lørdag, december 10, 2005

"Balkaniseringen är nötvändig"

er essencen denne helt usædvanligt imbecile artikel, for at "svenskerne kan få en anden frisure og ikke behøver vente på en taxi." Kogt helt ned. Noget at sige til at de foragter deres journalister:
Integration viktigt – för svenskarna
För att komma till rätta med vårt gemensamma Sverige vill det till att vi inser att vi alla sitter i samma båt. Ingen vill på allvar ha tillbaka det sjuttiotal Sverige en gång lämnade. Då det var slipstvång på restauranger, köer till taxibilar och frisörerna bara kunde klippa rågblonda standardfrisyrer.
http://www.metro.se/site2005/metro/discuss/?entrytype=kolumn

"Att ställa sådana frågor har ingenting med rasism att göra, snarare borde de som talar varmt för en fortsatt invandring på samma nivå begrunda det faktum att för varje invandrare som får sin försörjning i Sverige skulle mellan 100 och 150 människor kunna försörjas i deras egna länder. Men sådant har hittills inte fått diskuteras i svenska medier på ett seriöst sätt. Det är sannolikt en viktig anledning till att Sverige i dag genomgår en balkanisering vars konsekvenser kan visa sig snabbare än vi någonsin kan föreställa oss.
Lojalitet
Ur boken "Sanningen är originell" av Anders Johansson, kapitlet "Nationell lojalitet":
http://www.bgf.nu/nationalism/lojalitet.html

Ring og bestil en ’hvid’ hjemmehjælper hos din Kommune
at "stemme med fødderne". Havde unægteligt været smartere for alle, om de havde stemt med hovedet mens tid var. Det virker som om halvdelen af vore liv skal gå med at lappe på fejltagelser, vi foretog i den anden halvdel:
Selvom Integrationsministeriet har brugt massive ressourcer på at rekruttere etniske minoriteter til sosu-uddannelsen med f.eks. kampagnen, ”Fremtidens helte er klædt i hvidt”, accepterer det offentlige uden tøven diskrimination af de sosu-uddannede ved at imødekomme ønsker fra borgerne om at få en ’hvid’ hjemmehjælper ud...
7 ud af 8 bydele er parate til at diskriminereMangfoldighedsnetværket blev gjort opmærksom på, at man i den offentlige hjemmepleje imødekommer ønsker fra borgere, der ikke ønsker at få en indvandrer ud. Vi har ringet rundt til forskellige kommuner, og i 7 ud af 8 tilfælde sagde man, at det nok var muligt at imødekomme den slags ønsker.

Frederiksberg: ”…Jeg kan ikke forestille mig at det ikke kan lade sig gøre… 98% sikker på at det ikke bliver et problem”
Østerbro: ”…Jeg kan love ansvarlige, kompetente medarbejder. Jeg må ikke diskriminere i race, religion og seksuel orientering”
Vanløse: ”..Det kan vi højst sandsynligt, men kan ikke gøre mig fri for, at der kan komme en anden…men vi prøver….”
Århus: ”..Det er ikke noget problem, da vi kun har danskere ansat, ud over en bosnier….men det er ikke noget problem”
Odense: ”…Det kan vi godt, det er ikke noget problem”
Albertslund:” Så vidt jeg er orienteret kan man ikke ønske det,… jo man kan godt ønske det…det er også et spørgsmål om planlægning, kan man sige.. Intet er umuligt, kan man sige”
Aalborg: ” I så vidt mulig omfang stræber vi os for at gøre alle folk tilfredse, men love dig noget 100%, det vil jeg ikke……udelukker ikke, at det kan lade sig gøre… håber det var svar nok”
Farum: ” Hvis I har sagt det til visitationen, vil de skrive det på papirerne, at han ønsker dansk hjemmehjælp…. Så skal vi tilstræbe os at gøre, …ja helt sikkert!”

http://www.ozlem.dk/debat/ringhvidhjemmehjaelp.html

Apropos Salem marchen idag
der begynder nu her ved 15 tiden, og som man må be til, ikke vil kræve menneskeliv, så her lidt info om hvordan 17 årige Daniel Wredström myrdedes:

"Då jag har en bekants bekant inom psykvården så vet jag att mordet i Salem var religiöst betingat. Under den rättspsykiatriska undersökningen så satt gärningsmannen och rabblade ur koranen hela tiden för att rättfärdiga sitt
brott. Med kniven angreps halsen. Klassisk muslimsk kultur-religiöst betingad metod för att avliva "otrogna" och djur. Gärningsmannen anser själv att han agerade i Islams namn. Han dödade sålunda inte en nazist, - han dödade en
otrogen som inte gillade islam." "Halvdansk"

(Skribenten er mig bekendt)Ser man film fra de andre års marcher, virker det mere som almindelig svennar der går i protest, end ligefrem tusinder af nazister, som svenske aviser skriver. Marchen synes at være blevet et symbol for alle de helt almindelige ofre, indvandringen har krævet. Selve lynchningen og det racistiske mord, er beskrevet her. Ikke af Guds bedste børn, men selv de kan være harmfulde over den måde Khaled Odeh tog livet af Wredström.
Straffen som utdömdes till mördarna är i det närmaste att betrakta som ett stort skämt. Ur en pöbel på över 10 personer åtalades inte mer än sju personer. Sex personer åtalades för misshandel och grov misshandel. Den sjunde personen åtalades för mord. För sex av mördarna tilldelade rättvisan böter, alternativt samhällstjänst, som påföljd för att de har slagit ihjäl en ung svensk pojke. För den sjunde personen, som erkänt ett flertal knivhugg mot Daniel, blev straffet vård. Flera personer som erkänt delaktighet i lynchningen undkom straffpåföljder helt och hållet.

