torsdag, februar 09, 2006

Laila Freivalds usselhed

Sverige lægger sig plat på maven for Hitzbollah i Beirut.
Niels Funcke endu eneste der protesterer, og minder om svensk eftergivenhed overfor nazi regimet. Man kunne gætte på at denne monumentale fejghed vil give en ordentlig rekyl på den svenske regering - og masser af reklame til SD.

disse ord af Sveriges udenrigsminister, burde hugges i marmor og hænges op til evig skam og skændsel.
Update: Iflg. svenske radionyheder, begår Freivalds grundlovsbrud på grund af Hitzbollah retorik i Beirut, men hvornår har det generet en svensk sosse ? En fantastisk hast Sverige indretter sig efter terrorister med! Hvem blir´ de næste, som svenske myndigheder underkaster sig ? Svenske politikere endnu en gang helt blottede for stolthed og vilje til at forsvare noget som helst.
Hör diskussionen
Journalisten Nils Funcke, författare till boken ”Tryckfrihet under tryck” och Ingmar Karlsson, svensk generalkonsul i Istanbul och mellanösternexpert, diskuterar utvecklingen apropå den släckta sidan hos Sverigedemokraterna. Jörgen Huitfeldt, P1-morgon, intervjuar.

»- Jag ber om ursäkt för att vi i Sverige har enstaka personer som är så hänsynslösa och medvetet kränker andra människors religion.«

http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_11790299.asp

http://www.sr.se/cgi-bin/ekot/artikel.asp?Artikel=793041


Säpo lägger locket på

Man må konstatere at det er forbudt at sprede billeder af profeten Muhammed i Sverige. Dermed er Sveriges retstilstand på det område i lighed med Malaysias. Jeg beklager at jeg ikke har SD´s tegning på lager.
Säpo väljer nu att lägga locket på när det gäller hur de fortsatt kommer att agera angående Muhammedbilder som publiceras på nätet. Men de ser läget som mycket allvarligt.
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=520416&previousRenderType=6


"A Farewell to mullahs"
(foto © webmaster)
I mange år har Danmark uden et eneste kritisk spørgsmål troet på alt, hvad mullaherne har bildt systemet ind. De har – takket være vores naivitet og mediernes forkærlighed for turbaner og fuldskæg – opnået en mufti-agtig status i Danmark.
Det er simpelthen en katastrofe, at man i et verdsligt land i så mange år har givet efter for rabiate mullahers religiøse krav, der i den grad helt fra starten har været imod vore grundlæggende demokratiske værdier.
Langt om længe har integrationsministeren fundet ud af, at mullaherne ikke er til at stole på. Beretningerne om mullahernes horrible bedrifter fortalt af tusinder af flygtninge over hele verden siden 80´erne var ikke nok til at få de danske myndigheders øjne op. Åbenbart ønskede Danmark selv at opleve en katastrofe skabt af disse skæggede hooligans. Bedre sent end aldrig.
»Jeg synes, at der i dag står et klart billede af, at det ikke er imamerne, vi skal sætte vores lid til, hvis vi skal have integrationen i Danmark til at fungere,« siger integrationsminister Rikke Hvilshøj.
Groft sagt ønsker Rikke Hvilshøj tillykke med denne åbenbaring.Men hvordan kan mullaher være så elendige og uoplyste, at de fanatisk tror på, at deres profet er en fransk klovn med en grisemaske på. Helt ærligt – burde de ikke få et par fatwaer for denne forveksling og krænkelse af deres egen profet?
Farshad Kholghi, Groft Sagt, Berl.

