lørdag, december 17, 2005

"Dansk fremmed-debat chokerer"

(Europas venstrefløj, skulle der vel egentlig stå)
foto webmaster
Politiken, DR, Independent, Figaro, Göran Rosenberg* - jeg tror vi næsten overlever det. Hvorfor har DR & Politiken glemt at spørge Beate Winckler? Man kalder det bare "ytringsfrihed inden for lovens grænser". Ræk dem lugtesaltet, de hønserøve. Politiken minder efterhånden mere om en teenagetøs, der står 4 timer foran spejlet, inden hun kan bestemme sig til, om hun er pæn nok til at gå på gaden, end om en avis.
Jeg overhørte netop en "debatt" på SVT 24, om den ny BRÅ rapport om svenske indvandreres katastrofale overkriminalitet.

Den chokerede ærlig talt mig ved sin forløjede berøringangst. Svenskerne skal pænt afgive deres land, se det ødelægges, ikke brokke sig og iøvrigt holde deres kæft og betale for det ved kasse 1.. Og det er ikke så helt billigt. (skønnet går op til 300 mia kroner). Rend og hop !
At Islam er en pest, det er der vel mange europæere der kan skrive under på. Hvor i verden er islam ikke kommet i konflikt med sine omgivelser ? Jeg spør´bare? Kaukasus, Thailand, Australien, Canada, Indonesien, Afrika, Europa (senest London, Frankrig).
Venstrefløjens kvababbelser over "debattonen" er patetisk og livsfarlig. Hertil regner jeg Danmarks Radio, der efterhånden er så utålelig, at jeg må have andre til at høre den for mig, for det sjældne tilfælde at der skulle være noget værdifuldt. Ellers står den på klassisk musik - kronisk. Savnet af Marx er åbenbart så ubærligt på P 1, at Muhammeds totalitarisme må træde til. Vær så rar at rend og høns !
Danskerne vil ikke afgive mere af deres land. De har stemt om det - er det nu så verdenshistorisk bemærkelsesværdigt ? Ville Japanerne ? Ville Finnerne ? Og hvorfor ikke? Fordi alle stridigheder rummer enten etnicitet, religion eller territorier. Fordi det er livsfarligt, bogstaveligt talt. Fordi 95 % af alle krige siden 1945, har været borgerkrige. 20-40 pågår hvert øjeblik og det ser ikke ud til at blive mindre i fremtiden.
Og vi forbeholder os retten til åbent at kommentere den skade vi har lidt via livsfarligt idiotiske politikere: økonomisk, socialt og sikkerhedsmæssigt.
Politikerene skal nok gå i graven med kors og bånd og stjerner på, men historikere vil rejse dem den skamstøtte som de så inderligt har fortjent. Helst skal de dog ha den i levende live, og jeg vil gerne yde mit bidrag.
(* Göran Rosenberg har jeg ikke oplevet som uinformeret, tværtimod - han er bare en konform tøsedreng der mener at spirende katastrofer skal omtales høvisk. Karrierehensyn, formentlig)

Det er blandt andet Jesper Langballes udtalelse om, at "islam er en pest over Europa", som chokerer i Europa.
Dansk indvandrerdebat chokerer i Europa
Niveauet i den danske indvandrerdebat er "uhyggelig", "dybt skræmmende" og "en skamplet".
Det siger en række internationale observatører, efter at Politiken har præsenteret dem for en række citater fra ledende medlemmer af Dansk Folkeparti.
Le Figaro: Kunne ikke ske herEnd ikke den yderste franske højrefløj kunne finde på at benytte sig af samme retorik, fastslår Frédéric Fritscher, debatredaktør på Frankrigs største borgerlige avis, Le Figaro.
- Det kunne ikke være sket uden at mange nationalforsamlingsmedlemmer ville have forladt salen i protest, siger Fréderic Fritscher om DF's Jesper Langballe, der fra Folketingets talerstol har kaldt islam "en pest over Europa".
Flere citater fra DF's frontfigurer får den franske antiracismeorganisation MRAP til at kalde debatten for "en skamplet på hele Danmarks ære".
MRAP's generaldirektør, Mouloud Aounit, er "dybt rystet" over "ordenes voldsomhed og det had, der skinner igennem".
The Independent: Uacceptabelt -I Storbritannien ville næppe nogen politiker eller kommentator fremsætte udsagn som for eksempel Pia Kjærsgaards om, at indvandrere er "mennesker på et lavere civilisationstrin".
- Det er da helt klart, at det ville være uacceptabelt her, siger The Independents debatredaktør Katherine Butler, til Politiken.
Den svenske forfatter og debattør Göran Rosenberg mener, at den danske debat er på en farlig vej.
- Danmark har bevæget sig derud, hvor vi ophører med at være en civilisation, et retssamfund. Man begynder at vænne sig til den racistiske retorik, siger han.
- Utænkeligt i det tyske parlamentOgså i det tyske parlament ville lignende ytringer være "utænkelige", siger Petra Follmar fra Institut for Menneskerettigheder i Berlin.
Hun siger samtidig, at tonen i debatten "bestemt ikke bidrager til at hjælpe med at integrere fremmede".
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2005/12/16/214520.htm

