mandag, maj 07, 2007

Asylsökande semestrar i hemlandet medan de väntar på uppehållstillstånd

Merit Wager Medborgarnas flyktingombudsman

Hälften - eller fler - av de människor från norra Irak med tillfälliga tillstånd, som söker asyl i Sverige, reser till hemlandet och stannar där kortare eller längre tid (ofta flera månader) medan de väntar på svar på sin asylansökan.
Detta är väl känt av Migrationsverket, om migrationsministern känner till det, vet jag inte.
Det ter sig synnerligen märkligt - och som ett klart missbruk av asylrätten - att människor tar sig hit, d.v.s. helt enkelt ordnar en egen emigration till Sverige. Att de tillåts missbruka asylsystemet genom att hävda att de behöver skydd här och omöjligt kan återvända till sitt hemland och samtidigt reser till just detta land på semester i månader medan de väntar på att få uppehållstillstånd av skyddsskäl i Sverige! Skickar Migrationsverket deras dagersättning till adressen i hemlandet ? Eller går pengarna till den svenska adressen?
Någonstans måste väl ändå en gräns gå för svensk blåögdhet? Någonstans måste väl en gräns gå för hur mycket Sverige låter sig utnyttjas och förlöjligas. Har inte den gränsen sedan länge passerats när asylsökande, som hävdar skyddsbehov och påstår sig omöjligt kunna återvända till sitt hemland, reser dit med direktflyg från Stockholm och Köpenhamn? [..]
Merit Wager MFO blog


Von Baghdad nach Malmø
ZDF sendte for kort tid siden en reportage om den irakiske masse-exodus til Södertälje
video min 7:02 (på tysk)

Evert Taube på fjolletobak
var min første tanke da jeg læste nedenstående vers på verdens mindste museums facade, Hasse og Tages i Tommelilla. Hvad ville puritaneren Gudrun Schyman mon sige hvis nogen digtede sådan idag ? Mon ikke der er en lov imod det?

"En märklig ung dam från La Plata
med rumpan kan vissla och prata
hon är särdeles fin
på "God Save the Queen"
och på Beethovens "Appassionata"

det er er i hvert fald mod Lena her, også i Tommelilla. Fy ! :


Information-overskrift:
"Et socialliberalt, borgerligt, socialkonservativt, globaliseringsvenligt, anti-’Dansk Folkeparti’, humanistisk og velfærds- midterparti.dk?"

og så kan vi vist ikke tåle mere Naser Khader og Gitte Seeberg for idag.........det begynder igen i morgen ! Nå ja, det skulle da lige være : Godhedens nye frontløbere og Megafon: Khader halverer Radikale, hvad jeg er glad for fordi jeg mener R bør lide for sine synder, men uglad for fordi et fortsat idiotisk R vil være en god garanti for status quo. Men hva´, parketgulvs og lanciers-visionerne kan Gitte Seeberg vel sikre en fortsat eksistens. Nu har vi så de "Højre-Radikale" og de "Venstre- Radikale", som Ulla Nørtoft skriver. Alle kandestøberne er helt oppe i falsetten. Hvad skal Tøger og lektor æble-kind fra RUC nu stemme på ?

Fogh siger klogeligt næsten ingenting. Det er han god til. Her kunne Camre og Messerschmidt lære noget, hvis de ellers kunne.

Ny fordømmelse

Så har Naser Khader fået nok af halal-pigerne i Det Radikale Venstre og har dannet sit eget parti sammen med sin partifælle Anders Samuelsen og den konservative Gitte Seeberg. Det er B.T.s lederskribent Helle Ib, der fik fat på historien, og hendes glæde over denne sensationelle udvikling er umiskendelig. Nu kan man omsider slippe for Dansk Folkepartis indflydelse i dansk politik, idet V og K naturligvis hellere vil samarbejde med caffè latte-drengene i Ny Alliance end med hjemmehjælpersegmentet omkring Pia Kjærsgaard. I store dele af befolkningen står Khader nemlig som selve symbolet på, at det multikulturelle samfund sagtens lader sig realisere, mener B.T.s skribent.

Dér tager hun dog fejl. Naser Khader står som symbolet på det modsatte, nemlig at det multikulturelle samfund ikke kan lade sig gøre. Hans vælgertække skyldes jo ikke, at han har en kultur, der adskiller sig nævneværdigt fra den normaldanske. Tværtimod bliver han bredt accepteret, fordi han ikke fører sig frem som larmende og fornærmet araber eller muslim, der vil have en lang liste af særkrav indfriet. Han giver tilmed hånd til kvinder. Af samme grund må han i øvrigt omgive sig med livvagter dag og nat - ellers kommer de multikulturelle og slår ham ihjel.

Derimod er Khaders politiske succes udtryk for, at integration kan lade sig gøre, hvis indvandreren gerne vil, og for det andet, at danskerne hverken er racister eller fremmedhadere. Netop derfor er det også underligt, at Ny Alliance har et overvættes behov for at anklage Dansk Folkeparti for fremmedhad, når det burde stå klart for enhver, at det ikke er mennesker, men holdninger, DF tager afstand fra. Det er næsten det samme som med Naser Khader, som jo ikke har skældt ud på Elsebeth Gerner Nielsen, fordi hun er hvid og fra Jylland, men fordi hun slår på tromme for en politisk ideologi, han afskyr.

Lars Hedegaard , Berlingske Tidende

Kalifatet Saltholm
Den nye stormoské skal ligge på Saltholm. Her kan muslimer få deres fristed, hvor de kan bære tørklæder, burkaer, krumsabler og slør.
Her er en natur, som på mange måder kan minde om et ørkenlandskab.
Her er mulighed for at dele tingene fredeligt mellem sunnier og shiaer, da Peberholm kan anvendes til den mindste gruppe. Eller den svageste. At Saltholm aldrig fik en storlufthavn skyldes netop OPECs boykot i 1970erne. Så de har, måske pr. stedfortræder, banet vejen for sig selv. Her vil de kunne indrette et samfund, som i høj grad kan opfylde de behov, der er for at leve efter egne normer og vaner.
Nærheden til det forjættede land Sverige tæller også til fordel for denne placering. Måske bliver den kommende muslimske befolkning på Saltholm så begejstret for denne forbindelse, at de ønsker Saltholm over til Sverige.
Vi kunne så lave et mageskifte med vort broderfolk og få Hven i stedet. Med denne storsindede gestus kan meget godt opnås.

Per Ebbesen, læserbrev i Jyllands Posten

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net