torsdag, september 22, 2005

Grattis DF på tioårsdagen

hvis Sverige fik samme parlamentarisk situation som Danmark,kunne jeg dagen efter 2006 valget, roligt nedlægge bloggen her. Det er nu ikke hvad der realistisk kommer til at ske: Dét der sker, er at de 7 sammensvorne i RD, snupper dansk og SD- fremmedpolitik og derved tar al luft ud af et svensk DF. Blot min spagfærdige spådom. (Det er præcis på denne måde svenske sosser har holdt sig dominerende i 70 år - "stjæl de ny idéer i samfundet, og forbliv ved magten" - sig "det har vi jo ment hele tiden". Eksempler: Da man skulle være grøn, vupti blev sosserne grønne. Da man skulle være feminist, vupti blev bøflen og Alpha-hannen Persson feminist). Og desværre - det virker hver gang.
En side-effekt: De vinder den tænkende del befolkningens afsky, og de kompromitterer hele idéen med demokrati.

BILDEXTRA: Dansk Folkepartis årsmöte och 10-årsjubileum 2005
SD-Kuriren fanns på plats i Odense Congress Center när Dansk Folkeparti höll årsmöte och firade 10-årsjubileum den 17-18 september.
Reportage om firandet kommer du att kunna läsa i SD-Kuriren nummer 66.
http://www.sdkuriren.se/nyheter.php?action=fullnews&id=968

Skønlitterære Jan Guillou - en venstreradikal kliche
sakset fra den altid vågne Møller i Århus http://www.uriasposten.net. Det ser ikke ud som om Gijå i interview siger andet end det han sagde i Politiken for et år siden , for 2 år for 3 og 4 år siden - men her er det med Møllers kommentarer. Da indvandringen først rammer "bunden" af samfundet, er det stadig let for bestseller-milionær-socialisten, at mene ditten og datten. Og let for denne skribent at afskrive ham politisk set. Det var dog ikke mig, men hans gamle ventreradikale ven fra 70 talet, Göran Skytte, der i SvD mente at Gijå har en egentlig psykisk lidelse - ikke bare politisk. (Göran Skytte er blevet voksen i mellemtiden og skriver altid læsværdige ledere i Svenska Dagbladet) GIJÅ har sin faste klumme i sosse tabloiden Aftonbladet. Når han ikke lige skriver maco-bestsellers, der skal kompensere for alle de bank han fik i sin skoletid.Han lider i udpræget grad af den "argument-resistens" som Kathrine Lilleør beskriver andetsteds her på siden, og er i virkeligheden stoppet i sin udvikling omkring år 1973.

Den svenske forfatter Jan Guillou er interviewet til seneste nummer af Månedsmagasinet IN, og selvom han tidligere har bræget i andre aviser over samme tema - så må man sige han får leveret en solid gang had til anderledes tænkende på artiklens fire sider. Stolt roser han sig selv for at Sverige ikke har et Dansk Folkeparti, alt imens det lykkedes ham at blive beskrevet som en indigneret og engagereret samfundskritiker med “stor anti-autoritetstro”. Det har alle dage været en venstreorienteret specialitet, at kontrollere magten totalt mens man betragter sig selv som værende i opposition. I Guillou’s yndlings-diktatur har anti-autoritets-troen foreløbigt varet 46 år - and counting.Her fire bidder fra Jeg ville forandre Verden:

“I løbet af teenageårenen udviklede Guillou en dyb indignation over verdens uretfærdighed, den skæve magtfordeling og måden, magten
forvaltes på.” “Hvorfor var det kun Lars von Trier, der stillede sig op
under sidste folketingsvalg og talte imod Pia Kjærsgaard? Hvor fanden er Susanne Brøgger? Og hvor er Leif Davidsen? Mennesker som jeg kender lidt og synes om.

Vi havde et ‘Dansk Folkeparti” i Sverige, der hed ‘Ny Demokrati’. Men vi intellektuelle stod sammen. Vi så det som vores pligt at bekæmpe dem - og vi vandt. De eksisterer ikke længere i Sverige.

Men er det demokratisk?-

Ja, i høj grad! Det er da demokratisk at besejre dem med argumenter.Hvorfor tror du, at de danske intellektuelle holder sig tilbage?-

Ja, det ved jeg fandeme heller ikke!Det er vel fejhed. Det er den naturlige menneskelige forklaring. De vil ikke gå ind i en vulgær debat. De føler sig for fine til at diskutere med Pia Kjærsgaard. Men det er netop det, man skal!

Men det gloende samfundsengagement virker der umiddelbart nærliggende, at en mand som Guillou selv burde gå ind i politik. Men det vil han ikke.

- Som politiker må man udtrykke sig kortfattet og unuanceret.”

“Jeg er måske mindre optimistisk i dag, end jeg var, da jeg var ung.
Jeg blev forfatter, fordi jeg ville forandre verden. Her 40 år senere er
resultatet ikke blevet så stort, som jeg håbede. Men jeg er stadig idealist.”

