fredag, januar 20, 2006

"Man tror inte det är satanister"

det er heller ikke mit første gæt.Så megen desto mere grund til at polisens mund er lukkede med syv segl. Ikke den første kirke der ryger sig en tur.
Överjärna kyrka vandaliserades
Överjärna kyrka spärrades av i går eftermiddag efter att ha blivit vandaliserad. Fönster har slagits sönder, föremål förstörts och gamla skrifter eldats upp. Enligt uppgifter till polisen kan föremål för 500 000 kronor ha förstörts. Polisens utredare är på plats och är mycket förtegna om vandaliseringen.Man tror dock inte att den är ett verk av satanister
http://www.lt.se/index.asp

nu ser jeg ikke meget TV, og slet ikke om morgenen. Her er et lille indblik i hvordan det går når Ole Stephensen kloger sig på samfundsspørgsmål:
TV2 om nazistisk sprogbrug der overgår Le Pen, i landet der indfører Apartheid
Journalister har som alle andre ret til at have en politisk overbevisning, men samtidig må man kunne kræve at det ikke direkte påvirker deres journalistiske virke. Ole Stephensen er en af flere journalister der dagligt misbruger sin position til politisk agiteren. I dag kunne man i Go’ Morgen Danmark på TV2 se et godt eksempel.
se: http://www.uriasposten.net/

Terrorister höll kvinnor fångna
Svensk polis misstänker att en terroriststämplad organisation har lurat två unga kvinnor, som var på flykt undan tvångsäktenskap, till läger i Mellanöstern. Där har de tvingats lära sig att hantera vapen och först efter nio år lyckades de rymma. Kvinnorna har berättat att värvningen i Sverige fortfarande pågår.
– Båda kvinnorna säger att det här är en verksamhet som pågår fortfarande i Sverige, att flickor som inte vill gifta sig fångas upp och luras in i terroristläger utomlands. De uppger att det fanns 40 respektive 50 ungdomar, pojkar och flickor, från Europa i lägren. En av kvinnorna har berättat att hon har träffat en handfull unga med kopplingar till Sverige.
http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_11587117.asp

Leitkultur
Hoffmanns værdier
Først på ugen gjorde TV2-Nyhederne et stort nummer ud af, at det svenske boulevardblad Aftonbladet angreb Danmark for fremmedfjendskhed. På Nyhederne tog den ellers altid overhjertelige oplæser Susanne Utzon Venstres Jens Rohde i aggressivt forhør, mens hendes kollega Lally Hoffmann bidrog med en omhyggeligt udvalgt buket af kritiske udtalelser fra europæiske avisredaktører, blandt dem én fra Süddeutsche Zeitung, der ironiserede over begrebet »danske værdier« og gjorde sig til med en påstand om, at man i hans land da aldrig ville tale om »tyske værdier«.
Havde TV2-journalisten nu gjort sit arbejde ordentligt, ville hun kunne have punkteret hans udsagn med henvisning til, at i den tyske udlændingedebat taler man hele tiden om nødvendigheden af en »Leitkultur«, hvilket begreb dækker det samme som »danske værdier«.
Og regeringen i delstaten Baden-Württemberg har udarbejdet et spørgeskema om demokratiet, hustruers og døtres rettigheder osv., som man skal kunne besvare for at blive statsborger. Måske nok så interessant et initiativ som et løst, på uvidenhed baseret angreb fra en inferiør svensk avis. Men åbenbart ikke interessant for TV2-Nyhedernes Lally Hoffmann. Forståeligt nok. Hun ville jo risikere at få sit verdensbillede forstyrret.
Claes Kastholm Hansen, Groft Sagt, Berlingske

Venstreintelligentsia ?
H.Vibeke-Holst, Vinn Nielsen, Jan Sonnergaard, Mette Winge, Marianne Larsen m.fl.:


