fredag, januar 13, 2006

Ekstrabladets fatwa

Jeg prøver at rationere dette emne, men denne leder var svær at overse. Jeg ville have foretrukket at EB havde kaldt det en "bandbulle" efter god gammel kristen skik:

EKSTRA BLADET udsteder hermed en fatwa imod den bande omkringrejsende muslimer, som med opholdstilladelse og/eller statsborgerskab i Danmark har travlt med at bagtale vor nation. Deres hensigt er at få den muslimske verden til at boykotte Danmark.
*********
SOM AFSLØRET i Ekstra Bladet i går har disse danskfjendtlige bander vist deres landsmænd i disse diktatur-regimer alle mulige tegninger, fundet på internet og andre steder, af Muhamed, fremstillet som pædofil - og foregivet, at nedgørelse af islam er almindelig i Danmark. Skønt vor fredelige nation såmænd blot har brugt tre måneder på at småsnakke om Jyllands-Postens halvkedsommelige tegninger, der intet har med denne beskidte aktion at gøre.
*********
VOR FATWA har følgende budskab: Vi beder Fanden om at straffe hver en løgnagtig muslim, som drager rundt med falske budskaber om den danske nation. Og vi beder Allah om at eksportere alle ondskabsfulde muslimer, der er krøbet i ly i det danske demokrati, mens de bruger kræfter på at svine det til. Lad dem få plads i et af de 56 muslimske diktaturer, som de har så travlt med at rejse rundt til for tiden - selv om de engang flygtede fra dem. DET VAR det hele. Pyha, hvor det lettede!
http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?TemplateID=4587

"tonen" - eller rettere styrken, går i crecendo - her en ægyptisk fætters venlige hilsen. Det tætteste man kan komme på vold rent verbalt. Man kunne ramme den ind og hænge den op på væggen, med titlen: "Why I dislike Islam". Man kigger ned, ikke i en "kulturkløft", men i en afgrund:

Sværd og slaveri venter jer
"I er alle lus " ("Ni är alla löss")
En egyptisk borger kommenterer striden om Muhammed-tegningerne. ”Og husk på, at vort rige fra begyndelsen var bestemt til at herske og til at civilisere og oplyse primitive stammer og folkefærd som jer,” skriver han.
Af HISHAM ELBATAL, JP 13. jan.
muslimsk borger i Egypten,
Cairo

Til chefredaktøren på den danske avis Jyllands-Posten, statsministeren og udenrigsministeren i provinsen Danmark.
"JEG LÆSTE for nylig om det postyr, som offentliggørelsen af 12 tegninger af vor profet (fred være med ham) har resulteret i. Desværre tildeler vi ikke små lande eller store landsbyer som Danmark særlig opmærksomhed eller følger med i sådanne landes aviser. word dok. :
http://files.upl.silentwhisper.net/upload3/svard_og_slaveri.doc

http://www.jp.dk/nc_login_accept?url=morgenavisen/mmeninger:aid=3492170&jp_user_id=95618G9F902E261308
Boykot ?
den skal da være velkommen. Her et snapshot af bytteforholdet
Egypten er blandt Danmarks største markeder uden for Europa. Eksporten fra Danmark har imidlertid – som det gør sig gældende for de øvrige EU lande – været faldende gennem de seneste år. I 2003 lå eksporten på knap 800 mio. kr. Den danske eksport til Egypten består hovedsageligt af investeringsudstyr, især kraft-, special- og elektriske maskiner, foderstoffer samt visse fødevarer så som ost og smør. Importen fra Egypten har gennem mange år været beskeden (ca. 50 mio. kr.). Det danske overskud på handelen med varer mere end opvejes af Egyptens indtjening fra danske skibe, der passerer Suez-kanalen, og fra danske turister.
http://makeashorterlink.com/?X2BB1167C
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net