mandag, marts 13, 2006

Sverige kan rumme 20 mio. mennesker

Selvfølgelig kan det det - rent fysisk kan det rumme 70 mio., uden at være så tæt befolket som Holland. Men mentalt ? Og de hundredetusinder der er ankommet til kronisk arbejdsløshed, hvad med dem ? Og indvandrene er aldrig "racister"? Östlings våde, liberale drøm, er en rask borgerkrig.
Det er sandelig ikke alle erhvervsfolk, der som Aamund kan se på verden med flere briller:
Scaniachefen: "Sverige är rasistiskt"
Migrationsverket är Sveriges mest rasistiska organisation." Det säger Scaniachefen Leif Östling i en intervju med den finländska affärstidningen Kauppalehti.
"De nordiska ländernas regeringar är i själva verket mycket främlingsfientliga. I Sverige är Migrationsverket den mest främlingsfientliga institutionen. Det är Sveriges mest rasistiska institution. Sådana instutioner borde inte finnas", säger Leif Östling.
"Främlingsfientligheten är på sina ställen mycket stark, särskilt utanför storstäderna. Detta återspeglas även i de politiska partier som är verksamma inom dessa områden", säger Leif Östling till Kauppalehti.
"Att stänga gränserna är det bästa sättet att främja främlingsfientlighet. Vi borde tvärtom uppmuntra invandring på samma sätt som USA. I Sverige skulle det finnas plats för till och med 20 miljoner människor", säger Leif Östling i intervjun.

http://www.di.se/Nyheter
ps: I Skandias bestyrelse ser jeg forresten ikke ét ikke-europæiske navn ud af de 13. Skulle Östling monne selv være lidt af en racist ?
http://makeashorterlink.com/?X5FE219CC

Socialarbejder:
Islamisk overlegenhedsfølelse er med til at fremme kriminalitet
interessant for tysklæsende:
I et interview med den tyske avis Berliner Morgenpost har et par folk fra Kulturzentrum Naunynritze i Kreuzberg nogle interessante politisk ukorrekte betragtninger om ungdomskriminaliteten i den multikulturelle berlinske bydel Kreuzberg. Kulturzentrum Naunritze arbejder med kriminelle unge.
http://angantyr.blogspot.com/

Islam vil seire over Vesten
Tak for oplysningen ! Hvornår varper Norge den mand ud ?
Det blir ingen varig fred mellom Vesten og islam før et islamsk kalifat er gjenreist. Det sier Mulla Krekar. I dette intervjuet gir han et innblikk i de radikale islamistenes tanker i kjølvannet av karikatur-striden.

- Hva er det du mener når du sier at den islamske tenkemåte er sterkere enn den vestlige tenkemåten?
- Vi har ingen frykt for den vestlige tenkemåten. Den aldri kan seire. I Irak står de to sidene mot hverandre. På islams side står menn som elsker døden og er villige til å bli martyrer for det de tror på. På den andre siden står soldater som kriger for 1000 dollar dagen. Tallet på døde amerikanske soldater forteller om tap. I Afghanistan skjer det samme. Fra 2001 til 2004 var det fem selvmordsangrep. I 2005 var det 17. Mens USAs og
deres alliertes front blir mindre, utvider islam sin front. Og rapportene fra Guantanamo vitner om det samme. Der forsøker de å rive troen ut av hjertene til muslimer. Det lykkes ikke.

- I Danmark trykket de tegninger, men resultatet er at oppslutningen om islam bare øker. Jeg og alle muslimer er et bevis. Dere har ikke klart å endre oss. Det er vi som kommer til å endre dere.
- Hvordan?

- Se på utviklingen i befolkningen i Europa der antallet muslimer øker som mygg. Hver vestlige kvinne i EU produserer gjennomsnittlig 1,4 barn. Hver muslimske kvinne i de samme landene produserer 3,5 barn. I 2050 vil 30 prosent av befolkningen i Europa være muslimer.
http://www.dagbladet.no/nyheter/2006/03/13/460523.html

For megen religion
i det offentlige rum? Ja, for meget islam, men en
enkelt nonne i ny og næ ska´der være plads til. (annonce,Sydsvenskan)
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net