onsdag, august 03, 2005

Pride and Prejudice (opdateret)

På march med Storebror stat

Det er mit indtryk at i DK er en bøsse bare en bøsse. Ikke sådan hos de østlige brøde og søstre. Der har hele den hjemløse venstrefløj kastet sig over fejringen af homoseksualitet med en så kvælende enthusiasme, at det nærmest minder om et af Kim Jong Il´s stort iscenesatte folkeoptog.Og bagved ligger ikke bare politikernes begejstring, men en hel industri af "genus forskere" og andre hang arounds der lugter offentlige midler.

Og så oversætter jeg lige: "HTB-kompetens" betyder: Én som har "kompetencer" i Homo-Bi-Transseksuelle sager. Så skulle den vist være ekspederet over skranken.Så modtag da min uforbeholdne velsignelse. I har ikke noget af skamme jer over, ikke det fjerneste - det skulle da lige være Storebror stats påtrængende liderlighed. Kill your darlings - begynd med politikerne.
Pride-tema: Brott mot HTB-personer
Homosexualitet blir allt mer accepterad och allt fler vågar vara öppna med sin läggning. Men - ju fler som slutar gömma sig, desto fler blir potentiella offer för brott mot homosexuella.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=445083&previousRenderType=1

http://www.stockholmpride.org

http://www.gaydoctor.se/indexSWE.htm

http://www.gaypolisen.nu/

http://www.hss.socialdemokraterna.se/

Alle i Sverige kender ordet "homo-lobbyen" eller "bög-lobbyn". Den har ingen folkelig appeal. Folk i al almindelighed er tolerante, men de er lede og kede af at blive stopfodret med forlorent frisind af af ideologer, teknokrater & RFSL - Riksförbundet för sosse-gokendt sex.(http://www.rfsl.se/?p=112 )Garanteret lidenskabløs. Her udtrykt ganske bramfrit og uden en chance for at komme i nogen avis:

....... Men det är den där djävla bÖÖÖÖÖÖg-stilen, här ska man svassa omkring och larva sig och visa stjÄrten och ha alla slags möjliga och omöjliga djävla privilegier.Försök fatta att folk i allmänhet är fullständigt SPYFÄRDIGA på den där gapiga högfärdiga djävla bÖg-stilen att ranta omkring och trycka upp stjÄrten i ansikten på vanligt anspråkslöst hyggligt folk som bara blir hunsade och nertryckta så fort de knystar.

De som främst blir lidande på den här djävla inbilska bÖgiga apstilen, vem är det? Jo de homosexuella! De får nämnligen skulden för eländet, och dem ska vi inte besvära.bÖgar däremot, som springer omkring och sprider smitta och spelar kejsare och gapar och brer ut sig, dem ska vi däremot enbart släppa ur luften på, slå på käften och ta ner på jorden, för det är tammefan det ENDA språk sån skit förstår, det visar all erfarenhet.

Och ännu en gång: vem har mest anledning att bli förbannad på det här djävla bÖgeriet? Jo de HOMOSEXUELLA! För det är nämligen DESSA som drabbas värre än nån annan, eftersom bÖgarna saboterar för dem, smittar ner dem och sabbar deras sexliv: oralsex med kondom är nämligen meningslöst, och just de HOMOSEXUELLA har därmed ett särsklt starkt intresse att göra upp med bÖgsvinen, som inte alls är homosexuella utan bara allmänt perverterade, tänder på smittspridning, urin, avföring, kannibalism, bröstvårtstortyr och gud vet ALLT, som inte har ett endaste litet SKVATT med sex att göra.

Hög tid alltså, för de sanna homosexuella männen att revoltera och göra upp räkningen med de satans Untermenschen som bara alltför länge tillåtits att sabotera och förpesta deras liv ostörda: nämligen bÖgarna, den nya politiskt-mediala överklassens och alla fördärvade och korrumperade makthavares små gUllegrisar.Det är iaf min uppfattning, den står jag fär, och sen får vår snuskiga och skitiga Överklass tycka vad fan de vill. JAG tänker minsann inte låta mig skrämmas och tyranniseras av de statsunderstödda och halvt ihjälprivilegierade bÖgarnas och smittspridarnas och sodomiternas avskyvärda pseudosexuella TERROR mot inte bara allt slags anständighet och heder, utan mot kärleken, sexualiteten och livet SJÄLVT!Ett liv utan heder, stolthet, kärlek och äkta sexualitet är inte värt att leva. Därför finns det INGENTING att vara rädd för; de kan hota oss och tyrannisera oss och fönedra oss och försöka smitta ner oss så mycket de någonsin vill. För mig och alla anständiga människor, homo eller hetero kvittar lika, gäller likväl bara EN sak här- KROSSA BÖGERIET!!
49 minutter i Landskrona

for små 10 år siden opdagede migrationsverket, at lille fredelige Landskrona ikke havde taget sin part af "integrationen". Det kom så pronto. Idag kan man så læse resultatet i Helsingborgs Dagblad - hver dag:

1/8 17:16 Landskrona Åttaåring misshandlad av 17-åring »

1/8 17:16 Landskrona Vissa spår i Coop-rånet »

1/8 16:27 Landskrona Två äldre kvinnor utsatta för väskryckning »

1/8 16:27 Landskrona Kvinna slogs blodig i hemmet »

1/8 16:27 Landskrona Höll upp porten för rånare »

1/8 16:27 Landskrona Cykel stals under dödshot »

1/8 16:27 Landskrona 53-årig man rånad på Vallgatan »

1/8 16:27 Landskrona Man misshandlad i pengabråk »

1/8 16:27 Landskrona 17-åring bestals på mobil »

http://hd.se/landskrona/


View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net