tirsdag, december 21, 2004

Svenskerne - Europas ihærdigste anti muslimer

Kolliderer frontalt med svenske politikeres udlægning af hvorfor der ikke er et "främligsfientligt" parti af nogen størrelse i landet. Et tysk analysinstitut har spurgt dem, og de har svaret. Det har ingen svensk politiker gjort - de har hyklet, løjet , overkørt menigmand og sat landet på hasarderet udsalg. (Undersøgelsen får næppe nogen større presse i Sverige)Især i Danmark, Holland og Sverige er modviljen mod muslimer stor, viser en europæisk meningsmåling

Af Morten Rasmussen

Det er ikke populært at være muslim i Europa, og i særdeleshed ikke i Danmark.

Ifølge en ny rundspørge, foretaget af det tyske analyseinstitut GfK i 21 europæiske, siger 44 procent af de mere end 21.000 adspurgte europæere, at de oplever en stor modvilje mod muslimer.
Helt i top ligger Sverige med 75 procent, efterfulgt af Holland med 72 procent og som nummer tre kommer Danmark, hvor 67 procent oplever en stor modvilje mod muslimer.

http://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/artikel:aid=237680

En "medelsvensson" forsøger at finde logikken i Abu Labans sproglige undvigemanøvrer:

Men hur förklarar Abu Laban att man i Sverige, trots att man har Europas muslimvänligaste media och politiker, har större motvilja ? Sen kanske det inte är som ha påstår, att man vet för lite om Islam, utan tvärtom att man vet för mycket om Islam, och det gör att man blir fientligt inställd.Så är det i mitt fall. Jag anser mig veta alldeles för mycket om Islam vilket gör mig mörkrädd över att man släppt in så många människor med en avgrundslik åsikt om hur ett samhälle skall byggas, och dessutom uppmuntrar dess spridning.

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net