lørdag, marts 03, 2007

Prioritering eller fortrængning ?


svenske journalister er Gudskelov ikke sådan at blive kloge på. De virkeligheden fuldkommen perifere og ligegyldige demonstrationer i København, der knap berører Sverige, får en dækning i Sverige der er helt uden proportioner. Jeg har opgivet at tælle artiklerne. Den mindste "aktivist-bevægelse" følges af tilrejste fotografer og reportere. Who cares i Haparanda?
- Til gengæld: da Højesteret for nylig stadfæstede og skærpede dommene i Ghazala-sagen, var der ikke én lyd, hvilket må undre med de tusinder af kvinder der lever skjult og udsatte for æresdrab i Sverige. Den dom nåede ellers vidt omkring i internationale aviser. Skulle der på redaktionerne findes en kodeks for hvilke danske historier der skal dækkes, og hvilke der er "off limits" eller er journalisterne bare smådumme i al almindelighed ?
DN´s forside lørdag

1000 dollars for et svensk pas
hvis jeg var svensk ville jeg være fornærmet over at et pas står i så lav kurs.
Omfattande handel med svenska pass

Den lovede video fra torsdag morgen
stærkt forsinket - det skyldes google. De tre minutter er optaget to timer efter rydningen af Ungsdomshuset og heldigvis få minutter inden ballade bryder løs:
Google video 3:59 minutter © Snaphanen.
Der er iøvrigt mange privatvideoer fremme på You Tube. Her
f.eks effekten af tåregas og fra rydningen torsdag morgen, skadet slæbes ud af politiet, nabo video.

Jelveds pop guru Richard Florida
er i ekstase over Sveriges og kalder det "verdens mest kreative land". Det kan da godt være. Men han berømmer også den svenske krones styrke og stabilitet. Han må være uvidende om den "flydende devaluering" som enhver dansk pensionist, der har byttet valuta med Sverige siden 1992, kan udenad. Hvad mere mon Florida ikke har forstand på?
Sverige prisas av amerikansk ekonom
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net