tirsdag, maj 29, 2007

»Derfor fører Sverige ikke dansk udlændingepolitik «

Jeg må tilstå det nu er 25 år siden jeg læste Mogens Behrendts bog ( hvad blev der forresten af ham ?). Meget er sket, mange skånske og smålandske år er gået for mig, Palme levede endnu, Lindh, vi er tilbage i det homogene, rige Sverige. Det er præ-Øresundsbro og præ Sverige i EU. Måske man skulle hive den ud af reolen og genopfriske den ............

Hvordan kan to skandinaviske lande som Danmark og Sverige føre så forskellig en flygtningepolitik ?Det er ikke et spørgsmål der fokuseres på i Mogens Berendts bog Tilfældet Sverige, men bogen er næsten lovligt undskyldt da den er fra 1983. Forudsat at man accepterer forfatterens udlægning af den svenske historie, så er det alligevel ikke vanskeligt at se hvorfor Sverige ikke fører dansk udlændingepolitik. Her er en lille bid fra en bog, som stærkt kan anbefales.................Angantyr Blogspot

Google: »Sverige är som Kina och Saudiarabien «
Lagförslaget om att FRA ska få avlyssna internationell datatrafik möter hård kritik. Googles integritetsexpert Peter Fleischer befinner sig just nu i Sverige och han anser att förslaget inte hör hemma i en västerländsk demokrati. Internetworld

Ny forretningsidé

Kampen mot krograsism blev cynisk affärsidé?
Escapes vd Sotti Gurow.
”Kanske är det en väldigt bra affär att bli diskriminerad?” säger han till
Realtid.se.”David Dalmus och Homan Hamzeh är de ledande frontfigurerna i ”juridikstudenternas” – som media kallat dem – kamp mot krograsism.”
”nu anklagas Hamzeh och Dalmus för geschäft. Att motivet för att systematisk anmäla nattklubbar i slutändan är – eller har kommit att bli – de tiotusentals kronor som sätts in på deras konton, skattefritt, efter varje lyckat mål eller förlikning.”
” Étages ägare Micke Ahlqvist säger att juridikstudenternas främsta mål verkar vara just pengarna.
– Vi brevväxlade med Diskrimineringsombudsmannen. Och de tog inte lång tid på sig från det att vi lämnade en summa på att svara att de gick med på förlikning. Har man blivit så kränkt då träffar man inte förlikning utan då vill man ju sätta dit de jävlarna som gjorde det. Men de hann inte ens blinka, säger han. [..]
– DO är deras förlängda arm i de här målen. De tar dessutom inte betalt av dem utan det är skattebetalarna som får betala.”

Realtid. se

»Sveriges sju underverk «

Malmø moskéens nye trash-arkitektur blandt Lunds Domkirke, Ales Stenar, Götakanalen, Glimminghus, Vasa skibet - nu trækker de mit ben på Sveriges Radio.................

SR.se

Ny-totalitarisme

"The Act implicitly states that Sweden doesn't have a history, only the various ethnic groups that live there. Native Swedes have been reduced to just another ethnic group in Sweden, with no more claim to the country than the Somalis who arrived there last Thursday. As Friedman puts it: "In Sweden, it's almost as if the state has sided with the immigrants against the Swedish working class."
Neo Totalitarianism (6): Liberty for Social Security

»1-2 knivstikkerier om ugen...... i Helsingborg«
video, min 2:45 TV3 ´s Efterlyst giver et deprimerende nær- billede af den vold og råhed som Sverige er sunket ned i. Gå ind i de lokale rapporter eller studér hvilke de efterlyste mordere er, som er på fri fod. Heldigvis har programmer som Efterlyst mindre stof at tage af herhjemme. I det selvskabte Helvede, "det multikulturelle" Sverige, går de en blomstrende fremtid i møde. Der er ingen nedre grænser for modbydelighederne, ingen øvre for antallet. Fremtiden er ankommet. Det er bla. dette jeg satte mig for at advare Danmark imod, så længe det tjener et formål. Vælger Danmark Sveriges vej, giver jeg selvfølgelig op.
Jeg gentager disse to videoér for evt. nytilkomne:
Cops - Swedish Police & Wellcome to Sweden