»Man kan diskutere, om Dansk Folkeparti er et nazistisk parti, men
man kan i hvert fald sige, at det er et anakronistisk, nationalistisk parti. Man kunne også i overensstemmelse med den gode tone nøjes med at erklære, at de er nogle skiderikker og politiske bøller.«
Bent Vinn Nielsen erkender, at der måske er begået politiske fejltagelser ved at lukke nogle flygtninge ind, som man derpå ikke har bekymret sig om at integrere, men han er rystet over den drejning, debatten har taget.»Vi er i dag enige om, at det i sin tid var frygteligt at sende jødiske flygtninge tilbage til Tyskland. Om nogle år vil man se tilbage på vores tid med samme rædsel og skam.«

Hvis den bare én gang ville forholde sig politisk til den virkelighed som SR regeringen skabte, og som befolkningen reagerede imod i nov. 2001 - i stedet for at moralisere og æsteticere, så kunne man tale om en kulturkamp på lige vilkår. Men som det er med "vänsterns" åndelige spydspidser, bliver det varm luft og tom opinion der ikke forholder sig til veldokumenterede fakta: Rockwool, DREAM, Tænketanken, kriminalitet, massivt frafrald fra uddannelser - og ikke mindst, tab af social kapital og spirende splittelse og segregering.
Med en sådan "opposition" er det ikke engang sjovt - det er patetisk, uinformeret og amatøragtigt. Så flyt dog til Sverige hvis I trænger til medvind for samfunds-suicidale synspunkter - og til "samfundingeniører" der skider på virkeligheden, befolkningen og landet. De vil elske jer. I vil elske dem. I kan tage pensionen og kulturstøtten med og skrive udødelige samtidsromaner i kilometervis.
Den banale erfaring : endnu engang bekræftet, at den kustneriske og politiske sfære som hovedregel ikke kan rummes i samme hoved. Alligevel skal vi trækkes med kunstnere som politiske kommentatorer. Netop de, der har det særlige politisk handicap, at de ser verden moralsk og emotionelt. At Vinn Nielsen har skrevet en roman der hedder "En bedre Verden", er ingen garanti for at den ikke ville blive et lille helvede, hvis han havde magt som han har agt.
Alt det er ingen nyhed, vi må leve med det. Det er straks værre at man kan bygge et helt politisk parti på æsteticerende verdensforbedring : Det Radikale Venstre.
PS: Danmark sendte ganske få jøder i armene på nazisterne, i modsætning til svenskerne. Til gengæld har de gjort afbigt for deres nazisværmeri, ved at lade deres land kolonisere mer end dobbelt så meget som Danmark via 3. verdensindvandring.


Minoritet er blitt majoritet ved 32 Osloskoler
"man må vel til at diskutere" om ikke også normændene er nazister, ikke ?
På fire år er antallet skoler der minoritetsspråklige elever er i flertall, doblet.For hver hundrede elev ved Vahl skole er det bare fire som har norsk som morsmål. Vahl er den skolen i Oslo med aller flest fremmedspråklige elever. Ved 32 skoler i byen er nå flertallet av elevene fremmedspråklige, viser Statistisk årbok for Oslo 2005. I skoleåret 1999/2000 gjaldt dette 16 av Oslos kommunale grunnskoler.
– I klassen min går det én som er norsk. Eller: Hun er halvt norsk, sier Mounir El Hamouti (11) ved Vahl skole. Middelklassens hvite mennesker velger seg bort fra områder hvor det flytter inn «andre» mennesker.
Bosettingen i Oslo er ganske segregert fra før, og nå søker noen norske, hvite foreldre enten om at barna skal få gå på en skole med flere etnisk norske barn, eller de flytter med barna.
Skoler på østkanten opplever at barn som gikk i førskolen, aldri begynner på skolen der, bekrefter rektor Trine Hauger ved Vahl skole.
– Noen etnisk norske familier velger å flytte før skolestart.

http://www.dagsavisen.no/innenriks/article1912120.ece

Et "fremtidssikret" job
arbejdsløsheden, som ikke er de angivne 5 %, men i virkeligheden 24 % af alle i arbejdsfør alder, risikerer ikke at ramme denne branche:
Säpo letar terrorister bland invandrare
Den ökade hotbilden för terrordåd gör att säkerhetspolisen Säpo förändrar sitt sätt att arbeta. Bland annat letar man nu terrorister bland andra generationens invandrare, rapporterar Sveriges Radio Örebro.
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=514629&previousRenderType=6
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net