onsdag, juli 11, 2007

"Borgerreppen"

holder nok ferie, men de sorte rør på sig endnu. Bemærk klidmosteren tv. fra Forældre mod Politivold.(!) Foto © Snaphanen, klik !

"Folkeafstemninger undergraver demokratiet"
"Vi er de sidste nationalister i Europa". Ja, hvor meget nemmere ville det ikke være, hvis bare Fem-vejs segmentet bestemte for os andre. Tøger Seidenfaden folder sig ud på halvsvensk i et interview med Thomas Gür.
EU är fantastiskt
"Folkomröstningar undergräver demokratin" säger Tøger Seidenfaden, chefredaktör på danska dagstidningen Politiken. EU har tappat sina emotionella drivkrafter men förblir fantastiskt. Thomas Gür intervjuar.

Axess TV
det er nu ikke kun "folket" der ikke vil adlyde Tøger og co. :
Hårdare skilsmässoregler, begränsad yttrandefrihet för journalister och fackföreningar som sätter stopp för utländska arbetare, som i Vaxholmsfallet.Det är obegripligt att regeringen tillåter det och inte ser att Sverige är det land som förlorar mest på det nya fördraget. Dessutom rycker den borgerliga alliansen på axlarna åt att en vänsterpolitik styr EU.
Mats Persson, Open Europe

Channel Four : The war on Britain´s jews"
6 afsnit på You Tube, eller v. gratis log in på Channel Four.
In this authored documentary, journalist Richard Littlejohn travels across the country to investigate the rise of anti-Semitism in modern Britain.

"Man saknar inte kon förrän båset är tomt"

"Det finns saker som man måste göra,annars
är man ingen människa utan en liten lort."

[Jonatan i Astrid Lindgrens roman Bröderna Lejonhjärta]

Den 4 april talade Järvenpää i Köpenhamns kulturhus om den borgerliga alliansens syn på invandringen vilken jämfördes med den förra regeringens. Som den gode sociolog Järvenpää är vävde han in detta i ett större sammanhang, på EU-nivå och globalt. Och till skillnad från de dussinsociologer, och flertalet samhällsforskare, som endast använder sociala förklaringsmodeller går han utanför dessa ramar och anammar en mer tvärvetenskaplig syn på saken, vilket inkluderar även evolutionära och genetiska synsätt på frågan.Talet bär titeln "Man saknar inte kon förrän båset är tomt" (14 sider, pdf).
John Järvenpää kommer i den bifogade uppsatsen "Man saknar inte kon" fram till att den borgerligaalliansen och den förra regeringen under (s) ledning är likriktade i synen på invandringen. Båda har drivit och driver en politik som leder till att svenska folket blir en minoritet i sitt eget land.
Emellertidtycks en viss skillnad ha uppstått efter att uppsatsen presenterades i början av april. I slutet av juni lade den borgerliga regeringen fram ett förslag om att värva välutbildad arbetskraft från fattiga länder utanför EU. Detta är i linje med nyliberalismen som inte tar hänsyn till varje lands bästa. (I den nyliberalavärlden, i den nya världsordningen, har nationerna avskaffats, demokratin fått vika sig för den s k marknaden och människan reducerats till en konsument och producent utan religiösa, kulturella, etniska eller historiska rötter, dvs en rot- och identitetslös människa.)
Reaktion. nu (foto © Snaphanen)


Om udsigten til stening i Sverige
ikke lige op over, men der arbejdes på sagen :
Skolchef anmäls för "barbariska värderingar"
Avrättningar av otrogna räddar äktenskapet. Och hotet om en avhuggen hand skyddar människor från att stjäla. Så försvaras sharialagarna av chefen för en svensk friskola.
Al-Mustafaskolan i Järfälla utanför Stockholm är en arabisk-islamisk friskola med årskurs 1-9 samt förskola. Kamal Moubadder är en av delägarna och var tills för två år sedan också rektor för skolan.

”Rätt att stena de otrogna”
Al-Mustafaskolan anmäld till Skolverket
Kamal Moubadders bog : 40 frågor om islam (1992)

Tyske muslimer "Walraffes"
mens venstrefløjen i Norden snorksover, er ventre- intelligentsiaén på kontinentet i færd med at vågne op til, hvad de har forrettet i humanitetens navn. Mon Walraff helt kan overskue det her?
Nå heller den kjente tyske journalisten Günter Wallraff bensin på bålet: Han vil nemlig lese fra Salman Rushdies «Sataniske Vers» i en moské i Köln, sier han til avisen Kölner Stadt-Anzeiger (KSA), den største avisen i storbyen.
Vil lese «Sataniske vers» i moské
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net