onsdag, august 17, 2005

Che & vänsterns naive våldsromantik

Vi venter på de anstændiges oprør
Michael Pihl, lektor ved Sorø Akademi og kommentator i Berlingske Tidende,
Venstrefløjsidealer I et pænt villakvarter så jeg forleden en barnevognskørende familiefar med Che Guevara T-shirt. »Viva la revolucion« – og så lige hjem til aftenkaffen. Venstrefløjens totalitære ikoner er mainstream. Mord og terror romantiseres i vesteuropæisk kultur, hvis det er venstreorienteret mord og terror. Pæne familiefædre kører ikke rundt med barnevognen med højrefløjens lede labaner på maven. Heldigvis da. Dermed er det også udtryk for den mest kedsommelige konformisme, når unge går med Che Guevara T-shirt og stemmer på Enhedslisten.
»Jeg løste problemet med en kaliber 32 pistol i højre side af hjernen på ham«. Sådan skriver Che Guevara selv i sin dagbog fra 1957 om mordet på en mand, han mistænkte. Senere skød han bonden Aristidio, fordi han blot havde ytret ønske om at forlade oprørerne og tage hjem. Således myrdede »frihedskæmperen« Guevara sagesløse mennesker, som stod i vejen for hans tusindårsrige. Han morede sig med psykisk terror f.eks. i form af simulerede henrettelser af ideologisk suspekte personer. Og ideologien brugtes bestandig til at retfærdiggøre egne forbrydelser.
------------

Ikonisering af venstrefløjens totalitarisme
afspejler 68-kulturrevolutionens totale sejr over vores kultur ved marchen gennem institutionerne. 68ernes åndelige og kulturelle enevælde regerer i medier, kulturliv og på alle videregående uddannelsesinstitutioner. Det bliver den ved med, indtil ungdommen en dag bryder med konformismen og hegemoniet. Maler Mickey Mouse-ører og Hitleroverskæg på Che Guevara, styrter 68ernes professorvælde og gør op med den intellektuelle elites forræderi. Nutidens danske ungdom skal vokse op i det balkaniserede samfund, som 68erne har skabt. Den dag ungdommen for alvor gør selvstændigt oprør, vil politisk korrekte magthavere skælve. For de anstændiges oprør.
http://www.uriasposten.net/files/Berl-140805-Pihl-GuevaraRAF.htm
läs också Pihl. Vestens død
http://www.respublica.dk/2005_artikler/vestens_doed.htm
och Fred och Frihed om Che:
http://www.fredogfrihed.org/che/
Proformaflytninger til Sverige stoppet
Af Jesper Termansen
Danskerne flytter stadig til Sydsverige - men ikke længere for at omgås 24-årsreglen. Det mener det svenske Skatteverket.
I fjor viste en undersøgelse fra de svenske skattemyndigheder i Malmø, at op mod halvdelen af det stigende antal flytninger til Malmø-regionen var proforma - enten for at omgå de skrappe danske familiesammenføringsregler eller for at opnå en billig bil.
Gennem en nyoprettet kontrolgruppe foretager Skatteverket nu stikprøvekontrol af flytningerne, og i år viser det et helt andet mønster i flytningerne.
»Antallet af proforma-flytninger er faldet kraftigt. Nu køber de, der flytter, faktisk lejlighed her og besvarer vore henvendelser,« siger juridisk konsulent Helene Hedebris fra det svenske Skatteverket.
http://www.berlingske.dk/grid/indland/artikel:aid=614454
de har åbenbart ikke noget imod at leve med Malmøs forrygende kriminalitet - som Malmøboerne selv flytter fra i stort tal. Ellers også læser de bare ikke aviser - og svensk:
22 bilinbrott per dag i Malmö
Bilinbrotten ökar i Malmö. Varje dygn drabbas i genomsnitt 22 bilar av inbrott eller stöld av däck, navkapslar eller andra delar. Till och med juli polisanmäldes 4 776 bilinbrott, 147 fler än samma tid förra året.
http://sydsvenskan.se/malmo/article115841.ece
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net