc-klubbar och ett par löst sammansatta nätverk av kriminella ur olika etniska grupper. Metro

Öppet brev till riksdagen
Med detta brev hoppas jag kunna starta en dialog med Er som representerar väljarna i riksdagen. Ämnet är brinnande aktuellt och oerhört angeläget.
Fakta 4: Med dagens nivå på invandringen är svenskarna i minoritet i Sverige inom ett par generationer. Väl i minoritet är det bara en tidsfråga innan svenskarna är ett minne blott. Hur motiverar ni detta ur ett humanistiskt perspektiv?

DN försöker trolla bort det ökande våldet
Under rubriken “Inte i laglöst land” försöker
Karin Rebas sig på att avfärda myten om den ökande våldsbrottsligheten. Till hjälp tar hon Statistiska centralbyråns årliga undersökningar av levnadsförhållanden, ULF. I dessa frågar man deltagarna om de blivit utsatta för våld det senaste året. Och det visar sig att den andel som säger att de utsatts för våld inte är större nu än den var 1980. “Det tyder på att det inte främst är våldsbrottsligheten, utan benägenheten att anmäla som har ökat”, skriver hon.
Vilket är en djärv slutsats.

Viktig poäng. Har inte tänkt på det innan. Akutsjukvården utvecklas ju i rasande takt.

"Jeg slog hende (ihjel), men hun slog først"
(gerningsmanden er ikke svensk) - dagens offer for multikulturen. I morgen er der et nyt, og de der døde for en måned siden, har vi allerede glemt. De, der døde for fem år siden, kunne lige så godt aldrig have eksisteret. De er fortrængt. De er et symbol på noget "starkt obehagligt". Det er altid en trøst at dø for en god sag - afviklingen af ens land. Det må være til husvalelse for de omkomnes efterladte. Livet er kort og billigt. Lande er forgængelige.
Er volden virkelig så slem ? Nej, den er efter alt at dømme værre, og det er yderst beklageligt at Danmarks pludrende klasser - her forstået som bla. Enhedslisten og de Radikale luskefise, - ikke sætter sig ordentligt ind i dette. Men så må befolkningen jo selv gøre det, hvis den ønsker at beskytte sig og sine.

Underkastelse forklædt som kvindefrigørelse
Muslimsk fundamentalisme er i bunn og grunn en kjønnsfundamentalisme, skriver Jolande Withuis, og kvinnelige islamisters deltagelse er spesielt kompleks fordi fundamentalismen i utgangspunktet fokuserer på å bevare patriarkatets makt. Samtidig ønsker mange radikaliserte muslimske kvinner å bruke patriarkatet til å frigjøre seg selv fra den tradisjonelle kvinnerollen det samme patriarkatet har tildelt dem, og er derfor villige til å involvere seg i islamistiske bevegelser og om nødvendig utføre terroristiske handlinger for å oppnå sin personlige frigjøring.
Underkastelse forkledd som kvinnefrigjøring, eller enda mer alvorlig; kvinnefrigjøring som krever underkastelse kan være en særdeles farlig kombinasjon.
Signandsight via Document.no

K: Enhedslisten er tæt på landsforræderi
juridisk, nej det er de desværre ikke. Det er kun moralsk, men dér har forrædderiet til gengæld en uhyre lang tradidion.
Meget halløj om Asmaa. Historien viser bare 1) at hun ikke har begreb om (udenrigs)politik, og ikke afficeres af virkeligheden, og 2) ikke har sin loyalitet her i landet. Men det vidste vi jo i forvejen. Vi skal nok bare glæde os over at det eklatante idioti i Danmark, ikke kan samle mere end 2.6 % af befolkningen. Peace be unto them. Tæl kun de lyse stunder.........................
Modstandsmand: Irakeres kamp har intet med den danske frihedskamp at gøre
"Man bl.a. må konstatere, at der bliver slået ihjel i flæng. Disse lokale modstandsfolk, som nogen kalder dem, har ingen egentlig linje - andet end at de vil have udryddet dem, de betragter som indtrængende, med vejbomber og lignende. Det rammer jo tilfældige mennesker. Sammenligner man med modstandsbevægelsen i Danmark, så gik vi ikke i direkte krig mod de tyske soldater." 180 Grader

