onsdag, august 31, 2005

Udlændinge som valgtema & jydsk "sharia banking"

det er både sagligt og taktisk rigtigt set af Venstre, at den traditionelt røde Københavns Kommune må se i øjnene, at en problematisk befolkningsgruppe er tre gange større om 10 år: 16-21 årige udlændinge. Det er på tide med en alliance mod det socialdemokratiske hegemoni, og Ritt Bjerregaards gyldne retrætepost som overborgmester. Ser man tilbage på hendes lange karriere i politik, har hun aftedkommet uendeligt lidt - bortset fra det hun har gjort for sig selv. Punkt 1 på hendes dagorden var altid: Ritt Bjerregaard.


Ännu hårdare utvisningsregler i Danmark

Den danska integrationsministern, Rikke Hvilshøj, meddelar nu att hårdare utvisningsregler kommer att införas i Danmark. Hon säger att regeringen arbetar efter en modell med betingad utvisning.
Enligt ministern innebär det ett gult kort första gången utlänningar begår kriminalitet. Om de överträder lagen igen blir de utvisade. Det återstår nu att fastslå vilka lagöverträdelser som skall medföra utvisning.
Allt fler invandrare i Danmark lever på bidrag

Enligt en ny dansk undersökning lever hela 42 procent av de invandrare som inte kommer från västvärlden på bidrag, rapporterar Ekstra Bladet den 24 augusti.
För vissa grupper är talen väldigt höga; till exempel försörjs över 70 procent av irakierna och somalierna av det offentliga.

Kim Eskildsen kommenterer Venstres og Søren Pinds integrationsudspil:
Jeg forstår derfor ikke den arrogance, der udspringer fra Ritt og Bondam, som åbenbart ingen kvaler har med at udskrive kæmpe regninger, tillade en eksplosion i volden og ignorere tendenser til islamisering af hele kvarterer i København og samtidig hånligt afvise Venstres integrationsudspil. Men for vælgerne er valget da blevet krystalklart. Pind eller kaos.
At deltage i politik er ofte en utaknemmelig tjans. Som regel får man ikke sine ønsker opfyldt, man arbejder ofte gratis og man mange mennesker foragter politikere og mener, at vi er nogle båtnakker.
Venstre i København har just udsendt sit nye integrationsoplæg og jeg kan uden blusel sige, at det er som talt ud af min mund.
http://www.respektnu.dk/index.php?mod=spidsen

Business is sharia business

en uldjyde lader ikke en god handel gå sin næse forbi:

Bank overvejer sharia-lån
Muslimer i Danmark får nu måske mulighed for at få de særlige rentefri sharia-lån i Jyske Bank.
Jyske Bank overvejer som den første danske bank at tilbyde de særlige rentefri sharia-lån til de omkring 200.000 muslimer i Danmark. Når muslimer har behov for en særlig type lån, skyldes det, at det ifølge Koranen er forbudt at betale renter, forklarer imam Abdul Wahid Pedersen. »Derfor kan vi ikke gå ind i en dansk bank og låne til at købe hus eller bil«, siger imam Abdul Wahid Pedersen.

http://politiken.dk/visartikel.iasp?pageid=394493

Opposition søges

Et demokrati skal ha en opposition. Jeg er , som Pia Kjærsgaard, ligeglad med hvad den hedder. Danmark kan ikke nøjes med et splittet socialdemokrati, et kun delvist troværdigt Radikalt Parti, og et uddøende SF, som opposition. Vi skal jo ikke ha den samme regering i 20 år, vel ?

Af RALF PITTELKOW
De socialdemokratiske partier i Europa har problemer. Det danske parti har særlig store problemer, skriver Ralf Pittelkow.
DE socialdemokratiske partier i Europa er ikke, hvad de har været. Nogen af dem oplever ganske vist medvind. Men som helhed er de langt fra den styrke, som de havde i 1990'erne.
I Tyskland synes den socialdemokratiske kansler, Gerhard Schröder, at stå for fald ved valget 18/9. Partiets krise forstærkes af, at dets tidligere formand, Oskar Lafontaine, har lavet sit eget venstrefløjsparti, der i alliance med de tidligere kommunister ligger til at få ganske mange stemmer.
I Frankrig er de interne fløjkampe i Socialistpartiet nu så forbitrede, at tidligere premierminister Michel Rocard har foreslået en deling af partiet.
I Danmark placerede den forgangne uges tre meningsmålinger Socialdemokratiet under 25 pct., hvilket er lavere end ved katastrofevalget i februar.

http://www.jp.dk/meninger/ncartikel:aid=3233644

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net