søndag, januar 29, 2006

Hysteriet breder sig


i hele Mellemøsten. En masse overskæg med Kalashnikovs som man skulle tro havde mere presserende problemer.
I Danmark synes endnu kun Hans Skov Kristensen, Niels Helveg og lignende mimoser, ramt.
På Vestbredden har bevæbnede mænd brændt Dannebrog af i protest
Den muslimske boykot af danske varer breder sig til flere og flere lande i Mellemøsten. Vreden er stor - og på Vestbredden har bevæbnede palæstinenesere brændt Dannebrog af i protest mod Jyllands-Postens tegninger.
http://www.dr.dk/nyheder/
Libyen lukker nu sin ambassade i Dan­mark i protest mod Jyllands-Postens Mu­hammed-tegninger. Libyen kritiserer me­diernes "hårdnakkethed i fornærmelsen af profeten" og mener, at danske myn­digheder ikke har reageret ansvarligt.
Desuden vil to store muslimske organi­sationer arbejde for en FN-resolution, der forbyder angreb på religion.
http://nyhederne.tv2.dk/article.php?id=3558429
billedserie.
http://galleri.tv2.dk/Nyhederne/3558538

Det siver fra Berlingeren
en intern kilde synes at ville lægge pres på avisen, her 23 dage efter:
FALSKE RYGTER OM DANMARK
Fra en velorienteret kilde har Berlingske Tidende 06/01/06 fået fat i de falske rygter som Islamisk trossamfund har spredt om Danmark i Mellemøsten.1. Danske børn spiser grillede hårsække fra svin som slik og kalder det flæskesvær.
2. Danskerne har stort set ikke sex EFTER ægteskabet.
3. De krænker os ved at købe øl og spiritus og porno i vores kiosker.
4. De tørrer skoene af i bedetæpper foran deres døre, hvor der står "velkommen".
5. Deres dronning har vantro hunde på slottet.
6. De hylder deres guds søn ved at tage træerne ind i stuen.


http://arkaisk.blogspot.com/

Det splittede Danmark ?
et lillekorrektiv til svensk stats TV´s selektive tolkning af Epinion undersøgelsen


"Vardagsbrott"
et af de banale røverier i Malmø, banale for alle andre end dem det går ud over. (der var 3 i nat). Her kommer vi lidt tættere på.

MALMÖ: Man gripen misstänkt för personrån
En kvinna kom på natten in på McDonalds på Gustav Adolfs torg efter att hon hade blivit rånad på torget. Gärningsmannen befann sig utanför och när polis anlände kunde man gripa mannen.
http://www.nyhetsbevakarna.se/index.php?m=bildarkiv&s=visanyhet&id=1356&storbild=7397#visa
Politiet kan ikke beskytte folk, men de må heller ikke beskytte sig selv.
Polis anmäler medborgargarde
Polisledningen i Malmö polisanmäler Limhamns medborgargarde. – Vi kommer inte att lägga fingrarna emellan, säger Malmös polismästare Ulla Ardermark. Som Sydsvenskan berättat har medborgargardet på Limhamn – de ”arga papporna” – av misstag gjort ett bryskt ingripande mot ett oskyldigt ungdomsgäng utanför Limhamns ishall. Uppgifterna tas på största allvar av polisledningen i Malmö.
http://sydsvenskan.se/malmo/article138800.ece

Gamle er lette ofre
her en gammel mand fra min gamle hjemegn i Kronoberg Län. Han slap med livet i behold. Det er ikke hvergang. I mit sidste halvår i Småland kostede lignende 4 gamle og enlige livet. Om jeg stadig kan indigneres over svenske politikeres forrædderi? Jo, den dag jeg ikke kan, lukker bloggen her.
"Nog ser jag mig mer omkring än tidigare när jag kommer hem"
Svårt misshandlad och avsvimmad lämnades 73-årige Gert Svensson i Kalvshaga åt sitt öde liggandes i trädgården.
Inbrottstjuvarna som överraskat och slagit honom i hallen försvann. - Jag är glad att jag inte fick en kniv i ryggen, säger Gert snart tio månader efter brottet som fortfarande är ouppklarat.
Bilden togs på Växjö lasarett dagen efter överfallet och visar hans blåslagna ansikte.
***********
Ger inte upp
Överfallet förändrade mycket i 73-årige Gerts vardag, men vad blev då tjuvarnas byte?
- De tog en mobiltelefon, en videokamera och ett skrin med gamla mynt. Det var allt. Han har fortfarande inte givit upp hoppet om att brottet en dag skall få sin lösning och att gärningsmännen åker fast. Gert säger att personerna sannolikt lär fortsätta begå brott och att de förr eller senare gör en tabbe. Samtidigt vet han att polisen får allt svårare att kunna binda några till just det här brottet ju längre tiden går. - Här har varit bra och trevliga poliser som fortfarande kommer och hälsar på i bland när de är ute och kör. Även om det var ett tag sedan de kom senast.
http://www.smp.se/article.php?args=621940,101;0;0;0

