mandag, april 03, 2006

At blive nægtet mødelokaler

er en klassikker for både SD og ND. Kan man ikke bruge andre argumenter, så kan man bruge det at Sverige har en særdeles radikal, voldelig og handlekraftig venstrefløj (AFA), der sjældent møder bebrejdelser for deres terror mod meningsmodstandere.
Først antyder DN halvvejs at ND selv medbragte bomben. Nu bruges det mislykkede attentatforsøg på dem, til at antaste deres mødefrihed. Man kan mene hvad man vil: ND er et lovligt parti, der stiller op til kommune og Riksdagsvalg.
Den bomb som hittades på ett pendeltåg i Södertälje Centrum i lördags eftermiddag tror polisen var avsedd för dom nationaldemokrater som var på väg till de möte partiet höll i en lokal i Södertälje Folkets hus. Nu vill många kommunalpolitiker i Södertälje förbjuda Nationaldemokraterna att hålla möten i kommunala lokaler ur säkerhetssynpunkt.
*********
Södertälje kommun utreder nu tillsammans med polisen om hotbilden är tillräckligt stor för att neka Nationaldemokraterna att ha partimöten.Förundersökningen vad de gäller själva bomben på pendeltåget har Södertäljepolisen lämnat över till Länskriminalens våldsektion och förundersökningssekretess råder för närvarande i utredningen.
Södertäljepolitiker vill stoppa ND-möten

Hyæner - eller "Det er et meget komplekst spørgsmål"
Eller er det nu det ? Forbrydelse og straf. Se nu den 12 årige pige nederst. Som jeg ser det, er det ganske enkelt: Visse mennsker føler glæde og magt ved at øve vold(tægt). De svenske pesudo og overklassefeminister, vil hellere ofre svensk kvinder i tusindvis hvert år, end at adressere det ikke politisk korrekte problem. Det koster liv og lykke, men det er tydeligvis ikke deres bord.
At ofre sit folk for en "sag" - det er en sådan kynisme, der koster politikerliv. Jeg frygtede i 2002 for et politisk mord, og skrev :


»Det är mitt största hopp för Sverige att den massiva invandringen kommer på den demokratiska dagordningen inom kort. Annars kommer Sverige att radikaliseras allt mera och de nu regerande politikerna kommer att lyckas med att fullständigt förstöra en annars så fin demokrati. Och då kanske det sker ytterligare ett mord på en svensk statsminister?«
Med vänlig hälsningSteen
lidet anende at der kun skulle gå 13 måneder. Og jeg betragter Lindh mordet som politisk motiveret, efter mange tilgængelige oplysninger. Ovenstående har fået mig til at holde op med at spå.


Köpenhamn, med fyra gånger fler invånare än Malmö, hade mindre än hälften så många gaturån förra året. Enligt Sydsvenskan anmäldes 400 gaturån i Köpenhamn.
– Det är svårt att jämföra statistik, säger Willy Persson. Men jag läste om en 16-åring i Köpenhamn som dömdes till 2,5 års fängelse och livstids utvisning för ett stulet sim-kort. Det är inget jag förordar, men det är lätt att slå sig för bröstet som polis om domstolar dömer så. Låt vara att 16-åringen var en återfallsförbrytare.
– Med den typen av ammunition hade vi kommit till rätta med problemen i Malmö också. Men problemet är mycket komplext.
Förra året polisanmäldes 905 personrån i Malmö

Her gruppevoldtages (endu) et barn, mens "jämtsälddhetsombudsmanden" har travlt med at skælde ud over, at prostituion er lovligt i Tyskland. Som tidligere sagt : De kan stoppe deres "ligestilling" og "feminisme" op, der hvor solen ikke skinner.
Stockholm:En 12-årig flicka misstänks ha våldtagits i centrala Stockholm på måndagsmorgonen. Flickan var på väg till en skola på Södermalm då hon misstänks ha våldtagits.
Det var mellan 8.30 och 9 på morgonen som den 12-åriga flickan överfölls av ett gäng tjejer och killar i åldrarna 15 till 18 år.
Flickan blev dragen åt sidan på Västgötagränd väster om Biopalatset och utsatt för en fullbordad våldtäkt, skriver TT.
- Det var fyra killar och tre tjejer. Hon kände ingen av dem innan, berättar Björn Engström för SvD.se.
Flicka våldtagen på väg till skolan

En grusom hævn


......tager foreningen af egyptiske bladtegnere over Danmark. Det slående ved tegningerne er, at 8 ser ud som om de var af samme tegner. En ret middelmådig stil der har slående ligheder med DN´s prisbelønede Magnus Bards. (Ham med den danske gris parat til bestigning bagfra).
Gad forresten vide hvor mange der egenlig ser - ikke kigger - på en tegning, og forsøger at afkode den ?

The Syndicate of Egyptian cartoonists decided that they would respond to the danish cartoons by making their own cartoons on what happend. They were done in order to- and I quote- " as a response to those who fell under the thrall of racism, forgery and crime", and were printed in a 2 page spread in Al Fagr newspaper, probably as a way to redeem the fact that they were the ones who first published the danish cartoons last October . Here they are:
Egyptian cartoonists strike back at Denmark
via Minut

Madrogaranti
Den tidligere direktør for Rottefælden i Svendborg, revyforfatteren Arne Katholm raser i Politiken over, at »vi revyforfattere skal tages som gidsler i sagen om Jyllands-Postens Muhammed-tegninger«.
Revyforfatteren udfolder hele sit vid, idet han beskriver tegningerne som almindelig tilsvining af anderledes tænkende og Jyllands-Postens holdning som stupid. Groft sagt forstår udmærket revyforfatter Katholms forfærdelse ved tanken om, at sommerrevyerne skulle beskæftige sig med denne ligegyldige konflikt, når der er langt større emner at lave satire på, nemlig de sædvanlige: lidt om Anders Fogh og Marianne Jelved, lidt med Jelveds håndtaske, lidt med Helle Thorning-Schmidt som den lille pige med svovlstikkerne samt meget om Pia Kjærsgaard og præsterne i hendes parti. At holde sig til disse centrale emner er også meget mere hensynsfuldt over for publikum, der så kan være sikker på at få ro til boeuf bernaisen.
Claes Kastholm Hansen, Groft Sagt, Berlingske

Med Jelved på slæb
kan der gå ti år endnu. Hun er kun 63:
Naser Khaders (R) opgør med de imamer og fundamentalistiske kræfter, som truer ham på livet, er al ære værd. Men minister bliver han næppe, så længe han er medlem af Det Radikale Venstre. Dette er den politiske reaktion på Naser Khaders udmeldinger i BerlingskeSøndag.
-Men Khaders ministerdrømme har lange udsigter, mener Rohde:
»En VKR-regering er alene i kraft af Marianne Jelved en umulighed. Så længe hun er formand, kan man vanskeligt forestille sig en radikal minister, der tager kampen op mod imamerne - det ser man ikke meget af hos hende,« siger han, der til gengæld har et bud på en løsning:
»Han skal jo bare skifte parti! Hvis han meldte sig ind hos os, ville han være særdeles velkommen. Jeg gør mig ingen illusioner om det, men i mine øjne er der ingen tvivl om, at Khader ville være en gevinst som minister på integrationsområdet - uden at forklejne vores egen minister i øvrigt (Rikke Hvilshøj, red.),« siger Jens Rohde.

Velkommen i Venstre, Khader

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net