søndag, marts 19, 2006

Kaare Bluitgen og Lars Olsen

i Deadline 2. sektion. To åbenmundede lyserøde, med Bluitgen som den mest realistiske. Begge er de dog for venlige overfor den historiske skyld, som venstrefløjen inkl. R, har pådraget sig. Jeg mener dog at den solidariske velfærdsstats skæbne er beseglet. Om det så skal vare 2-3 generationer:

Det danske velfærdssamfunds fremtid hænger i en tynd tråd, hvis ikke integrationen kommer på skinner. Det mener to Nørrebro-drenge i den voksne alder. Den ene er samfundsdebattøren og journalisten Lars Olsen - den anden er forfatteren, der så at sige startede det hele, Kåre Bluitgen.
Muhammed overgir sig aldrig (streaming min 28:21)
Muhammed overgir sig aldrig (download)

Be my guest
»Sarah: Mitt problem är om Pia Kjærsgaard får mer och mer att säga till om.Rasmus: Kommer hon in i regeringen flyttar jag till Malmö.«

»Rasmus: Det var skrämmande att se reaktionerna, men jag blev också skrämd av mina egna reaktioner. Jag är inte främlingsfientlig, jag är socialist, men när jag såg bilderna från Mellanöstern tänke jag själv "de skide muslimer"«

Fyra unga om Muhammedkrisen

Ja, det er mærkeligt....................
Hvordan kan det være gået til ? Alle de nøgne damer på reklamer? "Ett gemensamt ansvar"? - det kunne nok specificeres lidt nærmere. Seks gange flere anmeldte voldtægter end Danmark !
Persson i jubilæumsinterview:
Alla våldtäkterna som sker mitt i stan. Vad ska man göra åt det?–
Det är märkligt. Det är också en sån där sak man blir oerhört tagen av när man påminns om att mitt i denna fantastiska stad pågår detta just nu. Det känns konstigt. Det finns bara de klassiska sakerna att göra. Ett: Att vi alla är mer vaksamma. Det kan omöjligt vara så att alla dessa övergrepp har skett utan att någon annan har sett. Det andra är att polisen skärper sig. Det tredje är att straffen blir mer relevanta. Vi har en ny sexualbrottslag som nu ska ta hand om detta. Och det fjärde är att vi ser den förråande attityd som breder ut sig i samhället som gäller umgänget mellan människor.
– Det Stockholm som jag kom till under sjuttiotalets mitt, var ett Stockholm som inte var lika rått och hårt som idag. Det är en fruktansvärd utveckling som pågår. Sexualiseringen av det offentliga rummet. Hela tiden drivs vi åt fel håll.
- En råare ton, ett råare klimat, en mer sexualiserad kriminalitet, som tar sig uttryck i det grövsta formen av övergrepp, nämligen våldtäkt. Det är ett gemensamt ansvar för samhället att göra mycket och vi måste också se upp med hur språk och beteenden utvecklas. Jag ser på stan av och till tapetseras med människor, kvinnor, unga kvinnor, där man då har en marknadsföring som är helt sexualiserad. Då bidrar det också till att skärpa de här konflikterna.
”En skam att folk måste sova ute”

Freivalds ljög om Muhammed-bilderna
Utrikesminister Laila Freivalds kände i förväg till att en tjänsteman på UD* skulle kontakta det företag som stängde Sverigedemokraternas webbsida i samband med debatten om Muhammed-karikatyrerna.

-Det framgår av Utrikesdepartementets remissvar till Justitiekanslern, JK.*

-JK utreder just nu både Säpos och UD:s agerande i samband med att Sverigedemokraternas partiorgan, SD-Kuriren, publicerat en Muhammedteckning på sin hemsida.
Laila Freivalds har förnekat att hon kände till att en UD-tjänsteman kontaktade webbhotellet som hyste Sverigedemokraternas hemsida. Men det stämmer inte.

