torsdag, juni 30, 2005

Svennehora 1

hvad koster systematisk gruppevoldtægt af et 13 årigt barn?
Peanuts + en pytteliten notits i avisen. - men nu er vi også i feminismens højborg, Schwedistan. Hvordan mon det barn har det efter en sådan seksualdebut ? At selvtægt endnu ikke forekommer, er et mirakel. Er landet allerede flygtningeproducerende ? Jøder, kvinder og bøsser ? Ja, det er svært at bevare den diplomatiske tone, når man har set dette vanvid accelerere i årevis.En dag må det vel være nok ?
Fyra män dömda för sexbrott 13-åring
Fyra män - 19 och 20 år gamla - dömdes i dag av Södertälje tingsrätt för att ha sexuellt utnyttjat och våldtagit en 13-årig flicka.Under tio månader mellan 2002 och 2003 utsattes hon för regelbundna övergrepp på olika platser i Södertälje.
De nu dömda männen hade kommit i kontakt med henne på en ungdomsgård.Straffen för tre av männen blev fortsatt skyddstillsyn och fängelse i två respektive tre månader. Den fjärde dömdes till villkorlig dom och samhällstjänst motsvarande två månaders fängelse. Männen ska dessutom betala skadestånd till flickan på sammanlagt 435 000 kronor.STOCKHOLM TT"http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_10042505.asp
I grunden kan man kopge dette helt ind til: Svenske politikere og medier ofrer fuldt bevidst kvinders og børns liv og helbred, for at skjule deres imposante fejtagelse: "Mångkulturalismen". Herregud, hvor der handles der spildes.
Kysketsbälta förhindrade våldtäkt
et lille lyspunkt i mörket, det kan blive småt for enhver:
Skelleftespänne förhindrade våldtäkt
TT har tidigare berättat att två våldtäkter inträffade under årets Hultfredsfestival. Nu berättar Skellefteås förstahjälpengrupp som fanns på plats att det kunde blivit ytterligare en om det inte varit för en uppfinning från Skellefteå.
Louise Lindgren var på plats på Hultfredsfestivalen och fick hjälpa till med både stort och litet.
NV har tidigare skrivit om spännet som sätts över det vanliga skärpspännet. Poängen med spännet är att det krävs en dubbelhandsfattning för att lirka upp det. På så sätt kan det hjälpa till att förhindra våldtäkt. Så var det på Hultfredsfestivalen. - Vi är det första omhändertagandet och hinner prata några minuter innan de slussas vidare, i det här fallet till en kurator. Tjejen berättade då att hon haft på sig ett sådant här spänne och att killen inte fått upp det, säger Louise Lindgren, förstahjälpengruppen i Skellefteå. Hon var en av fyra som var ner på årets Hultfredsfestival, totalt fanns mellan 70 och 75 röda korsare från hela Sverige på plats. Vad tjejen i fråga i detalj råkade ut för vet inte Louise Lindgren, och även om hon visste kan hon inte berätta det på grund av sekretesskäl. Men hon tror att det kunde slutat värre om tjejen inte burit spännet. - Det är en otroligt bra grej och det här visar att den tyvärr behövs..................................... http://www.norran.se/sektion_c.php?id=525906&avdelning_1=102&avdelning_2=0
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net