Gud hjælpe mig om ikke
"Folkesundhedsinstituttet" ikke lukker en ølbrygningskonkurrence, fordi den i virkeligheden har været ulovlig i 17 år. Som om det ikke var nok at udenrigsminister Freivalds udøver flagrant internetcensur overfor Sverigedemokraternes hjemmesider. Formentlig i strid med samtlige svenske og europæiske love. Protestér ! Emigrer ! (foto ©webmaster)
Folkhälsoinstitutet stoppar SM i ölbryggning
Det blir inget SM i ölbryggning i Kalmar i år. Tävlingen, som skulle ha gått av stapeln den 1 april, stoppas av Folkhälsoinstitutet som hävdar att ölbryggning enligt lagen bara är tillåtet för husbehov.
Svenska hembryggarföreningen har arrangerat mästerskapet för 17:e året i rad. http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=520331&previousRenderType=3


Tabte ansigter
Weekendavisen 10. februar 2006
Den forsvundne profet
WA skriver blandt andet:
Hvide pletter. I Sverige har man renset skolebøgerne for billeder af profeten. Herhjemme viser Encyklopædien vejen.
Af ARNE HARDIS
»NÅR de store nyheder gungrer, har de små det med at blive overset. Tag den interessante lokalhistorie fra Hagaskolan i Varberg i Sverige, som til sin bestyrtelse opdagede, at man af uagtsomhed var kommet til at have en lærebog fra 1993, som afbildede profeten Muhammed med ansigt og det hele. Det medførte en del opstandelse hinsidan, og forlaget Liber standsede straks salget af bogen, indledte en hasteundersøgelse og endte med beskæmmet at trække bogen tilbage.
Det var store tider for Hallands Nyheter, som afslørede sagen og nu kunne ringe rundt til samtlige skoleledere og spørge dem, om de lå inde med den slags litteratur? Alle kunne heldigvis melde hus forbi, kun Hagaskolan var af vanvare kommet til at bruge en bog med profetens ansigt synligt.
Egentlig en interessant historie, eftersom de to billeder af profeten ifølge det oplyste (i de svenske net-aviser gengives de ikke) hverken var krænkende, ondskabsfulde eller morsomme – de var taget fra et par persiske og irakiske håndskrifter fra 1200- og 1300-årene. Men Abd al Haqq Kielan, talsmand for Sveriges muslimer, fandt det trods glæde over, at billederne ikke var egentlig krænkende, »plågsamt att bilderna finns kvar i undervisningen,« og det gør de så heller ikke mere.
Den bemærkelsesværdige historie fandt kun vej til en lille håndfuld aviser i Danmark og kun i notestørrelse. Det er synd, for gransker man de svenske mediers dækning, fremgår det, at det slet ikke er nogen ny foreteelse i Sverige – Dagens Nyheter oplyste tirsdag, at man godt kan få et billede af profeten at se, blandt andet i Svenska Nationalencyklopedin (1994), men med »bortmaskat ansikte«. Og så er den nysgerrige egentlig lige vidt.
MEN så melder det store spørgsmål sig jo automatisk, hvordan man håndterer det hemmelige ansigt i danske leksika?
I Den Store Danske Encyklopædi (1999), hvor opslaget om Muhammed er skrevet af Jørgen Bæk Simonsen, har man valgt at illustrere artiklen med nøjagtig samme illustration som den svenske pendant, nemlig med en persisk akvarel fra 1500-tallet, hvor profetens ansigt blot er en hvid plet.«

"In the eye of the Fire-Storm"

m. bla. Akkari, Abdul Laban, Søren Espersen, Asger Aamund, Naser Khader m.fl. Mister Brabant er ret så tuff. Pastor Borch Hansen må man ta med som et kuriosum. Fin dækning BBC 4 giver:
Denmark: In the Eye of the Cartoon Storm (30 min)
Broadcast on Radio 4 - Thu 09 Feb
Malcolm Brabant travels to Copenhagen to investigate the origins of the dispute over the Prophet Mohammed cartoons.http://www.bbc.co.uk/radio4/denmarkcartoon/pip/vmmcz/

Taqiya Bossa Nova - featuring Abu Laban


Update: Don´t mess with Big Sister.
svenske PET lukkede SD´side på ordre fra minister Freivalds . Hvilket hun må have vidst da hun var i SR kl. 17. Sådan !
Så gik beskeden måske hjem i Sverige, landet der også uantastet praktiserer Berufsverbot overfor det lovlige partiers medlemmer. Folkestyre DDR style, blot endnu ikke en republik.
Säpo stoppar sajt med Muhammedteckning
Säpo och UD fick Sverigedemokraternas internetleverantör att vid 17-tiden på torsdagen släcka ned partiets hemsidor på internet.
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net