søndag, november 20, 2005

Islamisterna får oss at fly fororten

Att de muslimska fundamentalisterna flyttar fram sina positioner är inget nytt för oss övriga muslimer. Däremot verkar våra politiker inte begripa någonting.
Det skriver författaren och översättaren ALAN DESIWAR. Han förstår varför s-kvinnornas ordförande Nalin Pekgul väljer att flytta från Tensta.
"På förskolor och skolor vittnar personalen om föräldrarnas upprörda reaktioner när de tagit barnen till kyrkan i samband med lucia och jul. Vårdpersonal som hänvisar en akut sjuk kvinna till en manlig läkare, när det inte finns en kvinnlig läkare tillgänglig, blir utskällda - av den äkta mannen som hänvisar till religiösa förbud. Mammor berättar att deras barn tvingar dem att bära slöja."
http://expressen.se/index.jsp?a=473054

Kasper Støvring: Til forsvar for nationen.
Til forsvar for nationen
Den engelske filosof Roger Scruton har skrevet en bog, der netop er udkommet dansk under titlen "Nationernes nødvendighed." Bogen er et tankevækkende indspark i den danske debat om nationalstaten, mener dagens kronikør.

se den hos Urias:
http://www.uriasposten.net/files/KrD-191105-Stovring-forsvarnationen.htm

Gymnasium sætter stopper for muslimske elevers fredagsbøn
Af Kasper Krogh, Lea Korsgaard
Gymnasium i Valby har stoppet muslimske elevers fredagsbøn på skolen. Det sker, efter en elev - imam Ahmed Abu Labans søn - i sidste uge holdt radikal prædiken. Personkredsen omkring bønnen tæller bl.a. sigtet 17-årig fra terrorsagen.
De muslimske gymnasieelever på Vestre Borgerdyd Gymnasium i Valby har gennem flere år haft lov til at afholde fælles fredagsbøn i skolens lokaler, men bønnen er netop blevet stoppet af gymnasiet.
I personkredsen omkring fredagsbønnen har været en 17-årig elev, der nu sidder varetægtsfængslet i isolation, sigtet sammen med en række andre unge fra Københavnsområdet i den dansk-bosniske terrorsag.
Skolens beslutning om fremover at forbyde fredagbønnen, der efterhånden havde udviklet sig til en større seance med 20-40 deltagere, sker efter en konkret episode under fællesbønnen i spisefrikvarteret fredag i sidste uge. Normalt er bønnen blevet afholdt uden opsyn af lærere. Men denne fredag mødte et par lærere op, og dermed blev det ifølge Berlingske Tidendes oplysninger opdaget, at der blev fremsat rabiate synspunkter under en prædiken, som blev holdt af en 17-årig elev, der er søn af den kendte københavnske imam Ahmed Abu Laban.
Ifølge kilder på gymnasiet opfordrede Abu Labans søn i sin prædiken bl.a. sine medstuderende til at deltage i den islamiske organisation Hizb-ut-Tahrirs årsmøde, der blev afholdt sidste søndag. Det fik lærerne, der overhørte fredagsbønnen til at afbryde seancen og indkalde Abu Labans søn til en samtale med rektor.
Imamens søn har nu fået en advarsel og besked om, at hvis han prædiker på gymnasiet igen, vil han blive smidt ud. Samtidig er Ahmed Abu Laban tirsdag indkaldt til forældresamtale i sagen.
Sønnen ønsker ikke at kommentere. log in men gratis
http://www.berlingske.dk/grid/indland/artikel:aid=658884

plus to artikler mer om samme - word dok.:
Fredagsbøn på Borgerdyd
Berlingske Tidende 20. november 2005
De havde fået lov til at bede i kælderen. En stilfærdig bøn i spisepausen. Men på Vestre Borgerdyd Gymnasium er en tilladelse til fredagsbøn blandt en gruppe muslimske elever – heriblandt en nu terrorsigtet elev – løbet løbsk. Bønnen er netop blevet stoppet efter en prædiken af imam Abu Labans 17-årige søn.
http://files.upl.silentwhisper.net/upload6/borgerdyd.doc
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net