onsdag, oktober 05, 2005

SVIC nr. 2 ute nu


bla. stort interview med Karen Jespersen s. 4-5
http://www.svic.se/205.pdf


Varannan inom försvaret intolerant mot flyktingar
også FN og "jämtstäldhet" - det var ilde.
En majoritet av Försvarsmaktens anställda är negativt inställda till invandring. Nästan hälften har en intolerant syn på flyktingar, jämställdhet, FN och vilja att förstå människor i andra kulturer. Det visar en färsk undersökning som försvaret och fyra fackliga organisationer gjort.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1042&a=470381&previousRenderType=6

først myrdes i Växjö en 39-årig mand umotiveret af en 15 årig indvandrer -for øjnene af sin kræftsyge kone. Så, udhold det hvem som kan :

Polisbilar blev bestulna på mordplatsen
Kriminella utnyttjade morddramat i Dalbo centrum. Medan de första polispatrullerna arbetade på mordplatsen vittjades polisbilarna på utrustning.
- Det är skrämmande att poliserna blir bestulna medan de jobbar med livräddande insatser. I det här fallet kunde ingen undgå att se vilket brott det handlade om, säger Robert Loeffel, informationsansvarig vid Kronobergspolisen.

- Denna gång fanns även ambulanspersonal redan på plats för att försöka hjälpa offret. Nästa gång kanske det stjäls annan utrustning som kan vara avgörande om ett liv går att rädda eller inte. Tjuvarna tog bland annat en mobiltelefon, skyddshjälm, handskar och polismärkta regnkläder ur två polisbilar. Robert Loeffel konstaterar att det är sällsynt med stölder ur polisbilar i Kronobergs län. - Men i en del storstadsområden är det inte alls ovanligt. Däremot drabbas vi emellanåt av skadegörelse då antenner bryts av och däck punkteras.

http://www.smp.se/article.php?args=580747,101;0;0;0

Er islamofobi farlig
Det farceagtige SVT Debatten, som Skåning har karateriseret nedenfor, kan ses her. Min 21:59
Programmet går i repris imorgon torsdag kl.12.05, men det finns även utlagt på webben.
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=28905

Klicka på "Se programmen" och välj 4/10.

(Selv)kritiske Muslimer
»DR2 dæmoniserer muslimer« skriver Sherin Khankan, formand for Kritiske Muslimer i et indlæg i Berlingske Tidende tirsdag. Sagen drejer sig om DR2-dækningen af Kåre Bluitgens bog om islams profet, Muhammed, hvor bogens illustrator ønsker at være anonym.Ifølge Sherin Khankan er det kun muslimer, der ikke må afbilde Muhammed. Det står derimod alle os vantro frit for, om vi vil tegne akvareller eller lave fingermaling af profeten.
Så sådan en konlikt, hvor man som ikke-muslim skal føle sig truet af vrede muslimers hævn, er slet og ret ikke-eksisterende.»Torsdag 29. september startede konstruktionen på den ikke-eksisterende konflikt.
Introen til ’Deadline’ viste billeder af Rushdie, den myrdede van Gogh og overfaldet på en lærer fra Carsten Niebuhr Instituttet. Alt sammen for at skabe en stemning af frygt og illustrere den potentielle trussel, der måske lurer i det muslimske miljø i Danmark. (...) DR2 er med deres usaglige og iscenesatte journalistik den pågældende aften med til at øge dæmoniseringen af Danmarks muslimer og måske med til at konstruere en konflikt, som ikke eksisterede i forvejen,« skriver Sherin Khankan i sit indlæg.
Det tragikomiske i denne sag er, at en 17-årig vred muslimsk fanatiker er blevet anholdt for netop at have ringet til Jyllands-Posten og truet avisen for at have bragt tegninger af profeten.Groft sagt ved ikke, på hvilken planet den smukke Sherin befinder sig; men vi opfordrer hende til at lande på planeten Jorden og se realiteterne i øjnene. Det ville være fint, hvis Sherin Khankan ville danne en søsterforening til den allerede eksisterende Kritiske Muslimer. Den kunne så tiltrængt døbes: Selvkritiske Muslimer.
Farshad Kholghi
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net