mandag, november 21, 2005

Dem og os ?
»Når Ayaan Hirsi Ali taler om islam som en fejlslagen religion og nægter, at der er nuancer, overser hun fuldkommen, at det er de religiøse mennesker, der skaber religionen. Men det gør det nemmere for hende at fordømme hele »systemet« islam. Hun er dermed på lodret kollisionskurs med den pragmatiske holdning i Vesten som gerne vil respektere Islam og bekæmpe fundamentalismen på samme tid, og derfor er hun naturligvis blevet islamofobernes ikon og ukronede dronning«.
Klaus Rothstein, Weekendavisen
(Har Klaus Rothstein så meget fritid fra sin forskning, at han har tid til at rende og kalde mig og en stor del af befolkningen for "islamofober" ? Foruden stort set at leve sit liv i "medierne". Mærkelige universiteter vi har. De der tier burde tale, og de der taler , burde tie lidt mere.

De vil slå mig ihjel
B.T. 21. november 2005
Naser Khader overvåges tættere end nogensinde. PET er i konstant kontakt med den radikale folketingspolitiker, der er rystet efter konkrete dødstrusler
Af JACOB HEINEL JENSEN foto © webmaster
Nu skal du dø!«
Dødstruslerne hagler i øjeblikket ned over Naser Khader (R). PET følger ham derfor tæt – hver eneste dag, og han er nu en af de mest beskyttede mennesker i Danmark.
Truslerne optrappede i sidste uge, da Khader var med i DR2s Deadline. Programmet blev optaget forrige fredag og sendt søndag.
I de tidlige morgentimer fredag, mens Khader lå og sov, kom den første trussel på mobilen.
Og senere på dagen – blot nogle få timer før han skulle optage programmet i TV-byen med præsten Kathrine Lilleør og værten Jes Stein Pedersen – kom den anden telefon-trussel. Begge gange sagde de anonyme gerningsmænd, at tiden var inde: Nu skulle Naser dø, og han ville blive dræbt inden længe.
»Jeg ringede til PET med det samme og overlod det til dem. Det gør jeg, når sådan noget sker. Det er meget ubehageligt,« siger han, da B.T. møder ham på Christiansborg.
Naser Khader var derfor meget rystet under optagelsen af programmet, der gik under temaet »Tro mod tro« ligesom den nye dialogbog, han har lavet med præsten Kathrine Lilleør.
Udsat på direkte TV
Siden har livet været et helvede for Khader. Konstant bliver han beskyttet af PET, og han er i meget tæt kontakt med dem døgnet rundt.
I fredags medvirkede han i »Go’ Morgen Danmark« på TV2, og fordi udsendelsen var direkte, var PET meget opmærksom.
For når de ukendte forbrydere ser Khader på TV, ved de nemlig præcis, hvor han er, og dermed kan de slå til og realisere deres brutale mordplaner.
»Det er selvfølgelig ubehageligt, at jeg har brug for politibeskyttelse, når jeg bare bruger demokratiet til at skabe debat.
Men det er alligevel rart, at de er her. Det får mig til at føle mig mere tryg,« siger Khader, der er erklæret »demokratisk fundamentalist«. Det vil sige, at han for enhver pris vil forsvare det danske demokrati.

Én eller to happenings ?
Biler stukket i brand
foto © webmaster
På den ene side af Domkirken udtrykker en kunstner sig som Elsebeth Gerner Nielsen og Mette Frederiksen i Politiken idag: "DF slår plat på folks frygt". Noget næstformanden i Politiforbundet i samme avis, ikke er ganske enig i. De to (mentalt set) meget unge politikere, har typisk for S & R stadig meget at lære af virkeligheden.
Attrapper af overvågningskameraer. På den anden side sodsværtningen efter nattens bilbrande. Krakeleret asfalt og et afsvedet træ.
B.T. 21. nov.
Fire biler gik op i røg i det indre København natten til i går. Politiet undersøger, om vi kan forvente franske tilstande
Fire biler blev tidligt søndag morgen brændt af i det indre København. Flammerne slikkede mod himlen, og bulder og brag fra eksploderende bildæk rungede gennem morgenen i hovedstaden.Med sidste uges forsøg på at brænde biler af på Nørrebro i København og varetægtsfængslingen af en ung indvandrer i sagen, er politiet nu meget opmærksomme på, om vi nærmer os franske tilstande i København.»Det er vi selvfølgelig opmærksomme på, dog uden at overdramatisere situationen,« siger vicekriminalkommissær Steen Mikkelsen til B.T.
Ruden i mindst en af bilerne blev knust før branden, og bilen blev derefter antændt – formentlig af brændbare væsker.Kriminalpolitiet ved endnu ikke med sikkerhed, om alle bilerne blev stukket i brand, eller om ilden bredte sig fra den først brændende bil til de tre andre.
Franske tilstande
Bilerne stod parkeret i Dyrkøb lige ved Københavns Domkirke i det indre København, da branden blev opdaget klokken 03.40 natten til søndag. To af bilerne udbrændte totalt.
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net