onsdag, januar 11, 2006

Ekstra Bladet - sidst med det første ?

Nå, det er nok bare fordi de har lanceret et "kriminalmagasin", at de bringer gamle nyheder. Til gengæld skriver de sandheden, og overlader den ikke som Aftonbladet til lokale Göteborg nazister at klistre op på murene i byen. Bortset fra at AB´s løgne er den rene gødning for politiske analfabeter. Hvilket nok overstiger deres fatteevne.
Sex-bøddel smagte egen medicin
To svenske piger gruppevoldtaget - i fængslet udmålte fangerne selv straffen
I Sverige er millioner i tvivl om, hvorvidt de skal le eller græde. En indvandrer, der er sigtet for en af mange års groveste voldtægter i Göteborg, er blevet indlagt med nervesammenbrud og har fået retssagen, der kan sende ham både i fængsel og måske ud af landet for altid, udsat på ubestemt tid. Årsag: den 18-årige blev voldtaget i fængslets syge-afdeling - som hævn.
http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=329624

Göteborgare exponerar de somaliska våldtäktsmännen
För drygt ett år sedan överfölls två unga svenska kvinnor av ett gäng somalier i Göteborg. Främlingarna gängvåldtog en av svenskorna och misshandlade och rånade de båda. När media med Aftonbladet i täten rapporterar om händelsen och den pågående rättegången mot somalierna görs det främst för att ljuga för sina läsare och påstår att de åtalade är svenskar och finländare.
http://www.info14.com/ifokus2.php?id=94

Hasselbachs kronik til anbefaling. Se iøvrigt http://www.uriasposten.net
Kronik: Hvorfor er der forvirring om racismebegrebet?
Af Ole Hasselbalch, professor, jur.dr., Humlebæk
Over for bestræbelsen på at ændre ordet "racisme"s betydning har de europæiske ledere og pressen snorksovet i timen. I stedet for at holde fast i begrebets rette indhold har politikere og journalister, der burde vide bedre, i hobetal fremhævet sig selv ved at eftersnakke vrøvlet, skriver kronikøren.
http://www.jp.dk/meninger/ncartikel:aid=3487324

Hyklernes vagtparade
skoleborgmesteren følger i Margrethe Vestager og Bregengaards fodspor : "»Forældre skal ikke ud i politiske eksperimenter med deres børn« (Vestager)* . Disse dyrebare "guldklumper" - Men altså gerne et land ?
Skoleborgmester sendte sin datter på privatskole
JP København 11. januar 2006
Selv om den nye skoleborgmester Bo Asmus Kjeldgaard (SF) vil have forældre til at vælge folkeskolen, sendte han selv sin egen datter i privatskole.

»Den københavnske folkeskole skal være forældrenes naturlige førstevalg.«
Det mener hovedstadens nye børne- og ungdomsborgmester Bo Asmus Kjeldgaard (SF), som har det politiske ansvar for byens folkeskoler. Selv har han dog valgt folkeskolen fra til sine børn. Hans yngste datter Nina, der nu går i 2. g på Nørre Gymnasium, blev i 8. og 9. klasse sendt på den private grundskole under Det frie Gymnasium. Og den ældste datter Tanja på 20 år gik i 8., 9. og 10. klasse på den eksperimentelle skole, Statens Pædagogiske Forsøgscenter, der ejes af staten.
Alligevel mener Bo Asmus Kjeldgaard ikke, at han sender tvetydige signaler til københavnske forældre.
*word dok.:
http://files.upl.silentwhisper.net/upload0/Not_in_my_backyard.doc
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net