torsdag, august 04, 2005

Det er ikke altid man får svar.....................


på debatindlæg der stiller penible spørgsmål. Det bliver spændende at se om den fhv. læge, nuværende medlem af SF´s hovedbestyrelse, Kamal Qureshi svarer på dette:
Kamal Qureshis blinde øje
Berlingske Tidende
Af Jette Plesner Dali Formand for Venstres Integrationsudvalg på Frederiksberg og Kim Eskildsen Formand for Venstres Integrationsudvalg i København

Hetz SFs Kamal Qureshi kræver, at Lokalradionævnet skrider ind mod Radio Holger, da ejeren Kaj Vilhelmsen har foreslået, at man skulle slå muslimske indvandrere ihjel for at komme terror til livs. Qureshi kritiserer kulturborgmester Martin Geertsen (V) for ikke at ville skride ind omgående og spørger: Hvad ville han have gjort, hvis det var en muslimsk radio, der var kommet med lignende? Det er et godt spørgsmål ikke mindst set i lyset af, at Kamal Qureshi jævnligt optræder på den pakistanske lokalradio Aab Ki Awaaz (Din Stemme).
En lokalradio, som ikke lader Radio Holger noget efter, når det drejer sig om at hetze mennesker med et andet religiøst eller politisk ståsted. Især Ahmadia-muslimer udsættes for voldsom og gentagende hetz.
Det var også på denne radio, at den radikale Tanwir Ahmed og socialdemokraten Tanveer Sharif kunne »dokumentere«, at vores partifælle Tariq Sundoo talte med to tunger i spørgsmålet om 24-årsreglen. Desværre viste det sig at være så som så med »dokumentationen«, idet råbåndet fra radioudsendelsen forsvandt. Alligevel blev konsekvensen, at Sundoo måtte gå som folketingskandidat for Venstre.
Din Stemme har også fine forbindelser til udlandet. TV Avisen bragte 10. oktober 2001 et indslag med tidligere viceudenrigsminster Abdul Rahman Zahig fra Taleban i Afghanistan. Ifølge indslaget fremsatte Zahig under sit besøg i Danmark dødstrusler mod herboende afghanske flygtninge: »De skal dræbes, for de er roden til alt ondt. De lever som intellektuelle, nybarberede (...) Vi vil skære halsen over på dem.«
Ifølge særdeles velinformerede kilder i det pakistanske miljø var det lederen af Radio Din Stemme, Rafour Raja, som under den talebanske viceudenrigsministers besøg i Danmark introducerede denne til herboende pakistanere, som kvitterede med at samle penge ind til støtte for Taleban.I forbindelse med sagen har Kamal Qureshi udtalt, at »hvis muslimerne pludselig oplever, at der bliver trukket på skuldrene, når der fremsættes trusler mod dem, er jeg alvorligt bange for, at deres loyalitetsfølelse over for det danske samfund vil lide skade«.
Da det Centrale Radio/TV Nævn netop har besluttet at hastebehandle sagen om Radio Holger på et ekstraordinært møde 16. august, finder vi det relevant at spørge Qureshi, om han vil benytte lejligheden til at bede nævnet kigge nærmere på den diskrimination og hetz, som den pakistanske radio Din Stemme bedriver mod muslimer og gammeldanskere. Eller forholder det sig mon sådan, at Kamal Qureshi kun »bliver rystet«, når gammeldanskere diskriminerer muslimer, men vælger at vende det blinde øje til, når muslimer hetzer muslimer og gammeldanskere?

Kim Eskildsen stiller iøvrigt op mod det røde flertal på Københavns Rådhus til kommunevalget. Hans kapagneside er her: http://www.respektnu.dk/ - Integration uden omsvøb
Aap Ki Awaz (Din Stemme)
The Only Entertaining Radio Channel for Pakistani Community,
FM - 92.9 and Cablenet 88.9

http://www.aapkiawaz.dk/Team.html
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net