tirsdag, januar 17, 2006

Hvem er egentlig en skandale ?

Af Tim Pallis
Jeg er dødtræt af pressens fortsatte urimelige hetz mod Louise Frevert (DF). Hun har ikke sagt andet, end hvad millioner af danskere tænker i disse år. Da jeg var ung, og miljøbevidstheden vågnede, sagde vi til hinanden, at menneskets civilisation var en slags hudkræft på jordens overflade.
Der er »pest over Europa«, sagde Hartvig Frisch - det var kommunismen og nazismen, han mente. Om føje år, når de kulturradikale har fået læst lidt mere om, hvad islam er, vil de nok også indrømme, at islams religionspolitik er nazismens og racismens sande arvtager og ikke Dansk Folkeparti. Det er foreløbig det eneste parti, som har mod nok til at sige tingene lige ud af posen. Og igen og igen skal vi høre disse perfide insinuationer om racisme og nazistiske tilbøjeligheder lige fra den yderste venstrefløj til langt ind i de borgerlige rækker. Det er til at brække sig over.
Bestsellers
Når Jesper Langballe (DF) gør Poul Friis i "Tonen i indvandrerdebatten" i P1 Formiddag opmærksom på, at Hitlers "Mein Kampf" og "Sions vises protokoller" læses i Mellemøsten, argumenterer Poul Friis med, at det gør de også i Greve. Det er en meget dårlig og fræk argumentation, når han udmærket ved, at disse værker er bestsellers i den muslimske verden. De fleste almindelige muslimer beklager, at Hitler ikke gjorde arbejdet godt nok, så derfor må de gøre noget ved sagen. I koranen står det højt og flot, at jøderne nedstammer fra aber og svin, og Muhammed gav personlig ordre til den første holocaust på en jødisk stamme i Medina. Kvinder og børn blev gjort til slaver, og det, ved vi, hvad betyder, og mere end 800 mænd fik skåret halsen over og puttet i et hul i jorden.
*******************
Hjernevask
Jeg er ganske enig med Louise Frevert i, at millioner af muslimer gennem 1.000 år er blevet hjernevasket af muslimske præster, og kunne skrive lange kronikker om, hvad det drejer sig om. Og jeg kan også gå ind for, at muslimer i fremtiden »vil forstå at få indflydelse i flere og flere af vore vigtigste organer og besætte nøglestillinger, uden at danskerne opdager faren - før det er for sent«. Centerlederen på DRC er et godt eksempel på dette, idet han slet ikke er opmærksom på den reelle islamiske racisme mod jøder og vantro og det islamiske had mod hele vor livsform, men i stedet fokuserer på kritikken heraf.
Niels-Erik Hansen afslutter med følgende svada mod Louise Frevert:
»Det er fuldstændig det samme, som jøderne blev beskyldt for. Man beskylder en bestemt etnisk befolkningsgruppe for langsomt at overtage og undergrave det danske samfund.«
Han vender tingene fuldstændig på hovedet. Det er slet ikke det, det handler om. Nazismen er heldigvis væk, men islamismen er ved at sejre overalt i verden, og det er problemet i dag. For de læsere, som stadig er i tvivl, kan jeg anbefale læsningen af Mark Steyns artikel "It's the Demography, Stupid" på www.opinionjournal.com
http://www.jp.dk/morgenavisen/mjpk:aid=3498436/
hele læserbrevet her:
http://www.jp.dk/morgenavisen/mjpk:aid=3498436/

Essay: denne komprimerede fremstilling af Islam viser at Pallis er mindre ukyndig på islam end de fleste.
Har Islam mange ansigter eller er Islam én?
word dokument
http://files.upl.silentwhisper.net/upload1/Islam_ansigter.doc

og som en naturlig forlængelse:
Islamister sætter trumf på jødehad
Af Bent Blüdnikow
Irans præsident har sagt, at Holocaust er en myte. Men han står ikke alene. Holocaustbenægtelse benyttes i voksende omfang af islamistiske politikere og kommentatorer - og af studerende på danske universiteter.»De har fundet på myten om, at jøderne blev massakreret. De har placeret denne skrøne over Gud, religionerne og profeterne«.
http://www.berlingske.dk/grid/kultur/artikel:aid=683176

lang , men læsværdig. Mon ikke en og anden dommer, læge, politibetjent eller socialrådgiver får enkelte isnende associationer her ?
A Prophetic and Violent Masterpiece
Theodore DalrympleWinter 2006
When, as a medical student, I emerged from the cinema having watched Stanley Kubrick’s controversial film of A Clockwork Orange, I was astonished and horrified to see a group of young men outside dressed up as droogs, the story’s adolescent thugs who delighted in what they called “ultra-violence.”

