onsdag, april 05, 2006

Morgensdagens feminister

Jo. Det er ganske vist. Her er døtrenes oprør mod mødregenerationen. Og jeg har altid ment at islam behøver et rigtigt dyrt reklamebureau. Nu har de SVT til at rulle hele propagandaløberen ud. For statlige penge, så klart.
Her risikerer ingen at blive mødt af forstyrrende facts - f.eks. FN´s 2005 rapport om den rutinemæssige vold mod tyriske kvinder.
At gendrive løgne og skønmaleri i dette program, tillader tid og plads desværre ikke.SVT trumfer DR - anytime!
Del 5 av 6. Kan man vara feminist och muslim?
Det är en av frågorna som tas upp när trettiofem troende muslimska tjejer möts i Existens i en debatt där den förenklade och ibland schablonmässiga bilden av att vara troende muslim och kvinna står i fokus. Många muslimska kvinnor upplever att bilden av dem är förenklad och schablonmässig och att det "talas över deras huvuden" Nu får de en chans att tala för sig själva.- Bilden av den muslimska kvinnan är generellt att hon inte har någon egen vilja utan drivs av andra som en pappa eller en bror. Att hon är livegen. Den bilden stämmer absolut inte, säger Fazeela Zaib, studiekonsulent i Stockholm och en av de medverkande i debatten.Hon vill betona att muslimska kvinnor är väldigt olika under den gemensamma sjalen.- Vi har olika bakgrund och olika ambitioner. Vi är inte en homogen grupp. Programledare: Anna Lindman Barsk.
Existens

Fødevare indtagelse med burka, forresten ?
jo, det kan lade sig gøre: Video ca. 15 sekunder:

Intern tørklædedebat i DR
Ny ballade om Asmaa
B.T. 6. april 2006,
DR-ansatte kræver, at den kontroversielle TV-vært forklarer sin holdning til sharia-lovgivning
Af LEIF HANSEN
Der er intern ballade i DR om den nye, kontroversielle tørklæde-klædte TV-vært, Asmaa Abdol-Hamid.
Asmaa er navnet, der giver stor debat på DRs eget intranet, hvor Moskva-korrespondent Poul F. Hansen kræver, at hun forklarer sin holdning til sharia-lovgivning. »Hvis man går ind for sharia, så er man - nærmest per definition - ikke i stand til at diskutere på moderne vilkår, fordi alt på forhånd er givet af Gud,« skriver Poul F. Hansen.
-Nogle medarbejdere forlanger, at Asmaa skal tage afstand fra den konservative muslimske sharia-lov og dens straffe. Andre kolleger fulgte i går op med at pege på, at Asmaa er et forkert valg som studievært, fordi hun er politisk aktiv for Enhedslisten. (hun er 1. suppleant til Odense Byråd. red.)
*********
Debatprogrammet, der gav et meget sympatisk billede af islam i Danmark , bliver sat på prøve næste onsdag, hvor Morten Messerschmidt fra Dansk Folkeparti har sagt ja til at være gæst . »Alene det, at Asmaa bærer tørklæde for åben skærm, er et stort problem. Jeg kunne boykotte programmet, men kommer. Asmaas tørklæde er symbol på undertrykkelse og fornedrelse af kvinder.

