søndag, januar 29, 2006

Koordineret misinformationskampagne

Islamisk Trossamfund får brug for al den Taquia de kan opbyde, for at lyve sig ud af en meddelagtighed i den velplanerede aktion der kører mod Danmark i øjeblikket.
Imamer opfinder vrede muslimer
Imam Abu Laban og andre danske imamer har opdigtet foreninger og opfundet vrede muslimer for at skaffe opbakning til protesterne mod Jyllands-Postens meget omtalte profettegninger.
De har også groft overdrevet, hvor mange muslimer, foreningerne reelt repræsenterer, skriver Ekstra Bladet.
Islamisk Trossamfunds talsmand, Kasem Ahmed, hævder, at foreningerne tæller 200.000 muslimer i Danmark, men en optælling, som Ekstra Bladet har foretaget, viser, at det reelle tal kun er 15.000.
Avisen har opsøgt 16 af de 28 muslimske foreninger, der på papiret står bag den officielle klage over tegningerne, som Rigsadvokaten behandler i disse dage. Men det viser sig, at flere af foreningerne ikke sksisterer.
Abu Laban indrømmer, at tallet er overdrevet:
- Det passer ikke. Jeg prøver at fortælle mine folk, at de skal lade være med at overdrive, siger han.
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2006/01/28/234904.htm

JP og ambassadører tror at de kan informere sig ud af problemerne. Det er meget lidt tænkeligt, når man ved hvilken paranoid rygtesmedje Mellemøsten er:
http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3524146/

IT krigen
en arabisk blogger synes at prale med at IT bombardementet har lagt Uriasposten ned igen. Og det skal der mange besøg til. Dette er ikke nogen spontan folkelig protest. Virker alt for velorganiseret, og inkluderer nødvendigvis stærkere kræfter end tilfældige græsrødder. Men god hjælp fra Danmark, vel at mærke.

http://funkb.blogspot.com/2006/01/blog-post_113838618410263901.html

Erik Meir Carlsens leder i BT:
Målet er at knægte ytringsfriheden og ydmyge den danske regering, som uden at blinke har bakket op om ytringsfriheden som en ukrænkelig del af dansk demokrati.

DRs TV-avis kunne i går erindre om, at Saudi-Arabien for 20 år siden med en tilsvarende boykot havde hindret DR i at vise en kontroversiel film »En prinsesses død«. Dengang var Dansk Industri håndlanger for den totalitære saudiske ledelse.
**********
Regeringen kan umuligt ydmyge sig eller undskylde på en avis' vegne, som saudierne krævede. Fogh må stå fast og hente støtte i EU.
Men der er ingen tvivl om, at situationen kan udvikle sig alvorligt.
http://www.bt.dk/leder:aid=416888
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net