onsdag, marts 01, 2006

"Det undertrykte flertal"

Seidenfaden, der er født borgerlig men med tiden er blevet Gentofte- pink-utopist, forsøger her at forklare at danske vælgere undertrykker sig selv. Her er altså tale om ren vælgermaschochisme. Den vildførte flok af stemmekvæg vil simpelthen skade sig selv. Begriber Seidenfaden selv, det han skriver og siger nu for tiden ?

Hvordan Anders Foghs succes undertrykker et flertal af danskerne.
Af Tøger Seidenfaden
DER FINDES i enhver befolkning en hel del mennesker, der er bekymrede, utrygge og måske ligefrem fjendtligt indstillede over for mennesker, der er fremmede og anderledes. De har, som dronning Margrethe engang udtrykte det, »svært ved at genkende medmennesket bag de fremmedartede træk«.
- Jo mindre uddannelse og jo mindre økonomisk sikkerhed man har, jo større er sandsynligheden for, at man tilhører den gruppe. Der er naturligvis tale om en statistisk sammenhæng og en gennemsnitsbetragtning: Der er masser af eksempler på højtuddannede og velhavende mennesker, der er skeptiske eller negative over for indvandrere, og der er masser af mennesker uden uddannelse og med en svag økonomi, der har det helt fint med andre i samme situation, selv om de har en anden hudfarve eller religion.
**********
Anders Fogh Rasmussen har bygget et på overfladen succesrigt politisk fængsel, der undertrykker det store flertal af danskere. Det er mere og mere livsnødvendigt, at vi bryder ud af det. Men det bliver ikke nemt.
http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=440633

Fogh, gå af !
Jamen, det er jo knippelgodt set af Jensen. Man bør gå mens man er på toppen, og hvilket tidspunkt kunne være mere velvalgt end nu, med et næsten absolut V-DF flertal? Mon ikke denne super kronik dukker op på DN Debatt ?
(foto: Jensens skyggekabinet ? (Nomos forside)
Information 1. marts 2006,
Vi må gøre op med os selv, hvem de virkelige forrædere er. De, der kræver at få sandheden at vide, eller de, der inviterer os indenfor i selvbedragets og løgnens fællesskab
Af Carsten Jensen
Med sin anklage i Berlingske Søndag mod forfattere, medier og dansk erhvervsliv for at have svigtet, fordi de antyder, at han burde have lagt afstand til Jyllands-Postens Muhammed-tegninger, afslører Danmarks statsminister, hvor trængt han er. Desperationen står skrevet med stort. Det allermest desperate er dog, at Anders Fogh Rasmussen gør en stillingtagen for eller imod ytringsfriheden identisk med en stillingtagen for eller imod sin egen person.
********
Vi har aldrig fået en debat om velfærdsstatens fremtid. Vi har aldrig fået en debat om de liberale idealer, han har svigtet. Vi har aldrig fået en debat om regeringens tvangsægteskab med Dansk Folkeparti. Vi har aldrig fået en debat om menneskesynet bag udlændinge-politikken.
Skizofren patriotisme

Hvis dansk indvandrerpolitik var en bog, så ville den som omslag have Jyllands-Postens karikaturer. For her udstilles sandheden usminket. Et opgør om værdierne, der tager forhånelsens form. Det ved vi alle sammen godt inden for landets grænser. Mange bifalder det. Andre føler ubehag, men er tavse. Nogle få siger fra. Men det er en hemmelighed, vi står sammen om. Vi må ikke sige sandheden uden for Danmarks grænser, for så bringer vi landets sikkerhed i fare. Vi opfordres til at udvikle en historisk ny og helt ejendommelig fædrelandskærlighed, som af bitter nødvendighed taler med to tunger: En skizofren patriotisme. Indadtil er vi dybt mistroiske over for landets etniske mindretal. Udadtil elsker og respekterer vi dem ligesom hustrumishandleren, der omsorgsfuldt vasker blodet af sin kones maltrakterede ansigt, når politiet står uden for døren, for så at genoptage gennembankningen, når ordensmagten beroliget er gået bort igen.
*********
Anders Fogh Rasmussen, det er dig, der med din fatale kortsynethed, fejlanbragte konfrontationslyst og politi-ske amatørisme har ført Danmark ud i katastrofen. Det er dig, der har ansvaret for den største udenrigspolitiske krise i 60 år. Tiden er kommet, hvor du bør gå af.

Carsten Jensen er forfatter
http://makeashorterlink.com/?M59A629BC

Profeti.....

eller ønsketænkning? Lunds studenter kan opleve oraklet.


Anpassning
Skulle Seidenfaden ikke flytte til Sverige - sådan mere permanent?
"Länge har samhället och personer i majoritetsbefolkningen krävt att de som tillhör olika minoritetsgrupper, de diskriminerade själva, skall ändra på sig och anpassa sig. Utredningen har strävat efter att vända på perspektivet, att utgå från att också majoritetsbefolkningen behöver ändra sitt handlande och inte bara eller ens främst att olika etniska minoriteter skall anpassa sig.
Det är alltså nu dags att ställa krav på att de som är starka och har resurser ändrar sitt beteende. ..."
Ur utredningen "Räkna med mångfald",
SOU 1997:174
http://www.bgf.nu/anpassning/index.html

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net