“Vi er nødt til at forstå, at de indvandrere, som er i Danmark og Sverige i dag, er her for evigt. For altid. Hvis Danmark eksisterer om 1000 år, vil deres slægtninge eksistere side om side med Pia Kjærsgaards slægtninge. Derfor skader vi kun os selv ved at føre krig imod indvandrere. Vi er nødt til at få det bedste ud af situationen, og det er uacceptabelt, at der skal være et parti som Dansk Folkeparti i et land, som for altid vil bestå af en vis mængde indvandrere. Derfor må vi bekæmpe Pia Kjærsgaard og alt, hvad hun står for.“

Tjugo islamistiska organisationer i Sverige – med terroranknytning
lånt fra den kristdemokratiske politiker Hans C.Pettersons side.

Den 1 september publicerade jag en lista från 1997 över 20 terroristorganisationer som då var aktiva i Sverige. Den lämnades ut av dåvarande SÄPO-chefen i samband med en intervju.Anmärkningsvärt nog fanns det bara fem islamistiska rörelser med på förteckningen¨
...Idag ser hotbilden helt annorlunda ut.Därför har jag nu tagit fram en aktuell lista över tjugo islamistiska organisationer med terroristanknytning verksamma i Sverige.Det betyder inte att alla är operativt verksamma som terrorister i Sverige, men om inte så inspirerar, leder, stödjer och/eller finansierar de terrorism.
Muslimska Brödraskapet (Egypten m fl)
Hamas (Israel)
Islamiska Jihad (Israel)
Al-Aqsa Spannmåls Stiftelse (Israel)
Al-Gama al-Islamiya (Egypten)
Ansar al-Islam (Kurdistan)
Al-Tawhid (Jordanien)
Islamic Movement of Afghanistan (Talibaner)
Al-Ittihad al-Islamiya (Somalia)
GIA (Algeriet)
GSPC (Algeriet)
Salafia Jihadi (Marocko)
Hizb ut-Tahrir (Storbritannien)
Al-Muhajiroun (Storbritannien)
HizbAllah (Libanon)
Harakat al-Mujahedeen (Pakistan)
Tjetjenska o dagestanska folkens union (Tjetjenien)
Al-Takfir (Egypten m fl)
Al-Ikhwan (Saudiarabien)
Ansar al-Shariah (Storbritannien)
Se listan som ett litet smakprov ur min kommande bok, som utkommer till jul.Där finns mängder av information om dessa och många andra islamister.

http://jihadimalmo.blogspot.com

klædelig selvkritik - men meget, meget post festum:
"Vi journalister är dåliga på självkritik"
Snarstuckna världsförbättrare som vet bäst - sådana är journalisterna enligt Dagens Nyheters chefredaktör Jan Wifstrand. Här svarar han på den kritik som många läsare har riktat mot hans egen tidning.Journalister lider av kronisk självöverskattning. Det hävdar Dagens Nyheters chefredaktör Jan Wifstrand.

Han beskriver ytterligare fyra trista stråk i journalisternas yrkeskultur:
Ett. Världsförbättrarattityden. - Jag är journalist, jag är kapabel att förbättra världen. Detta är ett finare sätt att vara besserwisser, gans­ka vanligt inom journalistkåren.
Två. En överdriven ängslan att tycka rätt.- I vår kår, som ju bör vara kritiskt tänkande, finns märkligt nog en stark önskan att vara politiskt korrekt. Man vill gärna driva teser som är rumsrena för dagen. Detta gör att vi tappar markkontakten och rör oss på en åsiktsnivå som känns främmande för vanliga människor.
Tre. Förenklingens tyranni.- Ett av våra uppdrag är att förenkla och tydliggöra så att läsarna förstår vad som händer. Men alltför ofta driver vi förenklingen så långt att det blir fel i tidningen. Vi brister i respekt inför sakkunskapen.
Fyra. Journalister är i allmänhet snarstuckna och rädda för att idka självkritik.- Vi intar ofta en ihålig roll som poserande sanningssägare. Vi är tuffa bakom datorn, men när vi möter läsarna ansikte mot ansikte och får kritik - då är vi inte lika kaxiga. Vi måste besinna vårt ansvar, för det vi gör kan påverka hundratusentals människor. Vi borde gå på djupet när det gäller etiken och vara mer självutlämnande!
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=531&a=464536&previousRenderType=3

Migrationsministern polisanmäld
Med konventionerne i hånden, er Holmberg måske kriminel. Spørgsmålet er jo bare: Kolliderer 50 år gamle konventioner med dagens virkelighed ? Kan Sverige forstætte med blindt at overlade sin udenrigs og fremmed- politik til FN ?
Efter riksdagsdebatten om flyktingamnesti den 14 september polisanmäler nu en grupp asyslökande migrationsminister Barbro Holmberg. De hävdar att hon vilselett riksdagen genom att skönmåla de asylsökandes situation.
Det femtontal asylsökande som står bakom polisanmälan menar att ministern vilselett riksdagen. Och besvikelsen över riksdagens nej till amnesti var stor.- När jag kom till Sverige tänkte jag att nu ska jag börja mitt nya liv. Men nu ... Jag har inget hopp kvar.

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=33731&a=453291
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net