fredag, marts 10, 2006

Dialog ? Krav og trusler !

"I har en sidste chance" sagde "den kuwaitiske lærde Tareq al-Suweidan" foruden at true, kræve censur og en væltet regering. Smid ham dog ud af landet med hovedet først til London, hvor egypterne åbenbart har forvist ham.
- Alt imens danske muslimer opfører sig fornuftigt, og får ros fra DF, inviterer DIIS og Politiken sprøjtegale fundamentalister for yderligere at drive en kile ind melem , hvad der ligner regeringen og befolkningen på den ene side, og oppositionen og ummahen på den anden.
Som om det ikke kunne være nok, forlanger ex. ambassadør Herluf Hansen at regeringen går af. Yeah ! Tag lige et kig på meningsmålingerne. Snart forlanger oppositionen og Politiken det vel også. Hvordan skal de ellers komme af med en populær regering?
DIIS har valgt side - og det er den forkerte. En patetisk forsamling af arabiske opviglere og danske Quislinger.
Og et kvalificeret gæt: Mens dette oprørende show kørte hen over skærmen, raslede stemmerne ind til DF og Venstre.
En af de dage hvor wemaster føler trang til at benytte sig af sin søfartsbog, og de særlige rettigheder den giver:

http://www.danishmuhammedcartoons.com/Apology.html

Mislykket møde
Af: ERIK MEIER CARLSEN
Konferencen sluttede med, at de tilstedeværende muslimer stillede krav om et islamisk institut i København, muslimers censurering af danske skolebøger og en TV-serie, som skulle informere om islam. Det var et dybt tvivlsomt arrangement, som Udenrigsministeriet og DIIS afholdt ved at invitere arabiske muslimske lærde til København.
*********
Opfordringen til at vælte Fogh-regeringen blev garneret med udtalelser, der mindede om trusler: Her blev det konstateret, at København var en fredelig by, men ikke nødvendigvis ville forblive en sådan.
Den egyptiske prædikant, Amr Khaled, er DIIS' partner i arrangementet. Han menes reelt udvist fra Egypten, fordi han som TV-prædikant udfordrede konservative imamer ved at sætte spørgsmålstegn ved muslimske kvinders tørklæde-tvang. Han har i dag bopæl i London, hvorfra han kan fortælle verden om islams enestående kvaliteter.

*********
Konferencen sluttede med, at de tilstedeværende muslimer stillede krav om et islamisk institut i København, muslimers censurering af danske skolebøger og en TV-serie, som skulle informere om islam. Som »krav« helt uantagelige.
- De fremstår jo uvægerligt som krav om, at danske demokratiske institutioner skal afgive kompetence til muslimer, hvis folkelige grundlag er helt ugennemsigtigt.
Kombinationen af danskere - der er mere optaget af at bruge situationen til angreb på regeringen og dens udlændingepolitik end på at informere redeligt - og så muslimske »åndelige« ledere - der har fået forvokset selvtillid efter de skændige ambassade- og flagbrændinger og nyder at bruge terror som trussel - er frastødende og dømt til at uddybe konflikten.

http://www.bt.dk/leder:aid=426538/

Censur eller selvcensur ?
Nogle husker nok Alasdair Palmers Telegraph interview fra 19 februar med Patrick Sookhdeo:
'The day is coming when British Muslims form a state within a state'
Hvorfor den nu er væk "for legal reasons", er ikke godt at vide. Måske er den ligefrem blevet ulovlig i mellemtiden.
The British daily, the International Herald Tribune published a wake-up call to England, warning the citizens of its fine state of the dangers of Islam.Then, they thought better of it, and took the article down:A wake-up call addressed to the British government by an expert on Islam has been removed from the Telegraph website "for legal reasons".
den oprindelige artikel:
http://exposingislam.blogspot.com/2006/02/day-is-coming-when-british-muslims.html
den forsvundne:
http://www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2006/02/19/nsharia219.xml


Tankevækkende ?
Det er som man tager det. Hvad jeg synes er tankevækkende, er når kunstnere begynder at tænke poltik. Det synes de jo selv, de er ret gode til. Hvorfor går det så næsten altid galt?

(Katrine Marie Guldager i Politiken i anledning af et teaterstykke hun har skrevet og "forbrugerisme" og den slags problemer man har, når man har for mange penge.)Man bør ikke snyde sig for Asger Aamund idag.
Det er stadig mulig at skrive noget klarsynet og fornuftigt,
selv til os som "Muhammed krisen" står langt op i halsen.:
Lovens navn er Frygt
Af ASGER AAMUND
»Netop undskyldningen er hele sagens kerne. En undskyldning består som bekendt af to komponenter, en beklagelse og et løfte om ikke-gentagelse.
Den arabiske verden er totalt ligeglad med beklagelsen, men interesserer sig særdeles meget for løftet om ikke-gentagelse.
Hvis statsministeren skulle afgive et sådant tilsagn, ville det betyde en lovændring, der medfører en skærpelse af den danske blasfemiparagraf, og det var lige nøjagtigt, hvad de 11 muslimske ambassadører var ude efter, da de forlangte et møde med statsminister Anders Fogh Rasmussen.
Og det var lige nøjagtigt, hvad statsministeren var klar over og derfor naturligvis afviste mødet.
Et kunstprodukt

I virkeligheden er hele Muhammed-krisen et kunstprodukt udviklet til at accelerere vedtagelsen af skærpede blasfemilove inden for Den Europæiske Union. Den reelle og isolerede provokation af Morgenavisen Jyllands-Postens tegninger var oprindeligt nærmest umærkelig.«
http://www.jp.dk/meninger/ncartikel:aid=3604162

Hvorfor flytter danskerne til Skåne ?
ups, der røg myten om de "dansk-danske flygtninge". Fra Sydsvenskan, art. ikke online. Tallene er i procent. Af de samlede, anmeldte flytninger, er et ukendt antal proforma.
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net