- SD-kuriren hade utlyst en tävling på nätet, där läsarna uppmanades att skicka in sina egna karikatyrer på profeten Muhammed. Då publicerades även en karikatyr på profeten Muhammed. Sverigedemokraterna utlyste tävlingen och publicerade karikatyren strax efter de våldsamma protesterna i ett flertal muslimska länder mot Muhammed-karikatyrerna.Hemsidan stängdes nerPubliceringen bedömdes både av Säpo och UD som hotfull för svenskar utomlands och för svenska intressen.
*Udenrigsministeriet * JK= Justitiekansler,regeringens kontrolinstans overfor den offentlige forvaltning
http://tv4.se/nyheter/452001.html

Jelved: Den stille fanatiker
Uhyre velgørende at få den hovedskyldige trukket frem i lyset! Ufatteligt at hendes parti ikke har diskvalificeret sig selv i alles øjne - endnu:
Berlingske Tidende 15. marts 2006,
Af Sørine Gotfredsen Journalist og cand.theol.
-Det måtte jo ske, at fokuseringen i Muhammedsagen for alvor begyndte at skride, og med sit seneste angreb på Anders Fogh Rasmussen har Marianne Jelved gjort sit til at forstyrre billedet.
Udover at trække samtaleniveauet drastisk ned har hun udvist en katastrofal mangel på forståelse for sagens kerne, for diskussionen handler ikke om en statsminister, der splitter landet. Den handler om et land, der for længst er blevet delt, hvilket Marianne Jelved i høj grad selv har bidraget til. I årevis har hun benægtet, at mængden af muslimer i Danmark nogensinde kunne blive et problem, og den radikale leder bærer et enormt ansvar for spændingerne og for den berømte hårde tone i debatten.
- Jo mere den tidligere regering bagatelliserede folks bekymring for en eksplosiv befolkningssammensætning, des mere blev samme bekymring en uundgåelig del af sprog og tankegang. Marianne Jelveds angreb på Anders Fogh Rasmussen blotlægger en radikal leder, der midt i et historisk brændpunkt stadig ikke forstår, at muslimsk tilstedeværelse i et kristent samfund er et dramatisk problem. Til sin død vil hun benægte det, og på sin egen stilfærdige måde er Marianne Jelved faktisk et fanatisk menneske.

*******
Derfor er det Marianne Jelved, der er den farlige politiker lige nu, for midt i en værdikrise af dimensioner nægter hun stadig at anerkende problemet, der opstår, når islam møder et dybt forankret demokrati. I stedet kaster hun sig over den mand, der vælger at tale direkte om det.
http://files.upl.silentwhisper.net/upload4/jelved_fanatiker.doc word dok.

"Værdisignaler"
selv KrD ´s læsere synes at kvalmepunktet er nået med denne indremissionske mode:
– »Vi siger, at vi er et kristent land, men der kan godt komme mere fokus på, hvad det vil sige at være kristen, og hvem Gud og Jesus egentlig er. Mange ringer og siger, at de har ledt efter kristent tøj, fordi de gerne vil vise, at de er kristne og tilhører det fællesskab, siger hun.«
Jesus-trøjer sælger
http://www.jesuswear.dk

At rende rundt med Jesus henover brystværnet, minder mig om de de "stickers " folk sætter bag på deres biler. Apropos dem - der så jeg sjov en igår bag på en svensk bil: "Sidste svensker lukker og slukker" (!)
Det gør sidste Kristendemokrat forhåbenlig også.

Biased ?
de er sgu imponerende på Helsingborgs Dagblad. De kommer ikke til at løbe tør for konvertitter eller kunstnere inden september:. Og de lover endda at fortsætte i morgen: "Fyra danska ungdomar om tillståndet i landet."
DANSKA SAMTAL.
29-åriga Mie Isabell Thorsen från Helsingör är van vid att förklara det val hon gjorde för tio år sedan. Och också rätt trött på det. Hon har fått förklara sig inför familj, släkt och vänner. Om och om igen.Förklara varför hon konverterade till islam, blev muslim och tog på sig slöja.
Allt började när hon gifte sig med sin muslimske man från Libanon.
— Men det var inte på grund av honom som jag blev muslim. Det blev jag av egen övertygelse efter att ha läst många böcker och övervägt det nog, förklarar hon.............

"Danmark har fått sig en läxa"
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net