onsdag, juni 27, 2007

Det retspsykiatriske mummespil

en læser vil gerne knytte nogle supplerende forslag, til det tilsyneladende mysterium om indvandrere i retspsykiatrien:

Hvor længe endnu skal vi blive ved med at høre på alt det pladder om "etniske minoriteter" i tilfælde, hvor det ikke er dét, sagen drejer sig om? Vi har netop set denne endnu en artikel der omhandler om, "de etniske minoriteters massive overrepræsentation i retspsykiatrien".
Det er det sædvanlige mummespil, som kun har det ene formål at bortforklare og forplumre visse ubehagelige detaljer. Skulle man falde for den slags sludder, kunne man komme til den konklusion, at så måtte der jo også være en hel del hinduer og buddhister og mange andre i den omtalte gruppe.
- Men nej. Det faktiske forhold er det, at der næsten udelukkende er tale om muslimer. Desuden er der primært tale om muslimske drenge og yngre muslimske mænd. En stor del af dem er endda født og opvokset her i det lille naive Danmark. En iransk læge satte mig for en del år siden på sporet af sagen, idet han påpegede, at en stor del af de ekstremt farlige indsatte på de lukkede afdelinger havde en farlighedsgrad, som langt overgik de danske patienters farlighedsgrad.
- Den iranske læge fortalte om en 12-årig dreng, der med en ufattelig voldsomhed angreb alt og alle, og som de kun kunne gå ind til, når de var fire mandlige plejere samlet. Den iranske læge fortalte mig, at flertallet af disse ekstremt farlige patienter havde ét meget vigtigt fællestræk: nemlig omfattende ar efter dybtgående skoldninger. Arrene var typisk placeret på forsiden af kroppen og var ofte beliggende skråt ned over overkroppen. De var tydeligvis forårsaget af kogende vand eller olie.
- Efterfølgende har jeg gravet i sagen og fundet frem til, at det er karakteristisk for de muslimske miljøer, at de ofte fortolker vrangvillighed eller protest fra deres børn som et udslag af besættelse. Her er vi så fremme ved et meget uhyggeligt udslag af den religiøse overtro: I Koranen står der, at hvis en person er besat af en ond ånd, skal den onde ånd uddrives med kogende vand eller olie. Gad vide, om det i grunden kan undre nogen, at et lille barn, som ofte ikke bare én men flere gange bliver udsat for, at dets egne forældre overhælder det med kogende vand eller kogende fritureolie, kan gå fra forstanden? Burde det ikke være indlysende, at sådanne principper for børneopdragelse kan påføre børne varige skader?
- Generelt er den muslimske børneopdragelse udelukkende baseret på vold eller trusler om vold. Men der er ikke bare tale om vold som et gråt og udefineret begreb, der kan dække over et lille dask over fingrene i ny og næ. Der er tale om vedvarende og systematisk anvendelse af vold af særlig farlig karakter. En iransk bekendt, som anser sig selv for at være meget progressiv, pralede overfor mig af, at han var i stand til at styre sine kvinder og børn "helt uden vold". Han forklarede mig hele emnet sådan her: "Normalt skal man jo statuere et eksempel i ny og næ, så kvinder og børn kan se, at man er mand nok til at slå ihjel, hvis det er påkrævet".
- Som han sagde: "Det nytter jo ikke meget at true, hvis ikke de tror på, at man både kan og vil udføre sin trussel". Men han selv var utrolig stolt af, at han kunne opnå 100% lydighed alene ved sin stemmes kraft og sit truende ansigt. Hans to (serielle) koner og deraf affødte børn var tydeligvis bange for ham, - og det bringer os forøvrigt også et smut hen forbi den muslimske opfattelse af begrebet "respekt". Respekt på muslimsk betyder kun én ting: rædsel.
- Efter denne belæring gik jeg ud og så mig om og forhørte mig hos andre muslimer, og det blev klart, at normalbilledet stemmer overens med den lektie, jeg havde fået. Det var de samme formuleringer og de samme idealer, andre muslimske mænd blotlagde for mig. Som mand skal man altså hele tiden bevise, at man både kan og vil slå ihjel for at fastholde kvinders og børns lydighed. Så kan man jo godt forstå, at så mange indvandrerkvinder, - ja altså helt specifikt kvinder gift med muslimske mænd - må søge tilflugt på kvindehjem, hvor de ofte møder op med alvorligt traumatiserede børn. Mange af børnene viser sig at have gamle, ubehandlede og ofte uheldigt sammenvoksede knoglebrud efter mandens vold og hindring af kontakt med skadestuen.
- Og så var der jo også lige det dér med den stigende vold mod børn i Danmark... Den udeladte oplysning var, at det er de muslimske familier, der har fået statistikken til at gå i vejret i en så skarp kurve, som det er tilfældet. Kan det virkelig være så vigtigt at være frelst og politisk korrekt, at man må ty til forvrængning af alle relevante data bare for at hindre sandheden i at komme frem i al sin gru?
RKR (forf.s navn er bloggen bekendt)
UfL: Retspsykiatriske patienter - udvikling 2000-2004
UfL: Retspsykiatriske patienter i Danmark

Skånska Dagbladet

burde jeg jo læse hvis jeg havde tid, det er frisk luft sammenlignet med den i det store hele utålelige Sydsvenskan. Heldigvis har en venlig læser hjulpet mig :

Ursäkta inte våldsverkarna

Muslimer måste befria sig själva

Europe´s fiddling while Rome is burning
Sanctions and diplomacy have failed and it may be too late for internal opposition to oust the Islamist regime, leaving only military intervention to stop Iran's drive to nuclear weapons, the US's former ambassador to the UN, John Bolton, told The Jerusalem Post on Tuesday.
"The current approach of the Europeans and the Americans is not just doomed to failure, but dangerous," he said. "Dealing with [the Iranians] just gives them what they want, which is more time...
"We have fiddled away four years, in which Europe tried to persuade Iran to give up voluntarily," he complained. "Iran in those four years mastered uranium conversion from solid to gas and now enrichment to weapons grade... We lost four years to feckless European diplomacy and our options are very limited."
Bolton said flatly that "diplomacy and sanctions have failed... [So] we have to look at: 1, overthrowing the regime and getting in a new one that won't pursue nuclear weapons; 2, a last-resort use of force."

Bolton: Bolton: I'm 'very worried' for Israel


Mishandling ?
en politimand fikserer en trafikbølle og påstået narkokriminel i Rosengård, der ikke vil ligge stille. Skal Malmø-polisen bruge fløjelshandsker, mister de den magt over byen, de endnu har tilbage.gademordet på kvinden i forgårs er uopklaret, men så kommer der jo hele tiden nye til.
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net