The film had been controversial in Britain; its detractors, who wanted it banned, charged that it glamorized and thereby promoted violence. The young men dressed as droogs seemed to confirm the charge, though of course it is one thing to imitate a form of dress and quite another to imitate behavior. Still, even a merely sartorial identification with psychopathic violence shocked me, for it implied an imaginative sympathy with such violence; and seeing those young men outside the theater was my first intimation that art, literature, and ideas might have profound—and not necessarily favorable—social consequences.
A year later, a group of young men raped a 17-year-old girl in Britain as they sang “Singing in the Rain,” a real-life replay of one of the film’s most notorious scenes.....................................................
http://www.city-journal.org/html/16_1_oh_to_be.html

Borgerlig svensk logik
synes at være : Når vi nu har nedbragt indvandringen noget, ved administrativt at begrænse anerkendelsesprocenten fra 42 til 9 % på 4 år, ville det være skrækkeligt hvis nogen mener de skal blande sig parlamentarisk i den folkeombytning vi har forårsaget i 25-30 pr. Usch ! Jamen Malm, hvad med "anhörigeindvandringen" - kædeindvandringen gennem de såkaldte "familiesammenføringer".
Den fortsætter ufortrødent med godt. 20.000 om året.Et tal der kun vil stige.
Hvorfor ikke snuppe SD´s politik, hvis I ikke vil ha dem i Riksdagen.
Det er den normale måde at eliminere modstandere på? Spørg Persson.
Extremister i kulisserna
Sverigedemokrater på gång Det kan vara dags att höja ett varningens finger för de främlingsfientliga sverigedemokraterna inför valet i höst. Partiet har fått nya möjligheter till ett stort steg närmare ett genombrott, skriver liberala ungdomsförbundets ordförande Fredrik Malm.
************
og Malm finder intet forkasteligt i at et lovligt parti udelukkes fra "eksisterende anoncemedier" ?
En køn liberal:
Enligt tidningen Resumés granskning av riksdagspartiernas valbudgetar (Resumé 10/2 2005) kommer miljöpartiet, med fem procents väljarstöd, i valet i höst att ha en central budget på sex miljoner kronor. De etablerade partierna har dessutom stora fasta kostnader för ombudsmän, kanslier och intern verksamhet.Även om sd utestängs från etablerade annonsmedier kan de numera bekosta brevutskick till väljarna i stället – förmodligen med minst lika stort genomslag.
*************
Det politiska landskapet har alltid plats för fascister, populister och allehanda lycksökare. Men utrymmet varierar beroende på hur andra lyckas och graden av mottaglighet för rasistisk propaganda i samhället i stort.
Om dagens riksdagspartier inte förmår att möta framtidens utmaningar på ett sätt som skapar tillit och förtroende, riskerar även Sverige att inom ett par mandatperioder dras med de främlingsfientliga i riksdagen.
http://www.svd.se/dynamiskt/brannpunkt/did_11563812.asp
Liberala Ungdomsförbundet (sv.til Venstre Ungdom):
http://www.luf.se

Nobelprisen til Hirsi Ali ?
nu er det ganske vist Frp. der foreslår det, så kan man jo aldrig vide sig sikker........
foto © webmaster
PRESSEMELDINGFra stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde (FrP)Dato:12.01.06
Foreslår Ayaan Hirsi Ali til Nobels Fredspris 2006
Stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde mener den nederlandske politikeren Ayaan Hirsi Ali bør få fredsprisen for sitt arbeid for islamske kvinner og barns grunnleggende rettigheter og muligheter i Europas demokrati.
Hirsi Ali har i en årrekke vært talsperson for islamske kvinner og barns frihet og rettigheter. Hun har blant annet vært sterkt kritisk til nederlandske myndigheter for ikke å ta tak i problematikken. Hirsi Ali har dokumentert og presentert hundrevis av saker hvor unge muslimske kvinner i Nederland er blitt utsatt for vold og seksuelle overgrep.- Hun har utmerket seg som en uredd og modig representant for millioner av umyndiggjorte muslimske kvinner verden over. Hun har flere ganger blitt truet på livet av konservative muslimske miljøer, men aldri latt truslene stoppe hennes arbeid, sier Tybring-Gjedde.......
http://www.rights.no/islam_gen/sent_deb/ayaan_hirsi_ali/hrs_24.84_060117_103.htm

EU´s omdømme på spil
DR mener overskriften skal være :
Dansk integrationspolitik bygger på frygt. Det dur ikke, mener Europarådets menneskeretskommissær.
Kommissær: Danmarks omdømme er på spil
Danmarks internationale omdømme står nu på spil, mener Europarådets menneskerettighedskommissær, Alvaro Gil-Robles.
Det er kun en måned siden at Europarådets ministerkomite kritiserede Danmark for manglende respekt for mindretallene.
"En fornuftig integrationspolitik samler i stedet for at bygge barrierer."
Alvaro Gil-Robles
"Der noteres et lag af intolerance i det danske samfund, på den politiske arena såvel som i medierne", hedder det i resolutionen.
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2006/01/17/100222.htm
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net