mandag, august 08, 2005

Hate mail, globalisering og pladdeballe-news

Vårdare:"Läget är katastrofalt"
Brevskrivaren får stöd av flera vårdare på Hall.- Läget är katastrofalt! Stubinen är tänd och brinner snabbt mot explosion! säger en vårdare.
http://www.expressen.se/expressen/jsp/polopoly.jsp?a=416360
Här är hatbrevet inifrån Hallanstalten till justitieminister Thomas Bodström.

Sveriges farligaste brottslingar hotar att hämnas på kriminalvården.- Jag lovar, jag är beredd att döda för att slippa komma hit igen, säger den intagne till Expressen.
http://www.expressen.se/expressen/jsp/polopoly.jsp?a=416626
Efter at have ¨fået et site-meter på, kan jeg se at halvdelen af dem der surfer forbi her, er danske og norske. Dem kunne jeg godt tænke mig at indvie i hvordan er weekend forløber i Stockholm via en mail jeg har fået. Enhver kan ved sammenligning med Københavns politis døgnrapport (http://www.politi.dk/Koebenhavn/da/lokalnyt/Doegnrapporter) se, at det er det rene Pladdeballe-news i sammenligning. Der er længe til at vi er rigtig globaliserede på Stockholm niveau - det ville kræve mindst 15 år under en Radikal statsminister .
Mailen indeholder naturligvis kun en brøkdel af de 163 anholdelser og 1947 politirapporter som weekenden d. 6-7 bød på. Velkommen til ny-Sverige:
http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload1/helgi_stockholm.doc
Som man kunne se tidligere på året, er riskoen for røveri og voldtægt 5-6 gange større i Malmø end i København, det håbløse provinshul.:
140 anmeldere af voldtægt i Malmø med 267.171 indbg. (Ville relativt svare til at Københavns Amt, 618.000 indbg. havde ca. 300 anmeldelser. Vi havde 55 i 2003! )
http://dansk-svensk.blogspot.com/2005_01_01_dansk-svensk_archive.html
Ruttnar ett samhälle från toppen eller botten?
et interessant spørgsmål som Kadhammar i en lidt anden forbindelse, stiller i Aftonbladet idag. Svært at svare på - jeg tør ikke sige andet om Sverige end hvis det rådner fra toppen, så viser det sig i hvert fald først og tydeligst i bunden.
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,682373,00.html
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net