Europa gyser over dansk debat
Internationale observatører er chokerede over tonen i den danske integrationsdebat.
»En skamplet«. »Skinger og voldsom«. »Dybt skræmmende«. »Uhyggelig«.

www.politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=425390

Europarådets Resolution afvises
......."Den danske regering har i forbindelse med Europarådets undersøgelse af forholdene i Danmark og forud for vedtagelsen af resolutionen haft lejlighed til at svare på kritikken. Og den afvises blankt. Blandt andet med henvisning til, at Danmark ikke anerkender indvandrere og flygtninge som nationale mindretal. De falder derfor ifølge regeringen uden for de forpligtelser, der følger af Europarådets konvention om beskyttelse af nationale mindretal.
Venstres integrationsordfører Irene Simonsen er ikke imponeret over kvaliteten af Europarådets kritik.
»Europarådet taler om intolerance på det politiske plan og i vise medier. Men vi har altså ytringsfrihed i Danmark. Vi lever ikke i en diktaturstat, hvor der kan udstedes dekreter om, hvad pressen må skrive,« siger Irene Simonsen, der også afviser kritikken af folkekirkens særstatus i Danmark.
»Den følger af grundloven. Vil Europarådet nu også til at bestemme, om vi skal lave grundloven om.«
Dansk Folkepartis udenrigsordfører, Søren Espersen, kalder det en glidebane, at Europarådet nu vil have Danmark til at behandle de forskellige grupper af indvandrere og flygtninge som nationale mindretal.

»Det vil vi aldrig finde os i, og det vil jeg rejse over for statsministeren,« siger Søren Espersen.
»Jeg mener, at det er et faresignal, når Europarådet begynder at blande sig i, hvordan skolebøger skal skrives i medlemslandene. Ligesom det er foruroligende, at Ministerkomiteen opfordrer medierne til at være tolerante i forhold til etniske og religiøse grupper. Det må medierne selv bestemme, og det er uanstændigt, at man overhovedet drømmer om, at medierne skal have en opdragende rolle,« fastslår Søren Espersen.
Kritikken af Danmark fra de andre lande i Europa falder sammen med, at 12 danske forfattere nu er gået til angreb på det, de opfatter som regeringens og Dansk Folkepartis etniske diskrimination i Danmark. Samtidig har en større gruppe præster netop indledt en protestaktion mod regeringens stramninger af flygtningepolitikken."

http://www.berlingske.dk/grid/indland/artikel:aid=671398

Trygghet för krigsförbrytare
Den svenska generositeten och godheten är förvisso gränslös. Ytterligare ett vittnesmål om den saken ger nedanstående tidningsartikel.
Ur DN den 23/11 -05:
"KRIGSFÖRBRYTARE TRYGGA I SVERIGE
Ett tiotal irakier i Sverige erkänner att de begått krigsförbrytelser och övergrepp i Irak under Saddam Husseins tid."
"De forna Saddammännen finns bland de cirka 1.000 krigsförbrytare från en lång rad länder som vistas i Sverige, enligt Ölvebros uppskattning. Migrationsverket anger lägre mängd.
http://www.bgf.nu/svenskar/trygghet.html
Vår man i Prag
Mannen omnämns som "svensk". Det betyder att han fått svenskt medborgarskap och att svenska myndigheter - nu när han gripits i Prag - har ett visst ansvar för honom. I den bemärkelsen kan han väl betecknas som "vår man".
Samtidigt uppges att han kan vara "bin Ladens man".
Ur Expressen den 13/12 -05:
"En 39-årig svensk som av USA anklagas för terrorism och för att vara 'bin Ladins man i Sverige' har gripits av tjeckisk polis. Han skulle flyga från Arlanda till Beirut, men greps omedelbart när planet mellanlandade i Prag."
http://www.bgf.nu/svenskar/prag.html
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net