tirsdag, august 02, 2005

"Det våras för Muhammed"

foto webmaster
(Lars Hedegaard i DR-Deadline i aften 22:30 - online ca.kl. 23:30
http://www.dr.dk/nyheder/TV/deadline_dr2 )
Musicalen mullaherne bliver aldrig skrevet
Af Lars Hedegaard, hstoriker og journalist, København
De seneste terroranslag i London har sammen med flere meningsmålinger rammet en pæl gennem påstanden om Storbritanniens vellykkede integration af muslimer. Regeringens reaktion på samfundets opdeling i parallelsamfund har været at kriminalisere kritik af islam, skriver kronikøren.
Tilskuerne i Londons propfyldte Theatre Royal, Drury Lane, vrider sig af grin, mens figuren Franz Liebkind i Mel Brooks-farcen "The Producers" fremfører sine Hitler-begejstrede numre, "In Old Bavaria", "Der Guten Tag Hop Clop" og "Haben Sie Gehoert das Deutsche Band?" iført en blanding af bayersk folkedragt og SS-uniform, mens hans elskede duer heiler i takt til musikken. Højdepunktet i stykket, der har spillet for fulde huse og begejstrede anmeldelser siden London-premieren i november sidste år, kommer i 2. akt med scenen "Springtime for Hitler", der er en ond, ond og hylende morsom parodi på alt, hvad udlandet forbinder med nazi-nostalgi og arketypisk tysk kultur fra Wagner-romantik og til kæmpemæssige pølser.

Hitler fremstilles naturligvis af en "flaming queen" af en teaterinstruktør, der tidligere i stykket har optrådt som transvestit.
Men tyskerne er ikke de eneste, der bliver parodieret i denne musical-farce. Som sædvanligt går det også ud over jøderne foruden svenskere, homoseksuelle, sexhungrende gamle damer samt nonner, der med liv og sjæl deltager i løjerne.
- Jeg så stykket et par dage efter Londons seneste denne gang mislykkede muslimske terroranslag og dagen efter, at en sagesløs brasiliansk elektriker var blevet skudt ihjel på en undergrundsstation. Og på vejen ud af teatret kom jeg til at tænke på, hvad der mon ville ske, hvis en Mel Brooks fik den tanke at tage det islamiske establishment under samme kærlige behandling, som han har givet nazismen og den tyske kultur. Hvad ville der ske, hvis de ledende teatre på Broadway og i London satte musicalen "Mullaherne" op hvor Osama bin Laden og ti kornfede imamer med vildtvoksende skæg og arabisk pyjamas danser i chorus line med burka-klædte ungmøer med bare lår, mens profeten Muhammed ligger på lur bag sin yndlingskamel for at overfalde den næste karavane eller render rundt efter flere kvinder til sit harem? .........................................

http://www.jp.dk/meninger/ncartikel:aid=3179968
Hvor ryger terroristerne egentlig hen?
Af Søren Espersen, folketingsmedlem (DF)
ABDUL WAHID PEDERSEN - og en række andre herboende imamer har på det seneste stået i kø ved håndvasken for at forklare, at selvmordsterroristerne absolut ikke handler islamisk; ja, at de faktisk handler imod Allah og profetens vilje - at de handler imod islam. Se det er jo interessant nyt for en lægmand.
Og, Abdul Wahid Pedersen, jeg brænder efter så at få oplyst: Hvor ryger de så egentlig hen, disse selvmordsterrorister, når bomberne går af - ryger de til himmels eller ryger de i helvede?
Selvmordsterroristerne har jo af deres islamiske hjernevaskere fået at vide, at de, såfremt de tog en masse vantro med i døden, skulle være helt sikre på at komme i himlen, hvor 72 villige jomfruer utålmodigt ventede på deres ankomst.
Nu viser det sig så ved fintællingen - i hvert fald i følge Abdul Wahid Pedersen og de andre ved håndvasken - at selvmordsterroristerne faktisk har handlet u-islamisk.
Er det tilfældet, ville det da være af stor betydning for vor videre sameksistens med muslimerne, at imamerne nu begyndte at fortælle de unge potentielle terrorister, at slutresultatet ingenlunde bliver himlen, men helvede.
Vil Abdul Wahid Pedersen sørge for, at den besked hurtigst muligt bliver videregivet?

http://www.jp.dk/meninger/ncartikel:aid=3179966Lone eller Lone - eller begge ?

"hvis forbud ikke virker, så prøv med flere forbud......................................"

Forbuds-søstrene
Navnesøstrene Lone Dybkjær og Lone Møller, førende ayatollihner i – med Groft sagts Farshad Kholghis uhyre præcise betegnelse – Vogternes Råd, har længe kæmpet en hård indbyrdes kamp om, hvem der kan komme med flest forslag om forbud. Længe lå den radikale Lone Dybkjær i spidsen, men nu tager socialdemokraten Lone Møller têten med sit krav i Berlingske Tidende, mandag, om totalforbud mod tobaksreklamer og ligeledes forbud mod, at tobakken overhovedet er synlig i butikkerne. Den er naturligvis så svær at slå, at selv en garvet ayatollihne som Lone Dybkjær får brug for en hjælpende hånd, og det er lige præcis, hvad Groft sagt er til for.
Ayatollihne Dybkjær kan slå sin medsøster fra Vogternes Råd med en omgående knibtangsmanøvre, dels et forslag om forbud mod al rygning i film, der vises offentligt, dels et forslag om forbud mod danske opdrættede ænders fraternisering med vildfugle i transit. Hvad forbudet mod filmrygning angår, rejser der sig et problem, idet forbudet vil udelukke stort set alle film, men problemet kan løses med computermanipulation. Eksempelvis skulle det være en smal sag at kopiere en banan ind i den evigt rygende Humphrey Bogarts hånd til erstatning for cigaretten. Hvad forbudet mod ande-fraternisering med vildfugle af fremmed herkomst angår – der jo efter de sidste skrækmeldinger kan få fugleinfluenzaen til at brede sig – så kan det naturligvis risikere at blive et slag i luften, hvilket ikke er heldigt, da luften er fuld af bakterier.

Problemet vil imidlertid finde en naturlig løsning, hvis man simpelt hen forbyder luften, og det skulle ayatollihne Dybkjær vel nok være kvinde for at foreslå.
Claes Kastholm Hansen

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net