onsdag, juli 05, 2006

Déjà vu

fra verden af igår. Nordkorea idag. En "ekstrem form for kommunisme", DR ? Eller bare helt almindelig ?

(Plakater, Nordkorea, Telegraph.UK)Londonistans tilblivelse

Fra Henrik Gade Jensens anmeldelse af bogen i JP - man ville gerne se Information og Politiken anmelde den også:
- London er i dag centrum for rekruttering og finansiering af islamisk terror og ekstremisme, skriver den engelske journalist Melanie Phillips i denne bog, der beskriver forandringerne af det britiske samfund gennem de sidste årtier. Londonistan har udviklet sig til en stat i staten og vokser i styrke og omfang.
- Hvordan kunne det ske? Ifølge Phillips fordi myndigheder og politikere, eksperter og medier i alt for lang tid har lukket øjnene for den udvikling, der kulminerede med selvmordsbomberne i Londons undergrundsbane for et år siden den 7. juli. Britterne har opgivet deres sunde fornuft og har i stedet adopteret multikulturalisme, der giver efter for alle krav.Symboler med grise fjernes fra offentlige rum, den kristne jul erstattes af vinterfestival, klassiske skuespil censureres, før de spilles på Londons scener, og prins Charles ser islam som løsningen på Vestens åndelige fattigdom.
- På kun fire årtier har det britisk samfund i storbyerne ændret sig radikalt.
Opgav grænser
En af forklaringerne på denne proces er menneskerettighederne, der ifølge Phillips fortolkes af både domstole og jurister, så de giver maksimal mulighed for indvandring og minimal mulighed for kontrol. Gennem 1990'erne har Storbritannien reelt opgivet sine grænser, hævder Phillips, og kun ganske få nægtes asyl eller sendes tilbage til Frankrig. Den vidtgående tolkning af menneskerettigheder har forvandlet asylpolitikken til en farce, påstår Phillips, når millioner af mennesker på grund af undertrykkelse er berettigede til asyl i Storbritannien.
De er på en mission
Samtidig opstår multikulturalismen, hvor enhver majoritetsopfattelse dømmes som racisme og alle minoriteter tildeles offer-status. Og hvor nationerne opfattes som konstruerede, hvorfor der ikke mere er noget britisk, og det bliver racistisk at tale om britiske værdier. Så sænkes vindebroerne, og Londonistan tager form.
»Vi forstod simpelthen ikke, at de (islamisterne) ikke kun var anti-vestlige, men også levede på en anden planet, og det er der stadig mange, der ikke forstår. Vi kan være så venlige, som vi kan til dem, men det er ikke spørgsmålet.De er på en mission, som har taget dem uden for alt, hvad vi kan sige, en mission om fuldstændig at ødelægge vores måde at leve på,« udtaler David Blunkett, Tony Blairs tidligere indenrigsminister, til Melanie Phillips. [..]
Eftergivenhed

En lakmusprøve for samfundssind i Storbritannien i dag er holdningen til Israel, som ikke mange består. I det fornyede had til jøder og til staten Israels eksistens ser Phillips effekten af eftergivenheden.Bogen beskriver den proces, som kaldes dhimmisering, altså hvor den oprindelige europæiske befolkning langsomt underordner sine normer til islam. En dhimmi er en kristen eller jøde, der lever under islams dominans.Selvom Melanie Phillips kun beskriver udviklingen i Storbritannien, er det ikke svært at se ligheder i andre europæiske lande, herunder Danmark.
Melanie Phillips: LONDONISTAN How Britain is creating a terror state within Gibson Square, London. 304 sider, 14,99 pund

5.380 kroner?
Den radikale muslim Anjem Choudary blev tirsdag pålagt at betale en bøde på 500 pund (5380 kr.) for at have arrangeret en demonstration uden for Danmarks ambassade i London uden på forhånd at have fået en tilladelse.
- Demonstrationen var vendt mod Morgenavisen Jyllands-Postens Muhammedtegninger. Tre andre mænd er blevet tiltalt for at have forsøgt at hyre en lejemorder og en fjerde for at have forsøgt at opmuntre til racehad ved demonstrationen uden for den danske ambassade i London i februar.
Muslimsk leder i UK får bøde for Muhammeddemonstration

Doing evil with other peoples money
står der idiot på skatteplyndrede svenskeres visitkort? SVT kl 20
Uganda - ett av världens mest korrumperade länder och ett viktigt mottagarland för det svenska biståndet. Men pengarna når inte fram. Miljonerna som skulle bekämpa fattigdomen betalar i stället ett krig där civila torteras och våldtas.
Biståndsmiljoner till ingen nytta
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net