»Det här var en helt ny situation«
.......men før eller senere bliver selv små provinsbyer "globaliserede"

” Två polispatruller utsattes för stenkastning när de i lördags eftermiddag körde in i Andersbergs centrum där 40–60 ungdomar samlats, troligtvis för en uppgörelse [---]
När de båda patrullerna kom fram började en del ungdomar kasta småsten och ägg mot poliserna som fick retirera.– Uppskattningsvis fanns det mellan 40 och 60 ungdomar på plats. En del hade maskerat sig och de var väldigt taggade, säger polisens insatschef, Fredrik Wihlborg.Enligt Wihlborg har polisen Halmstad tidigare inte varit med om något liknande.
– Det här var en helt ny situation”
Hallandsposten

The Islamic duty to respect Israel
A reader wonders why more is not made of the fact that in several verses the Koran declares that Israel is the divinely appointed homeland of the Jews. The relevant verses are provided on the Arabs for Israel website and read thus..........................
Melanie Phillips

Politiken og Khader i Ullum-spin

det anede mig det var en and, netop Vesselbo af alle...................

Vesselbo melder sig ikke ud af Venstre

»Det gode selskab«
minder mest af alt om en coktailparty hvor lillefingrene stritter hele horisonten rundt. Det skal blive sjovt at se hvordan det går, hvis de får manøvreret sig ind i en nøglestilling. Vælgere der stemmer efter æstetik og følelse, er labile. Jeg aner cirkus. Og nu se jeg at Khader pludselig ikke mere automatisk er for en borgerlig regering . Kastholm havde nok ret, der er for mange ukvalificerede, diffust følende vælgere i Danmark. Og nu har de fået sig en ledig plads, efter at misfosterene KrF og CD er forsvundne, og R helt synes at have tabt jordforbindelsen. Selv jeg kunne have strikket et parti sammen til det "segment" med en PC og nogle meningsmålinger. Det skulle nu ideelt have min barndoms almoderlige "børnehavelærerinde" frk. Dam fra Nordre Frihavnsgade som formand. I storblomstret kjole og med en let duft af brun sæbe. Altid parat til at trøste og lappe et blodigt knæ. Format og stamina - en lederskikkelse fra 1950érne, med andre ord. Ikke tre forløbne Radikale med ambitioner.
Khaders vælgere vil i alle retninger
Holdningerne blandt Ny Alliances vælgere stritter i alle retninger. Umuligt at gøre alle glade, siger politiske eksperter på baggrund af den første måling af de politiske synspunkter blandt det nye partis vælgere.
BALANCE Den positive udlægning er, at Ny Alliance tiltrækker vælgere med så forskellige holdninger, at partiet med rette kan betegnes som et folkeparti. Den mere pessimistiske er, at vælgerne bag det nye parti er så uenige og splittede, at partiet risikerer at se mange forsvinde lige så hurtigt, som de ankom.
Sådan konkluderer politiske eksperter på baggrund af den første måling af holdningerne blandt Ny Alliances vælgere. Ifølge undersøgelsen, der er gennemført af Analyse Danmark for Ugebrevet A4, ligger vælgerne bag det nye parti på en lang række politiske områder snub-lende tæt op ad den danske gennemsnitsvælger. Det gælder især på spørgsmål om velfærdspolitik, retspolitik og skattepolitik.
»Det er jo meget folkelige, brede synspunkter og absolut ikke forfinede intellektuelle cafébetragtninger, der kommer frem her. Det er virkelig »hr. og fru Danmark-synspunkter,« siger politisk kommentator og chefredaktør Henrik Qvortrup fra Se og Hør på baggrund af den nye undersøgelse.

Ugebrevet A 4

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net