Det konkrete og det abstrakte menneske
får år tilbage kunne man tit høre den irrelevante afsporing af diskussionen : "Jeg, en indvandret englænder, franskmand, osv. Mon folk nu selv kan høre argumentets åbenlyse tåbelighed? Søren Krarup i Politiken:
- »Eller for at tale ligeud: Døve og blinde, fordummede af kulturradikale fraser og en abstrakt humanisme, lod danske politikere og den danske medieklasse fra 1983 en indvandring finde sted i Danmark, som gjorde vold på den danske virkelighed og forberedte de kulturelle, religiøse og folkelige sammenstød, som vi i stigende grad har oplevet i de seneste år. De vidste ikke, hvad de gjorde. Virkeligheden var for disse politikere, journalister og forfattere et spørgsmål om politisk korrekte fraser.
-I foråret 1983 blev den nye udlændingelov vedtaget, der for alvor satte fart i den skæbnesvangre udvikling. Jeg har aldrig glemt, hvad Venstres daværende ordfører, den senere radikale politiker Bjørn Elmquist, sagde ved andenbehandlingen af denne katastrofelov, der var udtryk for én eneste foragt for det folk, han og alle øvrige politikere var forpligtet på.»Nu kan ingen i hvert fald anklage os for national diskrimination«, sagde Bjørn Elmquist. Nej, med denne lov havde en ideologisk-abstrakt lighed virkelig sejret og gjort alting lige meget.
- Men det var ikke Bjørn Elmquists og hans kollegers opgave at gøre danskerne fremmedgjorte og hjemløse via dyrkelse af en sådan lighed. Det var hans og alle andre danske politikeres opgave at hævde og værne danskernes frie liv i deres eget land.
- Vi har tidligere haft indvandring i Danmark. Der var franske huguenotter, kartoffeltyskere på den jyske hede, hollændere på Amager, jøder i Fredericia og Randers, roepolakker på Lolland. Men de kom i meget begrænset antal på få hundrede, og først og fremmest var de kristne europæere - bortset fra jøderne, der som hjemmehørende i den kristne-mosaiske tradition uden store vanskeligheder kunne blive danske. Således var indvandringen uproblematisk, og de forskellige indvandrergrupper er blevet danskere.
- Anderledes, ganske anderledes med det, der tog fart i 1983. Vi befinder os som bekendt midt i en ny folkevandring, hvor befolkningerne i den tredje verden, drevet af fattigdom og især overbefolkning, har startet deres march imod den vestlige verden. Også i den tidlige middelalder oplevede Europa en folkevandring, som dengang førte til romerrigets undergang og Europas forvandling. Den nye folkevandring vil i kraft af indvandrernes overvældende antal være næsten umulig at integrere, men dens egentlige problem er kulturelt eller religiøst - at de allerfleste af dem, der fra den tredje verden strømmer ind i Vestens lande, er muslimer.«
Sandhedens time
At være dansk er noget ganske bestemt.


Arlas fidele dhimmier
er tilsyneladende fuldstændig blottet for hæmninger. Endsige forståelse for at deres ageren kun afstedkommer mere foragt i arabverdenen. Man skammer sig over det firma.
Arla Foods vil betale for en konference om profeten Muhammed, fortæller de i en helsidesannonce i en saudiarabisk avis
Arla Foods fortalte onsdag i en helsidesannonce i den saudiarabiske avis Ashraq al-Awsat, at den dansk-svenske mejerigigant vil betale for afholdelse af en international konference, der skal fremme en bedre forståelse mellem religioner.
- Arla Foods har besluttet at sponsorere en international konference om profeten Muhammed med henblik på at skabe bedre forståelse mellem verdens religioner og kulturer, hedder det ifølge det franske nyhedsbureau AFP i annoncen.
I annoncen står der, at Arla Foods vil give en procentdel af indtjeningen fra salget af Arla-produkter til velgørende formål.

Arlas profetkonference

Ich bin ein Berliner.......
aber ich bin kein Deutscher". Bild Tema om multikulturens fuldstændige fallit:

(Bilds journalister blev mødt af stenkastere)
For dem hvis tyske er lidt rustent, så er Bilds tyske en slags læse- let udgave:

„Ein Kollege wurde von zwei Ex-Schülern auf dem Pausenhof brutal zusammengetreten. Sie brachen ihm den Arm, er lag zwei Wochen im Krankenhaus. Ein Schock. Bei der Polizei machten wir Selbstverteidigungskurse.

Multikuturen har spillet fallit , interview med prof. Arnulf Baring
Tyskepiger er ludere
Et kvivstikkeri om ugen
200 overfald på lærere alene i Berlin
Den som ikke vil integrere sig, må forlade landet, Edmund Stoiber

I Bayern i Tyskland planerar man att införa språktest för sexåriga invandrarbarn.
Klara de inte testet får de inte börja i grundskolan. Föräldrar som inte ser till att barnen lär sig tyska, kan straffas med böter.
Invandrabarns språkkunskaper testas
Föräldrar som inte låter barnet gå i tyskundervisning eller som inte ser till att barnet lär sig tyska ska kunna dömas till böter, eller ännu strängare straff ifall de inte bättrar sig, säger Bayerns delstatspresident Edmund Stoiber.
Språktest för tyska 6-åringar
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net