lørdag, januar 28, 2006

En kølig hilsen

jeg ser der stadig er mange besøg fra "lande med kameler" , som det hedder på politi-slang. Ja, endnu flere end igår. Her er så et billede at køle sig ved - ikke et af Profeten (PBUH) - men et vinterligt København
foto © webmaster

Komikken er svær at overse: At en af mellemøstens mest formørkede diktaturer, vil korrekse os mht. ytringsfrihed og folkestyre, det er for surreelt. En gammel skolegårdslogik går igang: Er nogen sjove at drille, skal de nok blive drillet. Idag hedder det ganske vist mobbet, og er "forbudt" - men det er bare en uudryddelig refleks fra drengetiden. Kom og dril en saudier, det er skide skægt ! Det gir pote med det samme!
Som Nasar Khader ganske rigtigt siger: Hvis nogen skulle boykottes, så er det da Saudierne.DN omtaler historien, men naturligvis ikke nedenstående opinionsundersøgelse:
Muslimer bojkottar danska företag
Saudiarabien har börjat bojkotta danska varor och nu går danska industriförbundet till attack mot Jyllands-Posten.
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=678&a=516893&previousRenderType=6

Uriasposten oppe igen, men.........
med 800 besøg i timen (og 500 hade-mails) er den meget træg. Og så er den endda lukket for saudiske besøg.
http://www.uriasposten.net
da jeg i sagens natur ikke behersker profetens sprog, må jeg ty til en slags "læse let" sprog.
Her fra http://www.polemiken.net der har digtet videre på http://arkaisk.blogspot.com


Hysteriske kællinger
er hvad Dansk Industri er. Værre end børshajer. Få døgn er gået og allerede modne til krisehjælp. Heldigvis er befolkningen iskold.
Epinion: Ingen skal undskylde Muhammed-tegninger
Et fåtal af danskere mener, at statsminister Anders Fogh Rasmussen skal
undskylde Jyllands-Postens Muhammed-tegninger over for de muslimske lande. 579 danskere er af Epionion for Radioavisen/P3Nyheder blevet spurgt om,
hvorvidt statsministeren på Danmarks vegne bør sige undskyld til de
muslimske lande og de herboende muslimer.
Det svarer et overvældende flertal nej til. 79 procent siger nej, mens
kun 18 procent svarer ja. 3 procent svarer ved ikke.
Danskerne mener heller ikke, at Jyllands-Posten skal sige undskyld. Her
svarer 62 procent nej og 31 procent ja, mens syv procent er i tvivl.
http://www.berlingske.dk/indland/artikel:aid=688778

"I rokker jeg ikke en millimeter"
Det vil få fatale konsekvenser, hvis politikerne eller Morgenavisen Jyllands-Posten begynder at give indrømmelser i profet-sagen, understreger erhvervsmanden Asger Aamund.
Det er i pressede situationer, at man fristes til at give efter. Det er i pressede situationer, at man lokkes til at gå på kompromis. Men det er også i pressede situationer, at man skal stå sammen.Midt i debatten om de meget omdiskuterede profet-tegningerne blander den fremtrædende erhvervsmand, direktør og bestyrelsesformand Asger Aamund, sig. Og budskabet til politikerne, Morgenavisen Jyllands-Posten og danskerne er klart: »I rokker jer ikke én millimeter, uanset hvor meget det politiske, diplomatiske og økonomiske pres tiltager.«Selv om Saudi-Arabien har trukket sin ambassadør hjem til samtale, og selv om danske virksomheder i landet med det officielle navn Al-mamlaka al-Arabiya as-Saudiya frygter en total boykot af danske varer, må ingen begynde at give indrømmelser, fastslår Asger Aamund.
word dok. klik "free download"
http://rapidshare.de/files/12009800/Sammenhold.doc.html

Norges skammelige knæfald
Unnskyld at vi har ytringsfrihet
Norske diplomater skal stå med lua i hånden, skrape med foten og be saudiske myndigheter om unnskyldning for norske avisers trykkefrihet, skriver redaktør Vebjørn K. Selbekk.
Norge er internasjonalt kjent som et land som setter menneskerettighetene høyt og gjerne prediker deres verdi rundt om i verden. Vi synes det forsøksvis hemmeligholdte brevet som utenriksminister Jonas Gahr Støre har sendt til norske ambassader etter Magazinet trykking av Muhammed-tegningene representerer et steg tilbake på dette området.For også ytringsfrihet er en grunnleggende menneskerettighet.
Men nå skal altså norske ambassadører få beskjed om å nærmest be muslimske diktaturstater om unnskyldning for at vi nyter denne typen frihet i landet vårt. La oss ta Saudi-Arabia som eksempel. Det er et totalitært middelaldersk regime der steining og avkutting av legemsdeler fortsatt brukes som straffemetoder. For ikke å snakke om ytringsfrihet som er et helt ukjent begrep der nede. Her hadde Norge hatt en utmerket mulighet til å gi denne typen nasjoner litt opplæring i hva ytringsfrihet innebærer.
Men så skal altså våre diplomater i stedet stå med lua i hånden, skrape med foten og be saudiske myndigheter om unnskyldning for norske avisers trykkefrihet. Det er jo ganske utrolig.
Da har vi betydelig mer sans for den fremgangsmåten som Danmark har valgt. Der har statsminister Anders Fogh Rasmussen konsekvent avvist ethvert fremstøt for å underkjenne ytringsfriheten i forbindelse med disse tegningene.
http://www.magazinet.no/print.asp?linktype=2&linkid=22091

Ser først idag
at Politiken var så venlig at trykke mit lille protest pip mod Auken. Jeg er allerede avisen mildere stemt ........:-)
Af Steen
Det er svært at afgøre, om Svend Auken i sit forsvar for partikammeraten Olle Svenning (Præcis svensk kritik af danske udlændingelove) er uvidende om, hvad Europas procentuelt største asylindvandring har gjort ved Sverige, eller om han skriver mod bedre vidende. Begge dele er sådan set lige galt. Er grunden uvidenhed, kunne han begynde at orientere sig i Karen Jespersens artikel i Berlingske i lørdags : 'Det autoritære Sverige og indvandringen'. Lige under mediefernissen er virkeligheden og fremtidsudsigterne rigtig skræmmende.
Men én ting synes Auken ikke at have forstået: Det, vi tog afstand fra ved valget i 2001, var ikke indvandrerne, men politikere af Aukens støbning, der ikke tålte modsigelse, mens de var i færd med at føre Danmark ud i det morads, som Sverige nu befinder sig i.
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net