onsdag, juli 27, 2005

"De rumsrena"



http://makeashorterlink.com/?V19F3128B (video -min 5:38)
har svare kvaler med at Sverigedemokraterne stiller op i efterårets kirkevalg. Visse vil udelukke dem. Professor Demker mener trods alt ikke at det er forsvarligt. Hellere "shame" dem der kunne finde på at tage SD´s valgseddel.Når man tænker på hvor politiserende Svenska Kyrken er blevet efter adskillelsen fra staten, skulle der vist være plads til alle.Kirken mener med "påskupproppet" at det er i orden at agitere for amnesti til 20.000 illegale "flygtninge" - men ikke det modsatte. Det hænger ikke sammen.
Kyrkan hoppas få fler väljare via
Som första stift i landet satsar Lunds stift på tv-reklam inför kyrkovalet den 18 september. Förhoppningen är höjt valdeltagande. – Ett lågt valdeltagande öppnar upp för extrema grupper, varnar Erna Arhag, vice ordförande i stiftsstyrelsen.
http://sydsvenskan.se/lund/article113720.ece
Vänsterpartiet kalder sig søsterparti til SF i danmark, men Ohly ville næppe være gangbar i sekten Enhedslisten:
Fidel Castros svenska pudel
Hundhataren är fortfarande med i kennelklubben.
Det var i höstas som kristdemokraternas partiledare i ett sällsynt spirituellt ögonblick vevade sin annars så mjuka tass mot kommunistledaren Lars Ohly. Den lekfulla vovveliknelsen kom sig av att Lars Ohly, trots att han deklarerade att Kuba var en diktatur, skulle behålla sitt medlemskap i Svensk-kubanska föreningen, en förening med det uttalade målet "att stödja den socialistiska revolutionen på Kuba".Bättre att stanna som medlem för att påverka inifrån, tyckte Lars.
http://expressen.se/index.jsp?a=410530
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net