lørdag, november 19, 2005

Trykkefrihedsselskabet idag

var velbesøgt, fuldt hus, det vil sige 150 mennesker. Glædeligt også en del svenske. Jeg skal ikke påtage mig at refere 7 timers samtale, men transcripts af oplæggene vil findes i nær fremtid på http://www.trykkefrihed.dk/ - og med links herfra. Følge med efterhånden som det kommer, tekst, fotos og min video med Hirsi Ali. Men hav tålmådighed !
(fotos © webmaster og © Trykkefrihed.dk. Må kun gengives med tilladelse -kontakt mig til den tid.

At få den oplevelse at møde Ayan Hirsi Ali, er svært at beskrive med ord. Havde ikke solen skinnet stærkt i forvejen, ville hun have lyst rigeligt op. Om detajlerne kan jeg desværre ikke fortælle så meget. Sikkerheden var i top eller derover. Men med tiden skulle jeg gerne kunne lægge nogle af de mange fotos, og måske også den video jeg optog. Mit umiddelbare indtryk er at den styrke og det mod hun har, får hun fra gennem et skarpt intellekt, rigeligt med humor, og en helt særlig sindsro der adskiller hende fra de fleste. Hendes udstråling er ro, glæde, livappetit og urørlighed. Ingen kan for alvor gøre hende noget. Jeg kom til at tænke på den store Daibatsu i Kamakura, Japan - verdens største bhudda-figur, gemt i en ikke særlig stor kvinde.
Fætter Søren og fætter Naser

Naser Khader afslørede hvad han kalder Krarup i folketinget: "Der kommer min sorte fætter".

Krarup om Khader: "Der kommer min hvide ven"

Krarup ( der er præst) gentog iøvrigt sit tilbud til Khader om at døbe ham.Submission 2 to focus on gays and Islam
17 November 2005
AMSTERDAM — Liberal Party MP Ayaan Hirsi Ali has completed the script for the sequel to 'Submission', the short film that criticised the treatment of women under Islam.

http://www.expatica.com/source/site_article.asp?subchannel_id=1&story_id=25430&name=Submission+2+to+focus+on+gays+and+Islam


Ytringsfrihed: Khader: Der bliver flere radikale muslimer

Jyllands-Posten 20. november 2005, 1. sektion, side 4
Frankrig opfører sig som en indre kolonimagt ifølge andengenerationsindvandrere med muslimsk baggrund, mener fransk redaktør. Frankrig var engang den pæne vesterlænding i indvandrernes øjne, men det er landet ikke længere. Redaktøren forudser en permanent intifada i forstæderne til Paris.
Af MORTEN PIHL
Som han sad der i panelet foran 160 mennesker, iført blåt jakkesæt, lyseblå skjorte og mørkerødt slips med bred knude, symboliserede han løsningen på problemet.
Hvis alle muslimer havde hans vilje til at tage demokratiet og retsstaten til sig, ville problemerne med islamiseringen være langt mindre.
»Jeg er eksemplet på, at det kan lade sig gøre at være muslim og demokrat på én gang. Men det hjælper jo ikke så meget, for der er ikke mange eksempler, og der er 1,5 mia. muslimer, så det er en forudsætning, at islam reformeres,« sagde den radikale Naser Khader i går på en konference på Christiansborg, hvor et internationalt panel af debattører diskuterede, hvor grænserne for ytringsfrihed går, og om der skal tages særlige hensyn til islam. Det sidste spørgsmål blev besvaret meget klart fra panelet: Nej.
Naser Khader er bekymret over udviklingen.
»Der bliver desværre flere og flere af de antidemokratiske grupper. De reaktionære, fundamentalistiske kræfter, der er ved at vinde kampen om de muslimske sjæle. Det er antidemokrater, der optræder som selvbestaltet politi, selvbestaltede domstole, selvbestaltede bødler. De skal bekæmpes. Vi må alle presse på for at få muslimerne til ikke at vælge islam fra, men demokratiet til,« sagde Naser Khader.
**********
(foto: Morten Pihl referede fra stedet for at nå Deadline © webmaster)
David Littmann, britisk historiker og mangeårig NGO'er ved FN's Menneskerettighedskommission i Genève, sagde, at det er de moderate muslimer, der må tage affære.
»Vesten kan ikke gøre det,« sagde han.
Elisabeth Schemla, opvokset i Algeriet, tidligere chefredaktør for Le Nouvel Observateur og tidligere vicedirektør for L'Express, stiftede i 2002 i protest mod de franske mediers ensidige dækning af den israelsk-palæstinensiske konflikt internetavisen Proche-Orient. Hun ændrede i sidste øjeblik sit foredrag til at handle om optøjerne blandt unge andengenerationsindvandrere i Paris.
Hun sagde, at Europa står ved en korsvej, og at det, der sker lige nu i Frankrig, er en stor udfordring for hele Europa i forhold til islam. Der bor 5-7 mio. muslimer i Frankrig.
»Hvis Frankrig viser svaghed, kommer hele Europa i vanskeligheder,« sagde hun.
**********
Islamiseret Europa
Hun beskyldte venstrefløjen for i årevis ikke at have villet tale om problemerne, fordi det ikke var politisk korrekt.
»Jeg kan sige det, fordi jeg selv er fra venstrefløjen,« sagde hun og mente, at det hænger sammen med dårlig samvittighed for tiden som kolonimagt i Algeriet.
Bat Ye'or, britisk statsborger og født i Egypten, forfatter til flere bøger, den seneste Eurabia: The Euro-Arab Axis, som har vakt international opmærksomhed, sagde, at EU - stort set uden at offentligheden har opdaget det - har accepteret, at Europa bliver islamiseret kulturelt, politisk, økonomisk og i medierne, og at sharialove vinder stadig større indpas. word dok.:

http://files.upl.silentwhisper.net/upload9/Ytringsfrihed.doc

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net