søndag, marts 04, 2007

Søndag d. 4 marts

Høj sol for første gang i lange tider. foto © Snaphanen,


Svenske volds- veganere

nå, de er søde ved dyr, så kan de vel ikke være rigtig onde......(foto: en såkaldt triple-bypass-burger)
Det faldt ikke ikke i god jord, da anholdte aktivister i går fik serveret McDonald's-mad. Flere spiste dog alligevel op.

To piger fra Sverige, der var blandt de i alt fem anholdte, som sad sammen i Thomas Greves celle, var veganere og takkede nej til burgermaden.
Thomas Greve spiste dog op – og fik også lidt af veganernes. Hans forhold til burgerkæden er afslappet.

»Jeg spiser der en gang imellem, når jeg går i byen. Det er ikke sådan, at jeg hader dem, ligesom nogle af de ekstreme aktivister. Men der er ingen tvivl om, at der er noget politisk i det fra politiets side«, siger han.
Politiet afviser dybere budskab
Michael Bæk, der er indsatsleder ved Københavns Politi, fortæller, at der ikke er noget unormalt i at servere McDonald's-mad for anholdte. Han afviser, at der er noget dybere budskab med menuvalget:
»Det er fuldstændig situationsbestemt, hvilket mad vi serverer – det afhænger af, hvad der er nemmest tilgængeligt.«
Ifølge indsatslederen nyder veganere og vegetarianere heller ikke normalt specielle forhold ved anholdelse. »Og de kunne vel bare pille bøffen ud, hvis de var sultne«, konstaterer han.

Politiet serverede McDonald's-mad til aktivister

Irans nukleare pengeseddel

Iran touts nuclear prowess with new banknote

Skrighals-Expressen

de tænker vel at de skal ha lidt smæk for skillingen, nu de har sendt folk helt hertil. De skal ha mere ramasjang inden de lusker hjem til deres begivenhedsløse pseudo-liv.
Men jeg kan forsikre her fra orkanens øje, at her var ganske fredeligt. Det eneste der i nat vidnede om det høje beredskab, var summmen fra den militærhelikopter der hjælper politiet. Tabloider lever at at skrige og hyle - Socialdemokraternes Storhyler nogle åndsfæller der. Tro dem ikke. Expressen
Fredelig nat i København

En naturlig død ?
hvad Expressen og Aftonbladet derimod godt kunne skrige lidt højere om er dette: Indvandreres terror mod den oprindelige befolkning. Notitsernes ordknaphed antyder at det er lige netop det, det drejer sig om: ned med nakken på en "svenne". Men her er vi ovre i skrighalsenes "cover-up" afdeling, så her observeres størst møjlig tystnad. Her dø´s med anstand og diskretion. En simpel borgerpligt: Misshandlad man avled
Man brutalt misshandlad av tonåringar.
Jeg forventer dog stadig intet fra de svenske journalistlakajer. Magtens loyale kronikører. Før det rammer dem selv.

Det progressive tæskehold
Fascisme kommer af det italienske ord “fascio di combattimento” - tæskehold. København hærges for tiden af fascister, der bringer sagesløse menneskers liv i fare, ødelægger af alle kræfter og i øvrigt brænder bøger.
TV-stationerne holder mikrofon for personer, der ganske vist tager afstand fra vold og hærværk, men alligevel udtrykker forståelse for “de unges frustration”. Har journalisterne glemt, at den berømte ejendom på Jagtvej i årevis var stedet, hvor ildebrand og ballade blev aftalt og forberedt? Den største skade ville være, at politikernepå grund af frygt, opportunisme eller af medlidenhed med de “frustrerede unge” forærer dem et andet hus. Så bliver der igen overarbejde til politi, brandmænd og glarmestre.
Gorm Strandvang.
A new fascist movement is on the rise, and proponents of individual liberty are losing ground.
Left-wingers often accuse conservatives of being fascists, but the reality is that fascism is simply another form of collectivism, like socialism and communism. The differences, such as they exist, are marginal between these collectivist ideologies when viewed from the perspective of Liberalism. Fascism idolizes the state, socialists idolize “society” and communists idolize “humanity” as a whole.
The Growth of a 21st Century Fascism

