torsdag, september 22, 2005

Hege Storhaug

var måske et bedre forebillede for Bertel Haarder end kultur-relativisten Unni Wikan. En svensk Storhaug - avlidna Eva Bergqvist, http://www.bgf.nu/fiin/men vem nu ?
(fotografen siger: dårligt foto, se flashens slagskygge på væggen, utvivlsomt er Storhaug en bedre sag (fotograf)værdig)
Håper på ny innvandringspolitikk
Informasjonsleder i Human Right Service, Hege Storhaug er kritisk til den avtroppende Bondevik-regjeringens innvandringspolitikk.

Hege Storhaug gir Bondevik-regjeringen det glatte lag for dens integreringspolitikk. Nå håper hun på bedre tider med Jens. Informasjonsleder i Human Right Service, Hege Storhaug, håper den nye rødgrønne regjeringen vil sette innvandringspolitikken i høysete. Hun etterlyser det hun kaller en bærekraftig innvandringspolitikk. Med det mener Storhaug at innvandrere må være en ressurs for landet og ikke en belastning på helse- og kriminalbudsjettene. http://www.magazinet.no/default.asp?menuid=&linktype=2&linkid=21122

Det politiske taskenspilleri
fra Danmarks mest uundværlige klumme, "Groft Sagt" i Berlingske Tidende. Verdens ældste , endnu publicerede dagblad (nutildags, norsk-ejet-Orkla, hedder de - lyder som noget fra "Lord of The Rings") En fuldstændig ubærlig tanke, hvis nordmændene skulle vælge at lukke den avis og Weekendavisen (tidligere Berlingske Aften).
Modarbejd den idé for enhver pris. Køb den, gør hvad somhelst, bare lad den leve. At stifterens søn, Carl Berling, delte elskerinde med kong Frederik d.7 (Lens-Grevinde Danner=Louise Rasmussen) , er noget der ikke interesserer os der ikke læser dameblade:-)) .

Han - om jeg så må sige - besteg hende i god forståelse med Kammerherren. Ren harmoni til kongehusets bedste. Og vi skylder Frederik og Louise megen tak. Hun overbeviste ham om at Grundloven og demokratiet var en god idé. Foruden hun skånede ham for en for tidlig død af druk. Læs evt. Bo Bramsens bog om Grevinde Danner - om hvilke udyr det københavnske borgerskab var overfor hende. Findes det borgerskab mon stadig ?
Senere var der en anden dronning der reddede det danske kongehus fra at drikke sig ihjel: Ingrid Bernadotte, Fredrik d. 9´s dronning, som Danmark er Sverige evigt tacksam. Det må være en byrde en skulle være konge. NU har vi sunde Mary, hun klarer nok også det. --En længere digression, her Berlingske Tidende:
http://www.fortidensjelling.dk/king49.htm
Bærbart tab
Længe blev offentligheden holdt på pinebænken. Ville sportsjournalisten Claus Borre efter sin afgang fra DR gå ind i politik, eller ville han ikke? Sportspersonligheden lod tilflyde pressen, at han overvejede et tilbud. Endelig sprængtes bomben: Borre meddelte, at han til kommunevalget ville opstille for Venstre i København. Offentligheden kunne atter trække vejret: Os er en ny politisk stjerne født. Men nu erklærer Borre, at han alligevel ikke vil. Kravene er for store, fortæller den indignerede personlighed Politiken. Først krævede partiet, at han selv skulle betale sine valgplakater. Det gik den påholdende mand efter nogen tøven med til. Men så strammede partiet skruen: han skulle også selv sætte dem op! I en alder af 60 år skulle jeg selv kravle rundt i lygtepæle i 8 meters højde klokken 22.30 i 2 graders frost på Østerbro, udmaler han forfærdet over for bladet. Hvor er sportspersonlighedens sportsånd blevet af? Har de mange år i lunet på DR-Sportens beskyttede værksted gjort ham stiv og kuldskær? Groft sagt nødes til at konstatere, at hvis udsigten til 2 graders frost er nok til at slukke Claus Borres politiske ild, så er offentligheden måske alligevel ikke gået glip af så meget.
Claes Kastholm
Klæder skaber folk

»Mit liv er for kort til lange underbukser«, siger den folkekære skuespiller Morten Grunwald til Frederiksborg Amtsavis som begrundelse for, at han har afslået at lade sig opstille som spidskandidat på den såkaldte lokale borgerliste i Søllerød. Bag disse kryptiske ord skjuler sig den erkendelse, at Grunwald ikke mener at have hverken temperament eller engagement til at deltage i lokalpolitik, og det er jo rigtig ærgerligt for borgerlisten, der nu havde regnet med at kunne benytte skuespilleren iført lange underbukser som bannermærke for den nye liste. Morten Grunwald har dermed reageret helt anderledes end kammerherre Christian Kjær, som de lokale konservative har vundet som deres spidskandidat. Han har endda som noget helt nyt i lokalpolitik fået ansat en medierådgiver, og det kan en del, som har hørt ham fortælle om lokalpolitik, godt forstå. Om spindoktoren så vil råde til lange underbukser eller ej, må vi jo se, men det kan da ikke udelukkes, at anlæggelse af denne praktiske beklædningsgenstand kan give et folkeligt gennembrud. Det gælder jo også i lokalpolitik om at være klædt på til rollen.
Ditlev Tamm
Swedish Party Urges Monitoring Muslim Students
"If one is going to observe students on a very vague basis and do what Säpo has asked it could have long-term and destructive consequences," she said.
STOCKHOLM, September 22, 2005 (IslamOnline.net) – The Swedish right-wing Liberal People's Party has called on school teachers to spy on their Muslim students under the pretext of combating extremism, drawing immediate rebuke from the teachers union.
"We want Swedish teachers to spy on their Muslim students who have extremist tendencies," the party's education spokesman, Jan Björklund, said Wednesday, September 21.
http://www.islam-online.net/English/News/2005-09/22/article08.shtml
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net