mandag, juli 30, 2007

»Våldtäkterna fortsätter att öka«

"Antalet anmälda våldtäkter har stigit i flera år." - det er en kær underdrivelse, der vil frem i verden. De er steget stejt og konstant i 25 år, og har nu kurs mod 5000 anmeldte i løbet af - et gæt, 2 år.Det har karaker af krigsførelse mod kvinder , og man kan ikke tage en regering eller en feminist alvorligt, som medvirker til at skjule det faktum , som "collateral damage" i multikulturens navn.
Det er svært at være vred i længere tid af gangen, men så der er kynismen at søge tilflugt i: de har fået det, som de ville ha´ det, og de kan ikke engang kvinde sig op til at sige sandheden om det, endsige revoltere imod det. Man går stuegang ved Sveriges sygeseng, håber dele af patienten vil overleve, og tilsætter det et skvæt medfølelse som erstatning for sorg og vrede. Jeg skal ikke redde Sverige, jeg skal advare Danmark:


"Antalet anmälda våldtäkter fortsatte att öka mycket kraftigt under första halvåret i år. Första halvåret anmäldes 2 333 fall av våldtäkt eller grov våldtäkt i Sverige, en ökning med hela 19 procent jämfört med första halvåret i fjol, visar siffror från Brottsförebyggande rådet "(Brå).
SvD
nyeste danske tal for 1 kvartal er 131, dvs. ca. 260 på første halvår 2007 (!)

BRÅ: Voldtægter øget med 19 % , "grov misshandel" med 12 % , samtlige forbrydelser 10 % i forhold til første halvår 2006


»Intellektuelt overfladisk og moralsk mereværdig«
Det er godt at være fordomsfri. Men her i landet – og i Europa i det hele taget – har vi ikke haft forstand nok til vor fordomsfrihed. Derfor har vi gjort en fordom af fordomsfriheden; og som konsekvens har vi skabt os en række politiske problemer, som vi stadig har vanskeligt ved at forholde os rationelt til. Alt sammen, fordi vor fordomsfrihed ikke har været styret af fornuften.Disse kryptiske påstande vil jeg forsøge at begrunde i det følgende......[..]
Så langt er svigtet intellektuelt. Men det er også moralsk. For samtidig med at den pågældende elite var intellektuelt overfladisk, opfattede den sig selv som moralsk bedre. Man havde et bedre menneskesyn. I stedet for at diskutere med sine intellektuelle modstandere på et ligeværdigt grundlag, så man ned på dem og mente, at de skulle opdrages til ens egen naive fordomsfrihed.
Når fordomsfrihed bliver fordom: Kai Sørlander skriver om fordommene hos dem, der har gjort fordomsfriheden til deres image.

"He´s a good kid "
hvordan kunne han dog finde på det ? CAIR flipper helt ud - han er jøde, hvorfra skulle hans animositeter ellers komme? Faren lyder som W.C. Fields i "The fatal glass of Beer". Det er sprut og kvinder, der har gjort det :
Police yesterday arrested a Pace University student born in the former Soviet Union and charged him with a hate crime for allegedly clogging toilets with the Koran on two occasions last year.
Business major Stanislav Shmulevich, 23, was collared at his Brooklyn home after cops confronted him with surveillance photos from the incidents last Oct. 13 and Nov. 21.
In both cases, a teacher discovered a Koran in a second-floor toilet at 1 Pace Plaza in lower Manhattan.
"He's a good kid," said his father, Edward Shmulevich, who added his son was set to graduate in a few months.
He said the family was non-religious and Stanislav had never previously shown any animosity toward Muslims.
Stanislav was charged with two counts of criminal mischief as a hate crime, officials said.
COLLEGE KORAN 'FLUSHER' COLLARED & LGF

I Sverige insisterer Lars Vilks på, at svensk lov indtil videre gælder, og præsenterer dagens hund. Digteren Mohammed Omar skriver et mangeords-indlæg i Expressen, der lyder som Seidenfadens samlede værker. Bemærk de mange kommentarer. De fleste svenske medier underspiller Vilks til usynlighed.

"Det gör bara Danmark än mer dejligt"
Som boende i Danmark lär man sig snabbt att det för det mesta är strejk någonstans; frågan är bara var. Med alla dessa strejker och demonstrationer som hör till vardagen här kan man få intryck av att Danmark är ett land med en stark politisk vänster. Speciellt i kombination med unikt danska fenomen som ”fristaden” Christiania och det numera saligt nedrivna Ungdomshuset på Jagtvej 69. Men inget kunde vara mera fel. Tvärtom har vänstern väl sällan varit svagare och mer marginaliserad än den är i dessa dagar – eller längre bort från regeringsmakten.
Ett genuint borgerligt land

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net