mandag, september 26, 2005

Leverpostej

en underkendt spise. Kaldet paté i de bedre kredse. (hvis man nu ikke kan få hjerter i flødesovs ned). Særligt den hjemmebagte. Bag den med lagen fra et glas sild !

BT skribenten jo ret:
Hvis der er nogen der har noget at udsætte på det land mine forfædre har bygget på i de seneste 1000 års tid, kan de roligt fise af til et leverpostejfrit område - og græsse dér for egne midler.
Lunten er i forvejen ikke så lang i forhold til de skvadronører der er kommet hertil, fordi deres egne såkaldte kulturer ikke har kunnet producere fungerende stater og samfund.(Som min italienske ven siger: Klansamfundet begynder lige syd for Rom. Hvis Norditalien var selvstændigt, ville det har et større national BNP end Schweiz).
Pånødet os af FN, de ikke troendes nye kirke. Her udtrykt med et gran af chilli, - men resultatet af babelstårn-stupiditeten kan studeres:læs engelske, franske, hollandske, svenske aviser: De har tonsvis af ellers arbejdsløse akademikere, der lever af at forklare - og navnlig bortforklare - den blodige elendighed der er opstået.
Hvad med at give araberne og afrikanerne andre nogle P-Piller? (Ægyptens befolkningstilvækst: over 1 million om året - tror Fanden de unge ikke gider være der.
Tilvæksten på 3 måneder, svarer til den samlede tilvandring til Danmark i 25 år: 450.000. Skal vi hæfte for den formeringsdygtighed ? Rager den os en hatfuld ? Er det vores problem?
Skal "Læger uden grænser" nødvendigvis redde så ,mange liv som muligt - bare fordi der er "synd"? Hvad så bagefter ? Til EU allesammen, indtil der bliver "demokrati derhjemme"?

Skal vi hæfte for det ? Sæføli............................skal vi bøde for at Saudi Arabierne ikke har investeret deres olie-milliarder i uddannelse , sygehuse og arbejdspladser - men i Rolls Royce , Muhammed og korruption. Sæføli.

Det er det vi er sat på jorden for: At redde de uduelige og ulykkelige fra sig selv - gerne til prisen af vores egen undergang. Goes without saying.
-nu er Danmark og Sverige arabiserede og Balkaniserede, og de skyldige politikere, lader som om de ikke rigtigt har bemærket det. Helle Thorning forvalter det med kløgt. (Vi lagde slet ikke mærke til det, Helle - snart er du statsminister, i modsætning til din svigerfar).

Slipper de afsted med det? Selvfølelig gør de det. Blir det blodigt ? Jep? Har de fået amnesia til den tid ? Jep? De spiller golf på Costa del Sol som alle svenske sossepampere. Langt, langt væk for ethvert ansvar? Jep. Hole in one - og Noilly Prat bagefter.
Hvis psykoanalyse stadig havde været moderne, skulle Jelved, Nyrop, Lykketoft, Göran Persson og Mona Sahlin ha bevilliget nogle hundrede timer på sofaneseren. Det blir´ meget billigere end deres "politiske virke". Nu var det desværre bundhæderlige Karen Jespersen, der kom på psykiaterbriksen.
Og deres befolkninger der må æde regningen.

Læren af det hele: Det er altid lettere at rive ned end at bygge op. De der lever på det byggede, ved det desværre ikke. Hver gang der fødes et barn fødes en ignorant, en tomhjernet fantast som er kapabel til at formøble enhver arv.
Må vi så spise vores leverpostej i fred ?