"Drop jeres fascistoide metoder og kom ud af jeres selviscenesatte matyrium!"
Beboerne på Nørrebro er ved at være trætte af at bo i en krigszone. De er begyndt at modarbejde de autonome, f.eks. ved at slukke de brande, der bliver antændt.I Bjelkes Allé antændte de autonome en bil med en molotovcocktail. Men en lokal beboer, som kom kørende forbi i sin bil, standse og slukkede hurtigt branden med en pulverslukker.I andre dele af Nørrebro mødes de autonome med aktiv modstand.
- Når de bryder ind i gårdene for at stjæle material til barrikader og bål, mødes de af hårdhændede beboere.På Nørrebrogade opstod der slagsmål, da autonome ville trække containere ud på gaden. Kort efter kom politiet til - og der blev foretaget nogle anholdelser. Derefter trak beboerne containerne ind i gården igen.
En læser skriver til ekstrabladet.dk: 'I Møllegade har nogle aktivister fået tæsk, samt fjernet deres bukser at lokale beboere, som ikke vil finde sig i mere vold og ballade. Nørrebro har fået nok af ballademagere.'
Nørrebro stopper uro & DR

»Sveriges mest inkorrekta intervju«
Det mest politiskt inkorrekta en journalist kan göra i svensk politik är att intervjua en politiker från Sverigedemokraterna, därför har jag naturligtvis gjort just det och låter honom prata hur länge han vill. Intervjun finns denna vecka i Kalmar Läns Tidning, men jag lägger ut den här, i sin helhet, utan avkortningar.

- Thoralf Alfsson i SD, ny i Kalmars politik. Det händer att en del inte hälsar. AFA krossade rutan i hans bostad. Kalmar Läns Tidning-Nybro Tidning har tidigare gjort längre intervjuer med olika politiker i Kalmar. Nu är turen kommen till Thoralf Alfsson, Sverigedemokrat och tillsammans med Lars Rosén invald i Kalmars kommunfullmäktige.
I februari fick Thoralf Alfsson motta hot från AFA (Antifascistisk Aktion) och därefter krossades en ruta i hans bostad.Han berättar i denna intervju hur han upplevde hotet och den rädsla som barnfamiljerna i bostadshuset nu känner på grund av AFA.Skall AFA slå till igen och bränna oss inne?
Thoralf berättar också om den mobbing som han upplever i politiken, till exempel att en del inte ens hälsar, undantaget är Bengt-Olof Roos i Kalmars kristdemokrater. Han hälsade oss välkomna.
Nu låter vi en Sverigedemokrat komma till tals i en längre intervju utan större strykningar; det är unikt i svensk press skall ni veta. [..]
Ibland beskylls ni ju för rasism inom SD. Vad är rasism enligt din mening, känner du dig som en rasist?
- Jag anser att det inte är rasism att kritisera den generösa invandringspolitiken!
-Jag anser att det inte är rasism att säga att invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken!
- Jag anser att det inte är rasism att kritisera kostnaderna för invandrings och integrationspolitik!
- Jag anser att det inte är rasism att säga att invandrare är överrepresenterade i våldtäktsstatistiken!
- Jag anser att det inte är rasism att säga att ett homogent samhälle har större möjligheter till en fredlig utveckling!
- Jag anser att det inte är rasism att säga att jag har en negativ uppfattning om islam!
- Jag anser att det inte är rasism att säga att invandrare oftare är bidragstagare än svenskar!.................... Kurt Lundgren Alfssons hjemmeside

at svenske journalister stadig mener, det er en del af deres arbejdsbeskrivelse at drive en unison, kronisk kampagne mod SD, kan man forvisse sig om ved at følge med her. Husk det den dag vinden vender. Som vi ved herhjemmefra, er det sjovest at være god og nydelig så længe det er gratis og man har magtens medvind.

Jihad in Europe
Veritas Universalis, der er en ørn til at grave interessante historier og klip frem, bringer denne. Melanie Phillips er et must! Hvem tænkte "Sverige" ved at høre om England ? Jeg viderebringer:

Jeg har fundet en særdeles interessant video med et ret opsigtsvækkende panel. Videoen stammer fra en konference i Florida den 17. november 2006 og temaet er “Jihad in Europe”. Der er foredrag af: Robert Spencer, Melanie Phillips, Douglas Murray og Walid Phares. Meningsfuld beskæftigelse til weekenden! Varighed 55 minutter. Videoen starter, når man klikker HER.

Arbejdsvægring
»Jeg har konsulteret imamer og muslimske lærde i Europa og Mellemøsten og kan konstatere, at mange af de undskyldninger, som muslimer bruger for ikke at kunne arbejde på en dansk arbejdsplads, ikke har rod i islam. Kvinder siger, at deres religion hindrer dem i at arbejde på arbejdspladser med mange mænd, og at de skal gå hjemme og passe børnene. Men det er ikke islam, der siger det. Det er deres mænd * « siger Fahmy Almajid, der fungerer som integrationskonsulent for flere danske kommuner.
Advarsel mod hensyn til islam

(*man kunne stille det impertinente spørgsmål: er det ikke er samme sag ?)

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net