søndag, september 18, 2005

Kvindekamp er tørklædekamp


selv vi mænd ved godt hvad de hårskjulere handler om:
Af Lone Nørgaard
Glem alt om dialog for så vidt angår tørklædet. Forbyd det i offentlige institutioner. Af den enkle grund at tørklædet mere end noget andet udtrykker en kultur, som frygter kvinders frihed, og som dermed er uforenelig med modernitet, ligestilling og demokrati.
SÅ SKAL VI på den igen - diskussionen om tørklæder - men jeg kan forsikre om, at den diskussion ikke standser, før Danmark enten er blevet islamiseret, eller det muslimske tørklæde er blevet forbudt på alle offentlige (uddannelses)institutioner. Bertel Haarder vil(le) ikke være minister for leverpostej og tørklæder, men det bliver nu nok et standpunkt, han kommer til at tage op til revision.
Den konkrete anledning til dagens tørklæderunde er, at en større gruppe muslimske tørklæde-bærende medicinstuderende er på vej som praktiserende læger og har til sinds at udføre deres lægegerning iført tørklæde. Den går bare ikke - eller rettere sagt: Det kan godt være, at jeg på et tidspunkt kommer til at bøje nakken og mine fritflagrende grå hår, men det bliver ikke uden sværdslag. For jeg hverken kan eller vil acceptere en læge med tørklæde. Ligesom jeg ikke kan have en katolsk læge, der ville søge at tale mig fra den provokerede abort, jeg måtte ønske. Og ligesom jeg ikke kan have en læge, der skilter med, at han er transvestit eller homoseksuel.
Kontrol af kvinden..........................

http://www.jp.dk/meninger/ncartikel:aid=3267276

Kleresiet & de icke rumsrena
KOMMENTAR: Folket imod kleresiet
Jyllands-Posten 18. september 2005, indblik
Af OLE HYLTOFT
Det pæne, velbjergede Danmark har set ned på Dansk Folkeparti i hele partiets levetid. Journalister har behandlet politikere fra Dansk Folkeparti som en særlig, uren race, så frastødende at de ikke fortjente fair play.
Journalisterne har svaret, at det var fordi DF var højrepopulister. Som om ikke alle partier i et demokrati er populister i den forstand, at de følger befolkningens ønsker. Og som om det er særlig højreorienteret at støtte de økonomisk svage, som DF gør.
Efter at alle partier i Folketinget - undtagen De Radikale og de gamle kommunister - efterhånden er gået over til DF's indvandringspolitik, har journalisterne skiftet signaler og siger nu, at det er DF's tone, de ikke kan lide.Jeg tror hverken det er populismen eller tonen, journalisterne ikke bryder sig om ved DF. Jeg tror bare ikke, de kan lide lugten af det danske folk, der stiger op fra DF's rækker.
JP-Leder: De stuerene
DANSK FOLKEPARTI fejrer i forbindelse med sit landsmøde denne weekend sit 10 års jubilæum.
Fejre er det helt rigtige ord, for trods konstante forsøg på henholdsvis latterliggørelse og dæmonisering er det lykkedes at bringe partiet i position til at få reel politisk indflydelse.
Med et sjældent politisk naturtalent og evnen til at omgive sig med en lille gruppe af kompetente folk er det lykkedes Pia Kjærsgaard at rejse et funktionsdygtigt politisk parti i ruinerne af Mogens Glistrups udisciplinerede gruppe af politiske desperadoer i Fremskridtspartiet.
En gruppe med Pia Kjærsgaard, Kristian Thulesen Dahl, Peter Skaarup, Søren Espersen og Poul Nødgaard i spidsen indså, at Fremskridtspartiets golde protest aldrig ville føre til politisk indflydelse og valgte derfor en helt anden vej.
begge art i word dok:
http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload9/kleresiet.doc

DANSK FOLKEPARTIS 10. ÅRSMØDE
Odense,
17. -18. september 2005
FORMANDEN, PIA KJÆRSGAARDS ÅRSMØDETALE
http://politik.tv2.dk/article.php/2882691.html

< "Man vil bara gråta"
Migrationsverket fik øje på Landskrona - og så var "det kört":
Invest in Landskrona sågar Landskrona inför publik
Det är Landskronas allra sämsta sidor som plockas fram när Hans Eriksson på Invest in Landskrona ska sälja stan. "Man vill bara gråta", kommenterar Anneli Heiskanen.
LANDSKRONA. Helsingborgs Dagblad bjöd på torsdagen in sina annonsörer på ett heldagsprogram på Dunkers kulturhus i Helsingborg. Dagen avslutades med en paneldebatt – med Göran Skytte som moderator – där representanter för nordvästra Skånes cityhandel och Väla köpcentrum skulle berätta om sina mål och visioner för framtiden.

Med uttalanden som "Landskronaborna lever fortfarande i ett trauma efter varvsnedläggningen", "det finns ingen produkt att sälja, bara kriminalitet och integration" och "hela momsen försvinner ut genom dörren" satte Hans Eriksson, vd på det kommunala näringslivsbolaget Invest in Landskrona, känslorna i svallning på delar av publiken.
http://makeashorterlink.com/?W226311DB

Anmelder ikke overgreb

Indvandrerpiger tør ikke søge hjælp efter seksuelt misbrug.
Konsekvenserne for pigerne er uoverskuelige.
Seksuelt misbrug er tabu, uanset hudfarve. Men i indvandrermiljøet er tabuet så stærkt og konsekvenserne så uoverskuelige, at piger, der har været udsat for overgreb, kun i yderst sjældne tilfælde vover at søge hjælp.På Center for Seksuelt Misbrugte
- Fyn kan henvendelser fra indvandrerpiger tælles på én hånd.
- De tør ikke komme, de er simpelt hen så bange for konsekvenserne, hvis de skal frigøre sig af misbruget og bryde med familien, siger Bodil Blegvad, der er leder af centret.Projekt Humletøserne i Vollsmose har løbende kontakt til piger fra indvandrermiljøet, der på den ene eller anden måde er udsat for misbrug.- Og de er alene. Det kræver en meget stærk pige at bryde ud. Der er i den grad brug for flere steder, de kan henvende sig, siger Mette Severin, der for 12 år siden var med til at starte projektet.Hun mener konsekvenserne af pigernes tavshed er alvorlige.- Det giver ar på sjælen resten af livet. Det kan også betyde, at de siger ja til det første og bedst tilbud om at blive gift. Bare for at smage lidt frihed, siger Mette Severin.En erfaren politimand mener ikke, at det handler om nye tilbud eller ordninger.
- Det handler om, at i visse samfund står religionen over civil lovgivning og over det enkelte menneske.
Det er disse ting, vi skal arbejde med. Og så handler det om at få vendt vanerne i miljøet, så pigerne får opbakning til at bryde ud, siger kriminalkommissær Per Lydiksen Laursen fra Odense Politi.Piger, der udsættes for incest, vil ofte lide af angst, depressioner og dårligt selvværd. Landets forskellige krisecentre for kvinder kender meget lidt til seksuelt misbrug i indvandrerkredse. Men alligevel ved man, at konsekvenserne for indvandrerpiger er uhyrlige.- I muslimske miljøer, hvor dyd er utroligt vigtigt, vil traumet være så meget desto større, hvis dyden er taget af et andet familiemedlem, forklarer Anne Mau, der er sekretariatsleder i Landsorganisationen af Kvindecentre.
http://www.fyens.dk/article/536108
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net