Debat: Farvel til den ugudelige danske leverpostejmad, BT

SKOLEMAD
Nu kan de godt klappe i, alle dem, der svor, at de danske nationalspiser ikke skulle jages ud af skoler og børnehaver, fordi de var fremstillet af det ugudelige svinekød, som for muslimer er forbudt. Farvel til leverpostejen, for nu står menuen i de københavnske skoler i følge B.T. på sushi, gulerødder og lakselasagne, som et gribende udtryk for dansk vilje til at integrere sig, når så mange med anden etnisk baggrund ikke vil!
Nu er også frikadellen for alvor sendt på flugt over de kommunale plankeværker, og stemmer er der jo i at imødekomme de mange indvandreres fordomme om dansk mad. At det eksempelvis skal ske med en gang rå fisk, som leverpostejsbørnene nok ikke uden videre vil synes om, viser klart, at vi nu bevæger os væk fra et Danmark, der længe nok har været pinligt i forsøget på at fastholde nationale skikke.
Bodil Moes, Sydskrænten 13Haslev

Hold øje med

kristdemokraten Hans C Pettersonhttp://jihadimalmo.blogspot.com/'Haarder tager afstand fra betegnelsen "perker"

Haarder er realist og et venligt menneske. Han kan ikke gøre for at han har arvet et fallitbo at administrere:

Ordet "tosprogede" bevares, indtil et bedre forslag er fundet. Men undervisningen "dansk som andetsprog" bør ændre navn øjeblikkeligt, siger undervisningsminister Bertel Haarder (V).

Undervisningsminister Bertel Haarder (V) tager afstand fra at bruge ordet "perker" som erstatning for "tosprogede". Samtidig bebuder han, at "tosprogede" fortsat vil optræde som Undervisningsministeriets officielle betegnelse for den gruppe børn i folkeskolen, der har udenlandsk baggrund og ofte sprogproblemer.I går argumenterede fire professorer inden for skole- og sprogområdet ellers for, at tiden er inde til at afskaffe ordet "tosprogede", fordi termen betyder, at man magter to sprog, men i stedet anvendes om de børn, som netop har sprogproblemer - og efterhånden også om indvandrerbørn generelt. Professor i dansk ved Københavns Universitet Jens Normann Jørgensen sagde sågar, at den kontroversielle term "perker" er den mest præcise betegnelse for den gruppe, der refereres til.Ingen ændringer»Det er et fuldstændig håbløst og umuligt forslag. Det må være en spøg. Vi kan ikke gøre et skældsord til en officiel betegnelse,« siger Bertel Haarder. Han har heller ikke tænkt sig at ændre i ministeriets talrige cirkulærer og bekendtgørelser, hvori termen "tosprogede" indgår, før man har fundet en bedre erstatning. Professorerne foreslog bl.a. alt fra "migrantbørn" over "minoritetsbørn" til "dobbelt-halvt-sprogede".»Jeg lytter til alle gode forslag, men indtil der kommer nogle bedre, er denne debat uinteressant. Jeg kan godt lide ordet "tosprogede", fordi det udtrykker, at børnene netop har sproglige problemer og lever i et sprogligt krydsfelt i et tosproget univers. Nu sætter vi alle sejl til for at lære dem dansk, og så synes jeg, at betegnelsen er dækkende. I øvrigt behersker mange af de tosprogede to sprog lige godt, fordi deres modersmål kan være lige så dårligt som deres dansk,« siger Bertel Haarder.

http://www.jp.dk/meninger/ncartikel:aid=3281022

Svampesæson
så forlyder det ,at det stadig er sæson. Det mærker vi desværre ikke så meget herinde på stenbroen. (Kantarelstuvning, med tomat, citron og fløde- klik i arkivet). dertil GOD rødvin.
Endnu en pige
hvis forældre har forsømt at fortælle hende at vi har 2005, og ikke 1973:
Vidner til voldtægt af 16-årig søges
Ung pige overfaldet af en gruppe unge mænd og udsat for voldtægt på Bagsværd Station. Politiet appellerer til offentligheden om hjælp til at opklare sagen om en gruppe unge mænds voldtægt af en 16-årig pige kort før midnat natten til søndag på Bagsværd Station. log in, men gratis

http://www.berlingske.dk/grid/indland/artikel:aid=632504

Gade Jensen

Og da har i lighed vi drevet det vidt

Kronikken
Af Henrik Gade Jensen Mag.art., ekstern lektor i filosofi, Københavns Universitet
Det er svært at forstå, at nogen vil holde de dårligst stillede nede i elendighed afhensyn til et abstrakt princip om lighed. Uligheder kan være retfærdige og gode, hvis bistandsmodtageren, førtids- og folkepensionisten og den enlige mor med sine forkølede børn faktisk vil opnå en højere levestandard, ved at andre knokler lidt mere og tjener lidt mere.