Svenskar och “svenskar”
Media skiljer på svenskar och “svenskar”, vilket är förfärligt.
Ungefär så säger Carlos Ejemyr-Rojas i sin senaste
debattartikel i Aftonbladet. Ejemyr-Rojas har snedtänt nu igen och nu är han förbannad på att media inte kallade en kurd, bosatt i Irak men med svenskt medborgarskap, för en svensk när media har gråtit krokodiltårar över “svensken” som blev mördad i Bulgarien. Carlos gör ett saftigt självmål med hela sin debattartikel och den faller tämligen platt. Carlos pressar hårt på sin teori att media inte bryr sig om när svenskar med utländsk bakgrund dör och tar upp “svensken” som blev dödad i Bulgarien. Självmål de luxe, Bulgarien-”svensken” var irakier! SD Blogg
Har Sverige en fremmedpolitik ?
eller bare " luk øjnene og tænk på fædrelandet-politikken"? Jeg kalder det med vilje "fremmedpolitik", fordi svenske journalister får tics og dårlige nerver over ordet "fremmed". Og fordi det hedder sådan i Danmark:
Politiker vill tillfälligt stoppa flyktingmottagandet
Antalet flyktingar som väljer att bosätta sig i Helsingborg är i år fler än på många år. Nu vill politikerna ha ett tillfälligt stopp för flyktingmottagningen. HD.SE


Hvordan blogger man ?
Foto © Snaphanen
Det prøver jeg stadig at finde ud af. En IT- nørd gav mig denne blog for godt 4 år siden, og jeg vidste faktisk ikke hvad jeg skulle stille op med den. Jeg begyndte med at bruge den som lagerplads. Jeg skrev i danske aviser i årtier uden problemer, men kunne ikke få noget i en svensk. Ikke engang et automatsvar. Har Sverige en demokratisk debat ? Det pirrede min trods og min appetit, særligt efter nov. 2001 valget.Svenske journalister skulle ikke dø i synden, og derved kom jeg uafvidende til at varsle et svensk ministermord 13 måneder senere. Lidt uskyldspræget som jeg var i 2002, men dog med et vist gehør. Jeg var i Sverige den aften, 28. februar 1986 hvor Palme blev dræbt, så Lindh var et svensk mareridt genoplevet.
- Man kan ikke drive en enkeltmandsavis - det har ingen hverken tid, evner eller eller kapacitet til. Mangemandsblogs som Punditokraterne og Brussels Journal, befolket af politologer, kan præstere selskrevet materiale hver dag. Det er umuligt for enkeltpersoner. Ikke engang avisernes klummeskrivere skriver hver dag. Det Uriasposten har gjort i snart fem år, savner sidestykke i Danmark. Så denne blog har fundet en mere beskeden form, der blot er
1) et aftryk af hvad jeg alligevel læser (og som enhver ikke lige ser, ved at slå op på avisens forside).
2) Fotos, videos og indsendt materiale og af og til et selvskrevet pip.
Bloggen eksisterer derfor ikke for at tilfredsstille min skrivekløe eller promovere mig, - slet ikke - selvom den af og til fungerer som en form for mentalhygiejne for forfatteren. Særligt mærkbart når nettet er nede og man må slæbe "maskingeværet" rundt i byen. Den er noget andet.

I tresserne sagde euforikere : "Den elektriske guitar er vors tids maskingevær". Jeg er ikke sikker på om jeg helt forstår meningen. Idag kan man sige " Den bærbare PC er vor tids maskingevær", nok med større ret. AK-47 eren og computeren fylder vores hverdag langt mere end Fender-Stratocasteren, uanset hvad Bono og U-2 tror. Hendrix, Syd Barrett, Jim Morrison og Gram Parsons har været døde længe. I over 30 år, de ville være analfabeter på nettet.

Ligegyldigt hvor man går i København, fanger man 8-10 trådløse net. Man kommer lige ind ad døren, og posterer sine fotos. Eller sender dem pr. mobil. Se hvordan islamisterne bruger nettet. Vi andre bruger det også og bloggen her er altså blot - en almindelig borgers læsning. Indtil den bliver noget andet, eller slutter. I mellemtiden vil jeg udforske, hvad det er at blogge. F.eks. skal en postering helst kun fylde ét skærmbillede, hvad jeg allerede er ved at overskride her. Vores opmærksomhed er flygtig og kortsigtet, men sproget er stadig magt, selv for os der ikke ønsker den.
Indsendte tekster, fotos og videos er altid velkomne: snappost@yahoo.dk. Pseudonymer accepteres.
Hvordan man blogger? Jeg ved det ikke. Måske ved at påtage sig en kamp, der på flere måder allerede er tabt.......

61% of voters want out of human rights treaty
Six out of ten voters want Britain to withdraw from the European Convention on Human Rights to protect the country from terrorist suspects, according to a survey.
Daily Mail & Migrationwatch,UK

The Swedes Narrowly Avert Their Own Motoon Crisis

Europas næstdårligste beskyttelse af irakere
Danmark ligger nr. 14 ud af 15 på Artikel 1a's barometer over europæiske lande med den bedste beskyttelse af irakiske asylansøgere - kun Grækenland ligger under. Sverige topper listen.

Is the Muslim Brotherhood Moderate?

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net