mandag, juni 20, 2005

För många kusiner ?

"Den gruppe der er til session må ovenikøbet være den mest dansksindede del af indvandrerne , idet de øvrige nok ikke søger dansk statsborgerskab, og dermed heller ikke kommer på session."
Indvandrere dumper i intelligenstest i forsvaret
Mens 28 procent af alle indvandrere og efterkommere dumper intelligensprøven på session i forsvaret, er det tilsvarende tal for danske unge kun syv procent.
Det viser en rapport baseret på 22.646 sessionsresultater, som Forsvarsakademiet har lavet.
Ifølge TV-avisen fastslår rapporten, at de sproglige problemer ikke alene kan forklare den store forskel i sessionens skriftlige prøve. Årsagen kan være manglende motivation, og at de unge har forældre, som kom til Danmark uden uddannelse fra hjemlandet.
Forsvarsakademiets chefpsykolog, Stig Meincke, siger til TV-avisen, at en væsentlig forklaring kan være, at indvandrerbørn bliver understimuleret i hjemmet og ikke får udfordringer i børnehave og fritidshjem som danske børn.
- De bliver ikke stimuleret på samme måde, som danske børn gør. Man skal jo stimuleres for at udvikle en begavelse, og det er ikke let, hvis man er meget alene og ikke er i samspil med andre mennesker, siger Stig Meinck til TV-avisen.

/ritzau/
http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3117228/
Langt flere indvandrere end danskere dumper intelligensprøven på session. Årsagen kan være, at indvandrerbørn understimuleres i hjemmet, mener chefpsykolog. http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=370122
http://www.dr.dk/nyheder/indland/article.jhtml?articleID=260213
Indvandrere dumper i intelligensprøven på session
Den strukturella Paul Lappalainen
Vad har hänt med ordet ”mångfald”? Det har missbrukats och misshandlats påstår statlig utredare för strukturell diskriminering Paul Lappalainen.
På tal om ”mångkultur” säger kulturskribenten Moa Matthis att det är ett förskräckligt begrepp.
audio
http://www.sr.se/cgi-bin/International/nyhetssidor/artikel.asp?nyheter=1&ProgramID=2076&artikel=498366
Swedish Imams Crave for Govt. Support
– Swedish imams have went public with calls for the government to teat them on equal footing with priests in terms of financial assistance and salaries.
http://www.islamonline.org/English/News/2005-06/20/article06.shtml
Deadline: Jean Paul Sartre
I morgen kunne en af det 20. århundredes største tænkere, den franske filosof Jean-Paul Sartre, være fyldt 100 år. En eksistentialistisk tænker, der mente, at vi var født til friheden, men at vi ofte valgte at flygte fra den. En forkætret og debatteret tænker, der ved 2. verdenskrig slutning, stod som den befriede verdens filosofiske symbol, men sluttede som en totalitær diktators dikkende skødehund. Hvad var det lige, Sartre havde at give det moderne, tænkende menneske? Det spørger vi Sartre kenderen, præst Kristian Østergaard om. Østergaard er gæst i aftenens Deadline.
video online från kl. 23:30
http://www.dr.dk/nyheder/tv/deadline_dr2/article.jhtml?articleID=43079
"Friheten i Sovjet är total"
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net