http://www.berlingske.dk/kronikker/

Fel urval

Stig-Björn Ljunggren hade den 20/9 -05 en kolumn i Ölandsbladet. Den tangerade flera väsentliga - och alltför förbisedda - aspekter kring flyktingpolitiken:
"Frågan om asylpolitik och flyktingar diskuterades av riksdagen i veckan som gick. Den som läser igenom riksdagsprotokollet kan själv se att det är något som inte stämmer. Våra folkvalda diskuterar apatiska flyktingbarn, amnesti och domstolsprövningar av asylärenden som om det är nya administrativa lösningar som kan fixa problemet.
Som vanligt kokar det nuförtiden ner till att fler jurister ska anställas när ett samhällsbekymmer ska rätas ut.
Själv tror jag de lurar sig själva och oss andra, iskallt medvetet om att ingen av dem vågar lyfta på locket och diskutera principerna."
Verkligheten måste ses utan skygglappar, resonerar Ljunggren:
"Sverige är en liten 9-miljonersnation där alla är garanterade livets nödtorft på maxnivå. Detta genererar världens bästa välfärd och världens högsta skatter, bygger på nordpreussisk effektivitet och en frontlinjebaserad industrialism.
Den som blir medlem i denna nation är garanterad en dräglig tillvaro.
Men världen har blivit allt mer global och stora migrationsströmmar rör sig mer eller mindre oreglerat över klotet och det gäller även Sverige."
Gällande regler och praxis gör att Sverige får en typ av invandring som skiljer sig från den till USA:
"Folk vill komma hit, eftersom vi erbjuder en ganska hygglig fristad i en stökig värld. Men vi vägrar medlemsskap i vår lilla exklusiva klubb. Endast speciella omständigheter ger möjlighet att komma hit.
"Du är välkommen om du kan bevisa att du har det riktigt jävligt" står det i inträdesreglerna.
Därefter står det "Du är inte välkommen bara på duglighetskriterium, såvitt du inte är idrottsstjärna eller framstående forskare eller har försänkningar i de stora exportbolagen."
I praktiken har vi därför fått en ordning där främst dem som är mest utsatta, hotade, förföljda, sjuka eller på annat sätt i en eländig situation erbjuds att stanna i Sverige.
Och folk som befinner sig i de stora migrationsströmmarna uppfattar naturligtvis förutsättningarna. Sverige är öppet för dig som har en eländeshistoria att berätta. Folk som kommer hit berättar därför eländeshistorier.
Andra länder lottar ut medlemsskap eller erbjuder en plats för den som har en viss erkänd kompetens. Dit söker sig meritokratiskt lagda personer."
Stig-Björn Ljunggren har tagit del av riksdagsprotokollet från debatten om "amensti":
"Sida upp och sidan ner med skrämmande exempel på hur svensk invandringspolitik havererat. Och politiker som sjunger vackert med änglarna, utan att ha ett politiskt alternativ annat än ett fortsatt lappande på ett fallfärdigt bygge."
Ljunggren vill hellre se en invandring "grundad på positiva kriterier".

http://www.bgf.nu/fpol/urval.html

Imponerende

er der kommet Valium i postevandet ? Den dyskunktionelle FN -koloni i Malmø arter sig, indtil videre:

Rosengård har blivit lugnare efter kraftinsats

I juli förra året knivmördades en 29-årig man på von Rosens väg. Samtidigt krossades 583 fönster på Rosengårdsskolan. Boende och politiker i stadsdelen reagerade. Nu fick det var nog. Arbetet har gett resultat. – Fler människor har engagerat sig ute i Rosengård. Det har varit lugnt och tyst i sex månader nu, säger Andreas Konstantinides (s), ordförande i stadsdelsfullmäktige i Rosengård.

http://sydsvenskan.se/malmo/article120893.eceView Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net