mandag, november 21, 2005

Dansk/norsk borgmesterkonkurrence i Pakistan

Khan forsøgte at blive borgmester i Pakistan
Venstre-politikeren Wallait Khan, som lige efter kommunalvalget skiftede til SF og dermed indirekte tog en borgmesterpost fra de borgerlige, stillede i august op som viceborgmesterkandidat ved et valg i Pakistan.

Måske er der en forklaring på, at Wallait Khan først nu har opdaget, at Venstre har en hård tone i indvandrerpolitikken. Samme Khan har nemlig været i Pakistan store dele af året og ført valgkamp for at blive borgmester, skriver Politiken mandag.
- Vi undrede os alle over, hvor han egentlig var henne. Da vi fik fat i ham og spurgt ham, svarede han, at han førte valgkamp i Pakistan for at blive borgmester, forklarer Jesper Schou Hansen, der sidder i Venstres gruppe, til Politiken.
- Vi har en konkurrence os pakistanere i Europa. Vi i Danmark konkurrerer eksempelvis med pakistanere i Norge og England om, hvem der har flest borgmesterposter. Jeg er stolt, når det bliver en fra Danmark, oplyser Khan, der i øvrigt samtidig hævder, at han ville have forladt Borgerrepræsentationen, hvis han var blevet valgt i Pakistan.
http://www.bt.dk/politik/artikel:aid=403126/

Khan - en sjælden gæst på rådhuset
Wallait Khan er ikke en flittig deltager i Københavns Borgerrepræsentations (BR) ordinære møder eller udvalgsmøder, viser BR-referater.
Bygge- og Teknikudvalget har i år holdt 20 møder. Wallait Khan har været fraværende 11 gange, og i alle tilfælde har han meldt afbud.
Hvad Borgerrepræsentationen angår, har Khan været væk seks gange ud af de 18 ordinære møder i 2005. To gange blev Wallait Khan væk fra Borgerrepræsentationen uden at melde afbud, og det må man ikke.
- Det er et borgerligt ombud at sidde i byrådet. Så der er mødepligt til møder i Borgerrepræsentationen og til udvalgsmøder, forklarer Flemming Dubgaard, kontorchef i Borgerrepræsentationens Sekretariat.
Det har mandag ikke været muligt at få en kommentar fra Wallait Khan.

http://www.berlingske.dk/grid/indland/artikel:aid=659330

Vores fremtidige forsørgere
men de er vel gode S & R stemmer i det mindste ?http://www.ugebreveta4.dk/view.asp?ID=9747&tid=74

Muhammed-tegninger tages med til Kairo
er min "landsmand" Abu Laban, først tilfreds, når han har skaffet JP en Rushdie/Ali Hirsi sag på halsen?
Danske muslimer vil understrege, at Jyllands-Posten ikke kun har fornærmet 50.000 troende danske muslimer, men 1,3 milliarder muslimer i hele verden
En delegation af danske muslimer vil i den kommende tid besøge en række muslimske lande for at tale med ledende embedsmænd og religiøse ledere om sagen om Morgenavisen Jyllands-Postens 12 karrikaturtegninger af profeten Muhammed.
http://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/artikel:aid=272298

Muslimsk fundamentalism - Sveriges tickande bomb
og dette skal kureres med arbejdspladser? I et land hvor 24 % i arbejdsfør alder står udenfor arbejdsmarkedet?
Nalin Pekgul, ordförande i s-kvinnorna, slåss för att få regeringen att kämpa mot den muslimska fundamentalismen i Sverige. Men regeringen håller för öronen, och inser inte att Sverige är en tickande bomb. Nalin Pekgul säger att det finns många muslimer i Sverige som vill ha ett vi och dom, där ”vi” är muslimerna och ”dom” är alla andra. Hon säger också att det finns muslimska ideologer som vill få andra muslimer att hata dem som inte är skolade i deras religion. De försöker sedan få över folk på sin sida genom att sprida sitt budskap i föreningar, moskéer och skolor
Om vi inte gör det så kommer bomben någon gång att explodera. Och då får regeringen sota för att den tigit som en mussla.
http://www.dalademokraten.com/
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net