der findes andre kilder til hændelsorløbet, hvis man ikke bryder sig om Salemfonden. SD og ND, for eks - men svenske aviser kan kun delvis bruges. De anfører altid at Wredström var "skinskalle", og derfor på en måde selv var ude om det. Ville de have skrevet at Fadime selv var ude om sin død? Og undladt en statsbegravelse ? Påstanden er meget diskutabel. Det er svenske mediers egen skyld at man må ty til alternative kilder i denne sag. Mange andre mord på svenskere har været mere lige ud af landevejen. Men dette havde en grim symbolik.

Den 9 december år 2000 mördades den 17-årige Daniel Wretström av ett gäng, enbart för att han var svensk. Mordet föregicks av en utdragen och brutal misshandel och avslutades med att Khaled Odeh, som Sverige generöst erbjudit uppehälle, skar halsen av Daniel med en kökskniv.Mordet på Daniel Wretström har kommit att bli en symbol för det rasistiska våld mot svenskarna som kommit att prägla dagens Sverige. Sedan år 2000 har manifestationer anordnats av Salemfonden som kommit att bli en kraftfull protest mot det svenskfientliga våldet.
http://www.nd.se/nyheter/pressmeddelande.asp?pressmedID=42
Et andet mord, var det på James Waite et par år senere. Det fik ikke samme symbolske betydning, selvom det var åbenbart racistisk og ellers helt umotiveret. En krigshandling, men ikke udført på symbolsk muslimsk vis.

Jan Milld er som sædvanlig en god at konsultere:
http://www.bgf.nu/ak02/v1.html

Den officielle version - for en ordens skyld:

Tuff helg för polisen
Stockholm. På lördagen ställs Stockholmspolisen inför en verklig utmaning. Nazister marscherar i Salem. Vänstern håller en stor motdemonstration i City. Och så är det Nobelfest i Stadshuset.


The usual rapes
eller et par af dagens. Ikke for at gøre bloggen til en tabloid, men bare for at minde om at mareridtet fortsætter:
Grov våldtäkt i Umeå
En kvinna skadades allvarligt efter att ha överfallits och våldtagits av en okänd gärningsman i Umeå under natten till lördagen, uppger Sveriges Radio Västerbotten.Polisen rubricerar det inträffade som grov våldtäkt och mordförsök.Polisen fick larmet om överfallet, som inträffade nära Umeås centrum, vid tvåtiden på natten.
http://www.expressen.se/index.jsp?a=486226

Kvinna våldtogs i gångtunnel i Nacka
En kvinna i 20-årsåldern överfölls och våldtogs av flera gärningsmän i Nacka öster om Stockholm sent på fredagskvällen.
Vid 23-tiden på kvällen blev kvinnan indragen i en gångtunnel under motorvägen vid Nacka Forum. Hon misshandlades och fick lättare skador, enligt stationsbefälet vid Nackapolisen. Hon fördes till den nyöppnade mottagningen för våldtäktsoffer vid Södersjukhuset.Kvinnan har berättat om minst två, eventuellt tre gärningsmän i 25-årsåldern.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=500734&previousRenderType=6

Historien gentager sig som farce
det sørger om ikke andet "kunstnerene" for."En fjende er en ven vi ikke har gjort nok for..".
Herfra er der ikke langt til Aftonbladets helsidesinterviewer med afstumpede rovmordere. "Løgn er al den kunst der ikke kommer af livet" ?

Turistdrab som teaterstykke
Østre Landsret genlød af råb fra vrede unge mænd: »Fucking luderland«, »Er I så glade nu?«. To dansk-tyrkiske drenge på 17 og 19 år var lige blevet udvist af landet og idømt otte og ti års fængsel for mordet på den 19-årige italienske turist Antonio Currá. Han blev stukket ned med adskillige knivstik ved Blågårdsgade på Nørrebro i København natten til den 9. august. Dagen efter døde han af sine kvæstelser. Nu kommer teaterstykket om mordet: »Den danske tragedie«.
Undskylder ikke kriminalitet
- Det her er ikke en forestilling, der drejer sig om at forklare og undskylde drengenes kriminalitet. Vi prøver at komme ind bag det. Det handler om, hvorfor folk ender med at være bange eller vrede på indvandrerne.
- Stykket viser forståelse for familien Currá, men også med drengene, der blev dømt. Selvfølgelig ikke for deres kriminelle handling, men for mennesket, siger hun.
Det helt store spørgsmål for skuespillerne var, hvorfor de her drenge er så vrede. Selv om stykket ikke moraliserer eller kommer med konklusioner, mener Sigrid Lund Sørensen alligevel, at de er begyndt at forstå mekanismerne bag forbrydelsen, så nu vil skuespillerne med forestillingen deltage i indvandrerdebatten.

http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=407174/

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net