mandag, juli 04, 2005

Diskrimination - jo tack

"Alla människors lika värde" - er noget sludder, og som en del har fundet ud af, er der mange der er direkte skadelige at lukke ind i landet. Hvis et samfund ikke diskriminerer mellem dem det vil ha, og dem det ikke vil ha, vil det ophører med at eksistere. "Alla människors lika värde" är sentimental, suicidal snak.Kællingesnak.
Desværre er en del europæiske lande så langt fremme med deres selvmord, at man undrer sig over at de ikke bare gør arbejdet færdigt i en fart. Navnlig venstrefløjen har, efter at ha sat Danmark på udsalg i en arabisk bazar i 25 år, dog gjort deres arbjede så grundigt, at man kan forestille sig at nationen Danmark gradvist imploderer og bliver til en fortidig samling krigende bystater.
Og nu vil de nydelige højere- pigeskole ledere i det Radikale fimseparti, ikke selv leve med konsekvenserne af deres foragtelige idioti . Deres smøbørn skal ikke gå i sorte skoler. Det skal kun alle andres.
I sandhed nogle gutter-kvinder med hår på brysterne !
Sammenføring. Må man forskelsbehandle ansøgere? Holland gør det, og danske politikere undrer sig.
Hollandske barrierer
Af Frede Vestergaard
NR. 26, 1. - 7. juli 2005
ER de danske regler for familiesammenføring unødvendigt stramme i forhold til det erklærede formål: at beskytte unge danskere med ikke-vestlig baggrund mod tvangsægteskaber og mere generelt bremse tilstrømningen af indvandrere via henteægteskaber?
Set fra Danmark er det interessant, at lovforslaget, der betragtes som sikkert på vedtagelse - udover EU/EØS-landene - undtager ansøgere fra seks ikke-EU lande fra kravet om prøver, nemlig statsborgere fra Schweiz, Australien, Canada, Japan, New Zealand og USA.I Danmark er flere af de udlændingeordførere, som Weekendavisen har talt med, overraskede over, at Holland vil og kan gøre forskel mellem landene. Og Dansk Folkepartis Jesper Langballe siger, at hvis Holland kan gøre forskel, må vi også kunne gøre det.......................
http://www.weekendavisen.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20050701/SAMFUND/506300311
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net