Åbent brev til Dansk Industri
og deres ynkelige skvat af en formand der virker blottet for alle de evner der kendtegner en ægte leder. JP med usvækket kampvilje.
Leder: Åbent svar»KÆRE Hans Skov Christensen
De har sendt Morgenavisen Jyllands-Posten et åbent brev, hvori De efterlyser, hvad De betegner som en klar udmelding fra Jyllands-Postens ledelse. I øvrige medier, herunder radio og tv, har De påstået, at Jyllands-Posten har været helt tavs i diskussionen om de omstridte Muhammed-tegninger den 30. september i fjor.
Vi noterer os således, at De ikke har læst de talrige reportager og heller ikke de 13 ledende artikler, hvoraf den fra den 12. oktober blev oversat til arabisk og stadig står at læse på Internetavisen Jyllands-Posten på både dansk og arabisk.I denne ledende artikel skriver vi endnu en gang, hvad vi har skrevet mange gange både før og siden: at det ikke var hensigten med initiativet at krænke nogens religiøse følelser.
**********
Det kan undre, hr. Skov Christensen, at De først giver Dem til kende fire måneder efter, at tegningerne blev bragt i avisen, og De afviser, at det har direkte sammenhæng med, at mellemøstlige diktaturstater nu begynder at boykotte varer fra sagesløse danske eksportvirksomheder.De hævder, at De forgæves har ledt efter tilkendegivelser fra avisen, eksempelvis i de ledende artikler. De har altså overset de ledende artikler om emnet både den 30/9, 9/10, 12/10, 20/10, 30/10, 18/11, 21/12, 23/12, 31/12, 4/1, 10/1, 16/1 og den 24/1.Måske vil De nu gøre Dem den ulejlighed at læse disse ledende artikler, inden De farer frem med flere falske beskyldninger.
Måske vil De oven i købet bevilge Dem selv tid til en smule eftertanke: Mener De virkelig, at mellemøstlige diktaturstater, for hvem religionsfrihed og ytringsfrihed er skældsord, og som praktiserer både piskning, halshugning og håndsafhugning som straf for banale forbrydelser, skal bestemme, hvordan danske medier skal redigeres?
Har erhvervsmanden Asger Aamund ret i, at profitten ligger Dem mere på sinde end profeten?Det har han sikkert, men er De virkelig så forblændet af profitten, at De mener, at fremmede magter, som til overflod er blodige diktaturstater, skal have lov til at bestemme, hvordan et dansk massemedie skal behandle et relevant emne som religiøst betinget selvcensur?
Mener De virkelig, at den danske regering skal kortslutte grundlovssikrede principper for at logre for en fremmed diktaturstat?
Hvis De mener det, er det nok svært at føre dialogen videre. Hvis De derimod lader fornuften råde, vil De indse, at Morgenavisen Jyllands-Posten intet yderligere har at forklare i denne sag og i hvert fald intet at undskylde.
Det er ikke avisens ansvar, at en række mennesker, organisationer og nu også fremmede stater groft har misbrugt sagen til at ride kæpheste, der er avisen aldeles uvedkommende.Deres beskyldninger mod avisen kan vel tilskrives, at netop det saudiarabiske profitvåben har forblændet Dem.
Når De har genvundet klarsynet, vil De se, at det er Dem, der skylder Morgenavisen Jyllands-Posten en undskyldning.«
http://www.jp.dk/meninger/ncartikel:aid=3523544

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net