søndag, oktober 09, 2005

"Kronisk blærerøvsbetændelse"

et vanskeligt sted at doktorere på sig selv. JP i hopla efter at ha været ude og drille imamer:
Hjørnesparket
Afbudslisten Fra sædvanligvis halalslagtet kilde er listen over afbud til statsministerens kommende Fatwa-konference på Mullahborg kommet Hjørnesparket i hænde.
Sharia Alllahakbar Sørensen (mullah, tolk) er forhindret, da han skal til afsluttende eksamen på Hillerød pilotskole.
Osama bin Olsen (integrationskonsulent) meddeler, at han er forhindret, da han er ved at springe i luften af helligt raseri.
Rasmus Ramadan (forfatter, konsulent, debattør og projektmedarbejder) melder afbud, fordi han har hørt, at mange af de andre deltagere er nogle store frikadeller.
Kamel Qureshi (læge, MF) er sygemeldt grundet kronisk blærerøvsbetændelse.
Abdul Pedersen, Mjølnerparken, har endnu ikke gjort sin stilling op. Jeg kommer moske, moske ikke, skal han have meddelt Statsministeriet via brevbombe.
http://www.jp.dk/bagside/artikel:aid=3283722/

Grundlovsændring ?
en del har luret Auken og Helveg. Sjovt nok mente Rønn Hornbech idag at vide at den forsøgte løftstang for ændringen, blir en dreng (Marys endnu ufødte). Har Rønn Hornbech forbindelser på Rigshospitalet?
Statsmændenes minde
Statsmænd går meget op i sætte sig historiske mindesmærker. I gamle dage kunne man lave gravhøje, Jellinge-sten eller opføre Rosenborg, i dag må man ty til papirnusseriet, hvis man vil efterlade sig noget varigt. Derfor har vi heller ikke hørt det sidste til Niels Helveg Petersens og Svend Aukens planlagte minde i form af en ny grundlovsparagraf. Jo mere de vokser i statur, des mere påtrængende bliver behovet.
Fra nu af skal det i Grundlovens §2 hedde, at »Danmark er en selvstændig stat ...«. Hvorfor nu det? Det forekommer at være et mærkeligt tidspunkt at få det indskrevet. Men det skyldes måske de to statsmænds bevidsthed om, at Danmark bliver stadig mindre selvstændigt, en proces som de selv ivrigt bidrager til ved at støtte ethvert centraliseringsinitiativ i Bruxelles og ved at agitere for, at vi skal indrette vores politik og retsvæsen efter internationale konventioner, som borgerne aldrig har fået forelagt.
Groft sagt skal i stedet anbefale Helveg og Auken at overveje følgende tekst: »Danmark er en multikulturel velfærdsstat med økologisk bæredygtighed, menneskerettigheder og tolerance«. Og hvis folk siger, at det er noget mærkeligt noget at have stående i en grundlov, kan de to reformatorer bare sige, at der allerede står så meget andet underligt vrøvl fra attenhundrede og hvidkål.
Lars Hedegaard

Du vet väl att vi tar hand om de våra ?
ja, det ved vi alt om. Dele af den yderste venstre (VP & FI) er præget af opløsning, faneflugt og indre strid. Og Miljöpartiet gentager at de vil være med i en fremtidig regering med SAP. Det sagde de nu også i 2002. Persson skal bare bruge deres mandater - deres meninger er mest en byrde.
Vänsterpartiet kan godt lide at kalde SF deres søsterparti. De ligger nærmere Enhedslistens gamle kommunister. SF forlod trods alt kommunismen i 1958.Lars Ohly er først ved det punkt nu i 2005, 47 år senere.
Kupp bakom Ohlys rygg
ÖREBRO. Regeringen går bakom ryggen på Lars Ohly och försöker värva avhoppare från vänsterpartiet.Expressen kan i dag avslöja att flera partimedlemmar i hemlighet har kontaktats av socialdemokraterna - och blivit erbjudna nya jobb.Gruppledaren Lars Bäckström ska ha fått ett erbjudande direkt av finansminister Pär Nuder, uppger Expressens källor.
Vänsterpartiets gruppledare i riksdagen, Lars Bäckström, förhandlade med finansminister Pär Nuder om budgeten.
Nu uppger källor för Expressen att han i samband med förhandlingarna blev erbjuden jobb - för socialdemokraterna.Pär Nuder ska ha uttryckt det på följande sätt:- Du vet väl att vi tar hand om de våra.
http://www.expressen.se/index.jsp?a=449318
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net